Maxi máma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
26.6.10 16:32

Aha, tak to mě nějak uniklo :wink:
Ale říkám si, že v každém případě měla obrovské štěstí, že jsou všichni zdraví a v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.10 10:14
madi píše:
Ale říkám si, že v každém případě měla obrovské štěstí, že jsou všichni zdraví a v pořádku.

akorát tam bylo vidět že dvě mimina mají roštěpy rtu

• Citovat
  • Upravit
teresa20
27.6.10 10:25
Anonymní píše:
madi píše:
akorát tam bylo vidět že dvě mimina mají roštěpy rtu

To je fakt, u jednoho jsem si všimla jizvičky asi po operaci.

• Citovat
  • Upravit
35545
27.6.10 11:40

Tak to zase uniklo mě, ale i tak je to „zázrak“, že jsou takhle zdravá, alespoň tak vypadají. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
27.6.10 13:47

Dokument jsem videla a jen doufam, ze az budou osmercata vetsi, ze mamine aspon pomuzou ty starsi deti, jinak si to nedovedu pak predstavit 8-o

jinak dotycna musela aspon tusit, ze tim, ze jich bude mit tolik strhne vlnu zajmu o jeji rodinu, jako i to, ze pri dani 6 embryii je dost velka pravdepodobnost, ze se vsechna ujmou, a ze se budou delit, to muze byt jeste rada, ze to dopadlo „jen“ s osmercaty :think:

Obdivuji ji v jedne vecice, a to v tom, ze do toho pri 6 detech sla znova, v dnesni dobe je to fakt zahul na penize, me staci nase trojcata a jsem rada, ze jsem
Jinak me v dokumentu vubec neoslovila, ja bych ji totiz chtela videt bez kamer, pred kamerou se hezky mlujvi a dokazuje, jak je nekdo bezva:-) ale je to muj nazor, at uz je jakakoliv, tak po soudech ji tahat nemusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihl.Karin
27.6.10 19:44
mabit píše:
oliš píše:
ve státě,kde je možné oplodnění svobodné matky a to ještě takovýmhle způsobem,tak tam se nemůžou divit když se najdou takovéhle bláznivky
paní chtěla velkou rodinu,tak ji má,sem zvědavá na jak dlouho jí peníze vystačí
I tady v čr jde oplodnění svobodné matky :wink:

U nás to ale legálně nejde. Jenom pokud se ti podaří podplatit lékaře. Nepřihl. Karin

• Citovat
  • Upravit
Nepřihl.Karin
27.6.10 20:05
Lesina píše:
Jistěže to byl záměr. Záměrné vícečetné (5 a více plodů), ovšem věřím tomu, že osm bylo větší překvapení než čekala. A jistěže tvrdí, že ne, je tak mediálně zajímavější.

Lesi, ty jsi asi nepotřebovala podstoupit ivf, mám pravdu? Tak pokud ne, tak chápu tvůj názor. Já šla na ivf 3× a pokaždé, kromě posledního ivf (víc embryí nezbylo) , jsem si nechala vložit 3 embrya a pokud by to šlo, tak si nechám klidně vložit 4 nebo 5 embryí, obvzlášt, pokud se jednalo o zamražené embrya, páč u těchto se kvalita snižuje. Jedno ivf nás vyšlo zhruba na 25 000,–, ale hlavně já osobně jsem každé ivf dost špatně psychicka i fyzicka nesla, takže pokud by se dalo vložit více embryí, tak bych do toho šla, jen abych zvýšila své šance na uchycení v děloze. nepřihl. Karin

• Citovat
  • Upravit
9867
27.6.10 21:07
Nepřihl.Karin píše:
Lesina píše:
Jistěže to byl záměr. Záměrné vícečetné (5 a více plodů), ovšem věřím tomu, že osm bylo větší překvapení než čekala. A jistěže tvrdí, že ne, je tak mediálně zajímavější.
Lesi, ty jsi asi nepotřebovala podstoupit ivf, mám pravdu? Tak pokud ne, tak chápu tvůj názor. Já šla na ivf 3× a pokaždé, kromě posledního ivf (víc embryí nezbylo) , jsem si nechala vložit 3 embrya a pokud by to šlo, tak si nechám klidně vložit 4 nebo 5 embryí, obvzlášt, pokud se jednalo o zamražené embrya, páč u těchto se kvalita snižuje. Jedno ivf nás vyšlo zhruba na 25 000,–, ale hlavně já osobně jsem každé ivf dost špatně psychicka i fyzicka nesla, takže pokud by se dalo vložit více embryí, tak bych do toho šla, jen abych zvýšila své šance na uchycení v děloze. nepřihl. Karin

A udělala bys to i poté, co bys měla doma šest dětí a neměla partnera?

Věřím, že jako snažilka o první dítě bych uvažovala stejně, také bych se snažila zvýšit šance…
Jenže problém je v tom, že tady to je jiný případ - doopravdy myslím, že celá snaha byla opravdu o mnohočetné těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihl.Karin
27.6.10 21:42

tak v tom máš pravdu, pokud bych doma měla 6 dětí, tak bych o tom asi neuvažovala. Měla jsem po zdařilém ivf doma jedno dítě a touha po druhém byla stejně silná, jako po tom prvním. Druhé se má narodit co nevidět, tak nevím, jestli touha po třetím bude stejná jako po prvním a druhém dítěti, ale jednak jsem už dost stará na to, abych měla další díte a jednak mě dost odrazují finance, páč za čtvrté ivf bych zaplatila min. 50 000,–. Ale to říkám teď, ale třeba časem bude vše jinak. :wink:

• Citovat
  • Upravit
2602
27.6.10 22:52

Tak ja se teda vlozim do diskuze.
Nevidela jsem reportaz, neco jsem cetla, nijak zvlast to nestudoval, takze mozna budu placat nesmysly, ale neda mi to:
prijde mi zvlastni, ze zenska, ktera nepracuje, nema partnera, nekde ziska penize na IVF (nebudme naivni, v USA a jinych statech je tahle procedura pekelne draha) a podstoupi jich za nekolik malo let nekolik…nikde jsem neslysela, ze by mela problemy, ktere by branily oplodneni prirozenemu :nevim: , tudiz mi z toho uz od zacatku vychazi presne to, co pise Lesina…a myslim, ze ten doktor v tom nebyl jenom tim, ze ji zavedl tolik embryii…
me uprimne, je uplne sumak, ze ma 14 deti, a jestli ma plastiku treba celeho tela, jeji vec…ale tech deti mi je lito…
 jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
27.6.10 23:03
jjanekk píše:
Tak ja se teda vlozim do diskuze.
Nevidela jsem reportaz, neco jsem cetla, nijak zvlast to nestudoval, takze mozna budu placat nesmysly, ale neda mi to:
prijde mi zvlastni, ze zenska, ktera nepracuje, nema partnera, nekde ziska penize na IVF (nebudme naivni, v USA a jinych statech je tahle procedura pekelne draha) a podstoupi jich za nekolik malo let nekolik…nikde jsem neslysela, ze by mela problemy, ktere by branily oplodneni prirozenemu :nevim: , tudiz mi z toho uz od zacatku vychazi presne to, co pise Lesina…a myslim, ze ten doktor v tom nebyl jenom tim, ze ji zavedl tolik embryii…
me uprimne, je uplne sumak, ze ma 14 deti, a jestli ma plastiku treba celeho tela, jeji vec…ale tech deti mi je lito…
jana

to by me taky zajimalo, kde na to za tu dobu brala :think: , kdyz o ni v mediich rikaji, ze nepracovala a pobira soc.davky, nevim no, porad me z toho vychazi to,jakoby opravdu se chtela zviditelnit na ukor deti,ale neznam ji a nastesti ani nepoznam, tak me nezbyde nic jineho nez ji an dalku poprat pevne nervy a porad tak skvelej elan, kterym v te reportazi tak kypela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
28.6.10 06:27
Lesina píše:
A udělala bys to i poté, co bys měla doma šest dětí a neměla partnera?

já asi ne, alecopak já udávám normy chování pro to, kolik dětí je tak akorát a jaké prostředky musí člověk mít, aby si je pořídil?

řekla bych, že jak v globále, tak i v malých lokálních poměrech platí přímá úměra - čím bohatší člověk, tím větší obavy a zabezpečení svých dětí máa pořizuje si jich raději méně.
Afričanky nepotřebují obvykle IVF a děcek si pořizují hodně, kromě toho jsou navíc promiskuitní a přes všechnu osvětu nepoužívají ochranu a umírají mladé na AIDS.Taky se o ně nemohou postarat a ty děti končí znásilňované na ulici a umírají hladem. Je to rozumné chování? Z našeho pohledu ne.

Tahle maximáma si pořídila hodně dětí v neobvyklé situaci, neobvyklým způsobem a s nedostatkem prostředků.
Pochybuji silně o tom, že si pořídila 14 dětí, aby si vydělala na plastiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
28.6.10 06:51

Já mám na celou věc stejný názor jako Lesi a to podstupuji IVF a znažíme se 4 roky, ale nikdy bych si nenechala dát 4 nebo 5 embryí, teď přemýšlím o 3, ale cítím, že by to bylo špatně a lékař by mi je ani nedal nebo aspoň usuzuji podle toho, že při 1.IVF chtěl zavádět 1 a já si na konec 2 prosadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
28.6.10 08:33

Pudlo, ale tady nikdo nepsal, že si pořídila 14 dětí, aby si vydělala na plastické operace. Klidně jí to mohl někdo zaplatit, já se spíš pozastavuju nad tím, kde na to vzala čas???s tolika dětma a mimochodem po plastice prsou nesmíš dva měsíce nic zvedat, takže ani děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.6.10 08:50

Taky už jsem psala několikrát, že je to celé postavené „na hlavu“ a dle toho dokumentu se prezentovala jako „světice“, ale myslím, že má pěkné máslo na hlavě. Navíc musela čekat negativní reakce, protože ona se rozhodla, že bude žít v takové společnosti, která to prostě nikdy nepodpoří - mluvím o její celkové situaci. Nemůžeme míchat kmenový život v Africe a předměstí v USA, to je pak neporovnatelné. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí