Maxi máma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43028
28.6.10 09:39

no tak světice to není, to neuvádím. ale ani dáblice. prostě nevím, proč o ní vůbec diskutovat a proč se nad ní pohoršovat nebo jí naopak vyzdvihovat. prostě si pořídila tolik dětí. a co má být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
28.6.10 13:22

No já už bych se prostě pořád jen opakovala.

Pořád nemůžu pochopit zášť vůči maxi máme a řešení fakt blbostí (plastika, neplastika, kde na to vzala…)
já už své řekla, jsem ráda, že se tu nakonec kromě mě a Michalky ozvali další pozitivní ohlasy, třeba to s tím světem ještě nejni tak na prd.

jo a furt lepší 14dětí než žádné (pochopitelně z obou stran-jak těch dětí tak matky) a tím končím.

čau

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
28.6.10 15:17

Zrovna včera šel v TV fil Tvoje, moje a naše. Rodina kde samotná matka má 10 dětí a otec samotný má 8 dětí a dají to dohromady, ano je to jenom film, ale v Americe to je asi více běžné rodiny s hodně dětmi…

• Citovat
  • Upravit
anonym111111111
8.7.10 21:04

možná udělala chybu, když chtěla po těch 6ti dětech další, ale rozhodně bych ji neodsuzovala, a už vůbec ne nadávala do krav.......! Jasně, má to fakt těžký, a může si za to sama, ale na druhou stranu je vidět, že ty děti má ráda. Nevim proč tu pišete, že je nevychovává správně a tak, myslím si, že se snaží ze všech sil, a to i rozdělit svoji přítomnost mezi všechny rovným dílem. Obdivuju ji, že se z toho nezhroutila a že nevzdává se starat o tak velkou rodinu. A co se týče těch peněz.....kdyby se to stalo vám..jak by jste to dělali vy????????????? ono se to dobře kritizuje někomu, kdo takovou zkušenost nemá

• Citovat
  • Upravit
9867
8.7.10 21:14
anonym111111111 píše:
možná udělala chybu, když chtěla po těch 6ti dětech další, ale rozhodně bych ji neodsuzovala, a už vůbec ne nadávala do krav.......! Jasně, má to fakt těžký, a může si za to sama, ale na druhou stranu je vidět, že ty děti má ráda. Nevim proč tu pišete, že je nevychovává správně a tak, myslím si, že se snaží ze všech sil, a to i rozdělit svoji přítomnost mezi všechny rovným dílem. Obdivuju ji, že se z toho nezhroutila a že nevzdává se starat o tak velkou rodinu. A co se týče těch peněz.....kdyby se to stalo vám..jak by jste to dělali vy????????????? ono se to dobře kritizuje někomu, kdo takovou zkušenost nemá

Jenomže problém je v tom, že jí se to nestalo - ona se přesně o toto snažila záměrně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
14.7.10 23:39

Maximámu neobdivuji ani nezatracuji, ale možná byly její pohnutky ještě jiné, než jen snaha o zvivditelnění se, toho spíš jen využila po velkém zájmu médií o její osobu. Někde jsem četla, že je rozvedená a s bývalým mužem se snažili o dítě přirozenou cestou. Takže je možné, že i po rozvodu chtěla velkou rodinu a neviděla jinou šanci než umělé oplodnění. V USA zákony dovolují IVF svobodné matce, tak proč toho nevyužít když hodiny tikají a chlap nikde. Riskla napoprvé víc embryí a bylo z toho jedno (nebo 2? nevím), ale chtěla dětí víc, tak napodruhé zvolila stejný postup a počet embryí. A tak dále, až už měla dětí 6, ale co s těmi dalšímy 6ti v mražáku? Možná je věřící, možná se to jen neslučovalo s její morálkou, ale třeba nechtěla nechat ty „děti“ jen tak zemřít. Tak to riskla i naposledy a asi čekala že se bude opakovat scénář z minulých těhotenství. Proto asi odmítla i tu redukci, morálních důvodů.
To je můj pohled na její situaci, nevěřím tomu, že někdo se cíleně honí za vícečetným těhotenstvím kvůli slávě, když ví, že to může stát život ji, nebo přinejmenším ty děti. Nemyslím že je tak bezohledná i když možné je všechno. To, že jí sláva možná vlezla na mozek, chce vypadat dobře v televizi a snaží se podobat Angelině, je už druhá věc. Každopádně dětí je mi líto, myslím že mediální pozornost jim neprospívá a jsem zvědavá, jak to samy okomentují až dospějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ClerisQa
12.9.10 17:42

děti

Jedno dítě bylo počato normálním pohlavním stykem říkala že se po dvou letech manželství se svím mužem rozvedla protože zjistila že miluje jeho ale že chce jen ty děti :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
30.6.11 18:55

Nenávidí své děti

Ono se to dalo čekat, ale i tak je to dost smutné…

http://revue.idnes.cz/…mavosti.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.6.11 19:06
SAJ píše:
Ono se to dalo čekat, ale i tak je to dost smutné…http://revue.idnes.cz/…mavosti.aspx?…

Teda chudáci děti. Na jednu stranu je to pochopitelné, kdo by taky sám zvládl 14 dětí, z toho jsou některé postižené, ale nepochopitelné se mi zdá to, že ona si to nedokázala dopředu spočítat. Prostě blbka no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.6.11 19:48

to je fakt šílený, jak vůbec tohle mohla dopustit 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
30.6.11 21:03
Pudloslava píše:
Holky to je neuveritelny, co se tady zase strhlo
poslednich asi 5 stranek jsem necetla,ale podle zacatku to vypada na klasickou hadku o tom, ze si mrcha dovolila mit hodne deti, ikdyz je chuda a jeste vypada pekne
mimochodem „a jeste k tomu ma urcite plastiku“ - nezlobte se, ale to jsou fakt kysele hrozny
to je takove ubohe provincni nadavani
proste zavist

protoze vy mate 1-3 deti, takze vam media nic nevydelaji a vase postavy po porodu stoji za velky houby?

a kdo s tim nesouhlasi, jako michaela, tak ten se sveze s ni, ze?
:-D :-D Pudli jsme v Čechách,ne?
  • Citovat
  • Upravit
40
3.12.11 16:04
jowana píše:
Neviděla, ale chtěla jsem se koukat. Nevíte, zda to je někde online? Nemůžu to najít :-(

http://www.ulozto.cz/…9-cz-dub-avi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petull
3.12.11 19:32

blbka...

sice je statečná ale když řikala že chce tak 6-7 dětí tak proč další??? nu dnes jsem to viděla poprvý a ten Eliáš…(nu toho bych asi zabila chování k matce… 8o to není ani život celičký den starost o děti…brrr 8) a tolik peněz za to utrácení...............děti potřebují Matku… :think:

• Citovat
  • Upravit
2458
3.12.11 19:46

Nečetla jsem diskusi a ani neviděla dokument, ale jestli máte na mysli tu ženu z USA která má osmerčata tak o tom jsem četla už před pár lety, podle mne není normální, má už nějaké děti z dřívějška a tuším že dvě jsou docela vážně postižené, netuším jak měla v úmyslu to zvládnout. Vím jen že má celkem asi 14 dětí z toho dvě postižené a podepsala nějaký kontrakt s televizí že o její rodině natočí v budoucnu film, takže z toho celkem dobře rýžuje. Evidentně šlo o komerční účel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
minimáma
3.12.11 19:56

Určitě bych jí litovala,kdyby se jí napoprvý narodili osmerčata,ale ona už má šest dětí…No panebože! Trošku sjetá ne? :lol:
Ještě se diví,že jí lidi nesnášej…
Musím říct,že jsem se divila,když jeli tím autem a všimla jsem si jaký má udělaný nehtíky :P Ne že bych chtěla být škodolibá :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!