Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kalo - ale sakra kolik je maminek, které čas mají a dítě odstrčí taky protože se jim nechce, zrovna pospíchají na kafíčko apod…kolik maminek se s dítětem nepomazlí, kolik dětí je v kojeňáku?!! tyhle děti mají mámu, mámu o které ví, že je miluje a věnuje se jim co může = můj dojem, třeba naivní ale můj dojem, bohužel vybudovaný jen na základě reportáže
Mišmiš píše:
Kalo - ale sakra kolik je maminek, které čas mají a dítě odstrčí taky protože se jim nechce, zrovna pospíchají na kafíčko apod…kolik maminek se s dítětem nepomazlí, kolik dětí je v kojeňáku?!! tyhle děti mají mámu, mámu o které ví, že je miluje a věnuje se jim co může = můj dojem, třeba naivní ale můj dojem, bohužel vybudovaný jen na základě reportáže
Přesně!! Jak už jsem psala.
Maminky říká se podle sebe soudím tebe!!!
Anonymní píše:Michaelakkk píše:Mužu se zeptat kam se vypracovala ?
j.citro : A jak si jako představuješ chytrou ženskou?? Co si pořídí dítě ve 30 druhé v 35 a před tím si udělá doktorát a kariéru???
je chytrá jelikož dokáže své děti zabezpečit! I to jak mluví ona blbá není kdyby byla blbá! Nedokázala by se vypracovat tam kde je:D
Je to máma velké rodiny, kdy jí všechny děti milují a ona miluje je!! to je podle mě ten největší dar, ona má zajištěnou budoucnost svými dětmi!! bude mít šťastné stáří, jelikož si myslím, že ne všichni se k ní otočí zády
bude štastná babička! Ta ženská si vybrala zaměstnání, kterému se říká rodina!!! A proto má můj obdiv!!
škoda že ty děti nikdy nebudou mít tátu aspon někdo by je snad vychoval
,ale umyslně si pořídit tolik dětí bez táty ![]()
Michaelakkk píše:
j.citro : A jak si jako představuješ chytrou ženskou?? Co si pořídí dítě ve 30 druhé v 35 a před tím si udělá doktorát a kariéru???
je chytrá jelikož dokáže své děti zabezpečit! I to jak mluví ona blbá není kdyby byla blbá! Nedokázala by se vypracovat tam kde je:D
takže podle sebe,soudím tebe?
Anonymní píše: škoda že ty děti nikdy nebudou mít tátu aspon někdo by je snad vychoval,ale umyslně si pořídit tolik dětí bez táty
No tak to nevím co si o tom mám myslet!!To je možná trochu nefér vůči těm, co vychovávají své děti bez otce!!! Můj syn taky nemá otce… Já jsem vyrůstala s nevlastním otcem, který si mě nevšímal. To, že otec vychovává dítě, nemusí být v každé rodině faktem!! ona do toho šla s tím, že bude bez chlaa:-) A hlavně jí pomáhá ten její kamarád:-)
j.citra píše:Michaelakkk píše:takže podle sebe,soudím tebe?
No jelikož už dítě mám je mi 20 kariéru nemám žádnou
no samozřejmě se ten citát nedá vztáhnout ke všemu, možná sem ho se neměla vůbec dávat
![]()
Michaelakkk píše:
ty děti s toho budou mít akorát pošramocené dětství, jestli je to dobrý způsob zabezpečování rodiny, no nevim, navíc už ted se ty děti projevovaly že nenávidí když je pronásledují ty fototgrafové
zuzka.mamka píše:Michaelakkk píše:ty děti s toho budou mít akorát pošramocené dětství, jestli je to dobrý způsob zabezpečování rodiny, no nevim, navíc už ted se ty děti projevovaly že nenávidí když je pronásledují ty fototgrafové
Nojo ale za to ony nemohou! Média by je pronásledovala tak jako tak, takže ona udělala chytrý tah, že na svém a ,,neštěstí,, dětí bude vydělávat na rodinu…
Michaelakkk píše:zuzka.mamka píše:Michaelakkk píše:ty děti s toho budou mít akorát pošramocené dětství, jestli je to dobrý způsob zabezpečování rodiny, no nevim, navíc už ted se ty děti projevovaly že nenávidí když je pronásledují ty fototgrafové
je chytrá jelikož dokáže své děti zabezpečit! I to jak mluví ona blbá není kdyby byla blbá! Nedokázala by se vypracovat tam kde je:DNojo ale za to ony nemohou! Média by je pronásledovala tak jako tak, takže ona udělala chytrý tah, že na svém a ,,neštěstí,, dětí bude vydělávat na rodinu… [/citace
hrozně jí tady bráníš ale vlastně ve skutečnosti nikdo nevíme jak to je doopravdy, dala jsem sem fotku, před a po, a reagovala jsi že to může být podvrh a jestli věřím medií, a s tou reportáží to může být to samé, natočené, sestřihané to známe
Michaelakkk píše:zuzka.mamka píše:Nojo ale za to ony nemohou! Média by je pronásledovala tak jako tak, takže ona udělala chytrý tah, že na svém a ,,neštěstí,, dětí bude vydělávat na rodinu…Michaelakkk píše:ty děti s toho budou mít akorát pošramocené dětství, jestli je to dobrý způsob zabezpečování rodiny, no nevim, navíc už ted se ty děti projevovaly že nenávidí když je pronásledují ty fototgrafové
no prostě „chytrᓞenská,která zajistila svým 14dětem,opravdu „krásné“dětství,ale borka,je dokáže alespoň zabezpečit…
j.citra-můžeš zkonkretizovat to zabezpečení? má to snad být nějaký konkrétní obnos na účtě, nakoupených 14bytů, nebo jak? nestačí vlastní barák a dostatečný příjem financí?
Mišmiš píše:
j.citra-můžeš zkonkretizovat to zabezpečení? má to snad být nějaký konkrétní obnos na účtě, nakoupených 14bytů, nebo jak? nestačí vlastní barák a dostatečný příjem financí?
ono není všechno jen o financích,pro ty děti,ale bohužel…jsou věci,které jim nikdo nekoupí!
j.citra píše:Mišmiš píše:ono není všechno jen o financích,pro ty děti,ale bohužel…jsou věci,které jim nikdo nekoupí!
A co těm dětem chybí?? Milující mámu mají, jen mají více sourozenců, jsou na to zvyklí mají také ten dar, že se dokážou v životě umět prosadit ne jako nějaký jedináček za kterého vše řeší maminka!!
j.citra píše:Mišmiš píše:ono není všechno jen o financích,pro ty děti,ale bohužel…jsou věci,které jim nikdo nekoupí!
Ty děti svou mámu milují a ona miluje je a myslím, že to obě strany navzájem vědí ![]()