Maxi máma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5924
3.12.11 21:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
3.12.11 21:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.12.11 21:30
31Léňa píše:
http://www.youtube.com/watch?…
Leni,kdyz mrknes na stranku 15,tak tam jsem vkladala celej dokument o ni :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcellla
5.12.11 09:20

MAXI MÁMA

Milé dámy, zejména ty co kritizují, myslím, že je opravdu potrestaná až, až. Určitě nečekala, že to budou osmerčata. Já osobně dávám vinu zejména lékaři!!!! Je skvělá, že se dokáže postarat o tolik dětí (ač na jednotlivce nemá tolik času), domácnost a dbát ještě na sebe!!! To je přece úžasné!! U nás se některé mámy nedokážou postarat ani o jedno dítě, některé je raději dávají do dětských domovů natož o sebe!!! Některé se zase spíše starají jen o sebe, o svůj vzhled a na dítě kašlou. A to, že je jedno dítě nezvladatelné, že po ní hodilo šroubovák, tak to je normální i u žen, které mají jedno dítě… však se rozhlédněte kolem sebe, jak se chovají některé děti. To, že je, prodává do médií, je jen její věc, snaží se zabezpečit svou rodinu, jak nejlépe to jde!!! Je nechutné jak jí lidé kritizují, já jí obdivuji. Můj nevlastní otec je z 12 dětí a je to úžasný člověk!! Dříve to bylo normální, a to ženský ještě k tomu tvrdě makaly na polích!!! Mluví z Vás (z některých) jen hloupost!! ONA SE SNAŽÍ O VŠECHNY POSTARAT, JAK JEN TO NEJLÉPE JDE, ANI JEDNO DÍTĚ NEDALA K ADOPCI!!!!! Tak se zamyslete nad svým kritizováním. Já osobně už se o dítě snažím několik let, už jsem podstoupila několik IVF! Krásný den :kytka: . Marcela

• Citovat
  • Upravit
Petull
5.12.11 18:12

tak trochu souhlasím s marcellou!…takže se nebudu opakovat trochu je blbka ale je prostě NEUVeritelna!CELÝ ŽIVOT SE JEN STARÁ NECHODÍ S KÁMOŠI např. an ven!!!víc se stará o děti než o sebe a adopce?neexistuje!!!!!!!!!!! tolik peněz za děti! někteří děti jsou jedináčci a kvůli tomu se i rodič dokážou rozvést!!! ani se třeba nepostaraj ani o 1 dítě! MIMIMA 8) ta je má tak ráda! :hug: kdybych byla místo ní tak tak nevím co! :zed: ale to jedno dítě (eliáš) jak po ní hodil šroubovákem toho bych :pocitac: ale mos jsem nepochopila ty dvě děti(postižený nebo co!) nu teprv jsem to viděla včera takže ten film už je starší jak si tet asi žijou? :nevim: :?: ;) :| :D :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!