Maxi máma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
26.6.10 14:43
madi píše:
Já si myslím, že je to celé o zodpovědnosti či nezodpovědnosti té maminky.

Za mě, kdyby se narodilo 14 dní manželskému páru nebo alespon dvojici, málokdo by se nad tím pozastavil. Nic na tom není, i já jsem psala, že z okolí takovou rodinu znám.
Pokud by se tolik dětí narodilo zaopatřené mamince, která vydělá jinak než prodejem fotek svých dětí do novin, asi by to taky nikoho moc nezajímalo.

Kdysi jsem viděla na Spektru dokument o mamince, která měla jedno větší děcko, už si přesně nepamatuju, kolem tří let, pak čtyřčata, která se zrovna učila chodit a čerstvá miminka, taky čtyřčata (jedno bohužel zemřelo). Ten dokument byl moc příjemný a rozhodně by nezpůsobil takovou vlnu reakcí :wink:

Ano, tak nějak to vidím stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
26.6.10 14:44

Lesino : asi jo máš pravdu tobychom se dostali k hodně podrobnému slovíčkaření a stejně bychom dospěli k tomu že otce tak jako tak nemají :-) Víš jen mě tím co jsi napsala napadlo, že když nebudu mluvit o přítelovi před Samuelem… Když mu nebudu odmalinka říkat, že to byl jeho táta, když budu čekat až se zeptá upřu mu ho? jen taková vsuvka, omlouvám se za OT..

• Citovat
  • Upravit
13114
26.6.10 14:45

Michaelo, nechápu proč se jí tak vehementně zastáváš, z toho hodinového dokumentu vůbec nemůže nikdo poznat jaká je matka. Takže já ji ani nesoudím ani neobhajuju, jen můžu upřímně říct, že bych si nikdy nezvolila život jaký má ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
26.6.10 14:46

Já vyrůstala také „bez táty“ a s „náhradním“, ten rozdíl je tedy markantní. Prostě jim toho tátu „upřela“-jak píší holky. Druhou otázkou potom je, jak si kdo to otcovství představuje :think: Navíc ona je hooodně nápomocná, aby se o ní mluvilo a psalo. Říkali tam, že už v těhotenství toho využila. Pokud to chtěla držet v tajnosti, neměla spolupracovat,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
26.6.10 14:47

nemají otce ergo neměli se vůbec narodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
26.6.10 14:48
Michaelakkk píše:
madi píše:
Holky, já v tom žádný rozdíl nevidím, za mě jim otce upřela, když už dopředu věděla, že dotyčný otcem být nechce :nevim: Tak jako tak ho v tuto chvíli nemají.
Ale i bez otce to jde!!! To, že je pro mnohé zvás otec autoritou a výchovnou rukou v rodině, ten kdo si s dětmi hraje jezdí s nimi na výlety… Tak to máte štěstí, ne každý chlap je takový já mám 2 otce vlastního a nevlastního a nezajímá se o mě ani jeden!! Tak nevím co je pak lepší vědět, že tátu nemám a nebo fakt, že mám dva a oba na mě pečou?

Míšo, já vím, že to nemáš snadné a sama moc dobře vím, že to bez otce jde. Jak jsem už psala, chápu mnoho životních situací a rozhodnutí. Ale ta rozhodnutí by měla přicházet z lásky a s rozumem. A ne kvůli mediální pozornosti a penězům.

A v tom je asi problém - já prostě vidím její motivaci jinak než mnohé zde diskutující. A žádná z nás neví, jak to je doopravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
26.6.10 14:50
Pudloslava píše:
nemají otce ergo neměli se vůbec narodit?

Myslím, že to tu nikdo neříkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
26.6.10 14:51

Ano nikdo z nás nemůže vědět jaká je doopravdy, jen si prostě myslím z toho jak na mě působila nejen v dokumentu, ale i v jiných videích a rozhovorech co jsem našla na internetu na mě působí sympaticky a že své děti zvládá i když musí být vyřízená… Toť můj názor :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
26.6.10 14:52
kozisek píše:
Já vyrůstala také „bez táty“ a s „náhradním“, ten rozdíl je tedy markantní. Prostě jim toho tátu „upřela“-jak píší holky. Druhou otázkou potom je, jak si kdo to otcovství představuje :think: Navíc ona je hooodně nápomocná, aby se o ní mluvilo a psalo. Říkali tam, že už v těhotenství toho využila. Pokud to chtěla držet v tajnosti, neměla spolupracovat,…

No to se ani nedalo ututlat, když to podělal ten doktor a bylo to v rozporu se zákonem… to se nedalo ututlat :-)

• Citovat
  • Upravit
9867
26.6.10 14:52
Michaelakkk píše:
Lesino : asi jo máš pravdu tobychom se dostali k hodně podrobnému slovíčkaření a stejně bychom dospěli k tomu že otce tak jako tak nemají :-) Víš jen mě tím co jsi napsala napadlo, že když nebudu mluvit o přítelovi před Samuelem… Když mu nebudu odmalinka říkat, že to byl jeho táta, když budu čekat až se zeptá upřu mu ho? jen taková vsuvka, omlouvám se za OT..

Za sebe radím mluvit. Říct, že se táta těšil, že si sám nevybral, že tu nebude a že by ho měl moc rád - ale že život jde dál.
Mlčení nic neřeší a bolí.

Pardon za OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
26.6.10 14:53
Lesina píše:
Michaelakkk píše:
Lesino : asi jo máš pravdu tobychom se dostali k hodně podrobnému slovíčkaření a stejně bychom dospěli k tomu že otce tak jako tak nemají :-) Víš jen mě tím co jsi napsala napadlo, že když nebudu mluvit o přítelovi před Samuelem… Když mu nebudu odmalinka říkat, že to byl jeho táta, když budu čekat až se zeptá upřu mu ho? jen taková vsuvka, omlouvám se za OT..
Za sebe radím mluvit. Říct, že se táta těšil, že si sám nevybral, že tu nebude a že by ho měl moc rád - ale že život jde dál.
Mlčení nic neřeší a bolí.

No já to mám asi jinak mě mlčení pomáhá a mluvení zraňuje právě… prostě dělám jako by nikdy nebyl(a moc mě to mrzí), ale nic mi ho už nevrátí tak se trápit nechci tím, že o něm budu mluvit… :cry:

• Citovat
  • Upravit
35545
26.6.10 14:55

Tak minimálně na to byly dva. Doktor a ona. Prostě na to mám jiný názor a zatím si stojím. Vycházím pouze z toho dokumentu a jaký to na mě udělalo dojem. Pídit se po dalších info nebudu, neboť mi za to nestojí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
26.6.10 15:24
Michaelakkk píše:
Ano nikdo z nás nemůže vědět jaká je doopravdy, jen si prostě myslím z toho jak na mě působila nejen v dokumentu, ale i v jiných videích a rozhovorech co jsem našla na internetu na mě působí sympaticky a že své děti zvládá i když musí být vyřízená… Toť můj názor :-)

přesně tak
nikdo nezná její motivace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.6.10 16:14
Michaelakkk píše:
kozisek píše:
No to se ani nedalo ututlat, když to podělal ten doktor a bylo to v rozporu se zákonem… to se nedalo ututlat :-)

Míšo, nedá mi to, ale doktor to podělal?? Ona s tím přece musela souhlasit, aby jí zavedl 6 embryí, ne? Zodpovědnost před zákonem mají oba dva.

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
26.6.10 16:24
madi píše:
Michaelakkk píše:
kozisek píše:
No to se ani nedalo ututlat, když to podělal ten doktor a bylo to v rozporu se zákonem… to se nedalo ututlat :-)
Míšo, nedá mi to, ale doktor to podělal?? Ona s tím přece musela souhlasit, aby jí zavedl 6 embryí, ne? Zodpovědnost před zákonem mají oba dva.

No jako je to fakt, že na tom mají vinu oba, ale on jakožto doktor to nikdy neměl dovolit. Taky ho to stálo krk, vyloučili ho z lékařské komory…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!