Maxi máma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6555
25.6.10 21:56

Koukala jsem a můžu říct, že mi naopak přišlo nespravedlivé, že jí nenávidí celá Amerika.Copak mohla tušit, že z těch 6 embryí bude nakonec 8 dětí?? Mě osobně by to nenapadlo ani v nejšílenějsím snu, jakápak je asi pravděpodobnost tohohle?
Vím jen to, že já bych si hodila mašli.Přišlo mi to šílené, ta představa že se příštích 15 let nevyspím, nehnu z baráku.Já jí svým způsobem spíš obdivuju, že to zvládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená Kakika
25.6.10 22:00

No, nevím, ale pokud jsem dobře sledovala, tak před osmerčaty měla již 6 dětí (ani jedno nebylo počato přirozeně…proč se upřednostňuje IVF před normálním stykem? Když tedy neměla údajně sex 10 let :nevim: )
a z toho jeden autista. No nevím, mě osobně už by tento počet s ohledem na zvláštní péči o autistu stačil. Nevím, proč nutně potřebovala další děti a nechápu, že to nemají nějak vyřešené. Kdyby se o ní teď média přestala zajímat, tak s prominutím všichni pomřou hlady. Z čeho budou žít, až je nebudou natáčet? Nebo si myslíte, že si šetří? O tom pochybuju.

• Citovat
  • Upravit
43028
25.6.10 22:02

ja si zkratka myslim, ze to je jeji vec
a pokud vam vadi, ze ji zivi publicita, proc teda tady zivite jeji popularitu tim, ze o ni diskutujete?

i pokud by uvazovala tak, ze si detma vydela na plastiku, k tomu je treba dav lidicek, kteri se nad ni rozvasni, at uz kritikou, nebo soucitem

ze bych ji jako nejak litovala ..neee
ale kamenovat ji taky nebudu
nakonec nedelaji to „neprizpusobivi“ u nas stejne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.6.10 22:11
xangel87 píše:
Koukala jsem a můžu říct, že mi naopak přišlo nespravedlivé, že jí nenávidí celá Amerika.Copak mohla tušit, že z těch 6 embryí bude nakonec 8 dětí?? Mě osobně by to nenapadlo ani v nejšílenějsím snu, jakápak je asi pravděpodobnost tohohle?
Vím jen to, že já bych si hodila mašli.Přišlo mi to šílené, ta představa že se příštích 15 let nevyspím, nehnu z baráku.Já jí svým způsobem spíš obdivuju, že to zvládá.

ty doktoři jí radily aby ty embria zredukovala, ona s tím nesouhlasila, na jednu stránku to chápu, ale na druhou mohla tušit že to bude hodně náročné, a hlavně nechápu že už jí nestačilo tech 6 dětí co už měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
25.6.10 22:20

určitě tušila, že to bude náročné, určitě netušila do jakého šíleného tlaku veřejnosti a házení špíny se dostane-mě by tedy taky vůbec nenapadlo, že můžou být lidi tak zlí…
Měla zamražených 6 embryí, šla prostě stejně jako 4× před tím na transfer s představou max.dvojčat…no a pak jí řekli, že má 7 (reps.8) vyvíjecích embryí a není nátura na to jít na redukci..byla to její volba na kterou má nárok a nám do toho nic není
prostě chtěla využít další svoje zamražený embrya, nečekala že to tak dopadne a chtěla prostě víc než 6dětí..není na tom nic k nepochopení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.6.10 22:22

Tak já jsem to viděla celé a vůči ní nic nemám, jen je prostě trošku blázen do dětí… K její výchově nemám nic, dětem se věnuje a stará se o ně dobře všechna prospívají. Ten její nejstarší syn Eliáš je zřejmě hyperaktivní a ani bych se nedivila kdyby měl ADHD. Takové děti jsou. Teď už podle mého názoru ani není co kritizovat! My to nezměníme. Já tu ženskou obdivuju zvládat 8 mimin je faaaakt síla!! Ta ženská musí mít energie o který se nám může jen zdát!

Před ní klobouk dolů :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
25.6.10 22:25
nepřihlášená Kakika píše:
Kdyby se o ní teď média přestala zajímat, tak s prominutím všichni pomřou hlady. Z čeho budou žít, až je nebudou natáčet? Nebo si myslíte, že si šetří? O tom pochybuju.

No jenže to nepřestanou a myslím si, že i kdyby tak má určitě nějaké spoření pro děti či něco takového!!! Určitě! já bych na jejím místě udělala to samé! Ona dělá to nejlepší pro to aby zvládla uživit děti…

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
25.6.10 22:26
zuzka.mamka píše:
ona ale nakonec o ty peníze přišla ne?? říkaly tam že proběhl nějaký soud, a dostala nějaké správce těch peněz, které vydělá na detech a ty je dostanou az dospejí, ale taky tam říkala že ted neví jak je všechny uživí :zed:

Soud rozsudek zrušil, jelikož se zjistilo, že je schopná spravovat veškeré finance a že všechny ty finance jdou na výdej co se týče chodu domácnosti a dětí!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.10 22:26
Michaelakkk píše:
Tak já jsem to viděla celé a vůči ní nic nemám, jen je prostě trošku blázen do dětí… K její výchově nemám nic, dětem se věnuje a stará se o ně dobře všechna prospívají. Ten její nejstarší syn Eliáš je zřejmě hyperaktivní a ani bych se nedivila kdyby měl ADHD. Takové děti jsou. Teď už podle mého názoru ani není co kritizovat! My to nezměníme. Já tu ženskou obdivuju zvládat 8 mimin je faaaakt síla!! Ta ženská musí mít energie o který se nám může jen zdát!Před ní klobouk dolů :pankac:

Až na to že ona je nezvládá, ani jedno :think:

• Citovat
  • Upravit
10052
25.6.10 22:28
No, nevím, ale pokud jsem dobře sledovala, tak před osmerčaty měla již 6 dětí (ani jedno nebylo počato přirozeně…proč se upřednostňuje IVF před normálním stykem? Když tedy neměla údajně sex 10 let :nevim: )
a z toho jeden autista. No nevím, mě osobně už by tento počet s ohledem na zvláštní péči o autistu stačil. Nevím, proč nutně potřebovala další děti a nechápu, že to nemají nějak vyřešené. Kdyby se o ní teď média přestala zajímat, tak s prominutím všichni pomřou hlady. Z čeho budou žít, až je nebudou natáčet? Nebo si myslíte, že si šetří? O tom pochybuju.

podle těch jejích nafouklých rtů asi nešetří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.6.10 22:29
Anonymní píše:
Michaelakkk píše:
Tak já jsem to viděla celé a vůči ní nic nemám, jen je prostě trošku blázen do dětí… K její výchově nemám nic, dětem se věnuje a stará se o ně dobře všechna prospívají. Ten její nejstarší syn Eliáš je zřejmě hyperaktivní a ani bych se nedivila kdyby měl ADHD. Takové děti jsou. Teď už podle mého názoru ani není co kritizovat! My to nezměníme. Já tu ženskou obdivuju zvládat 8 mimin je faaaakt síla!! Ta ženská musí mít energie o který se nám může jen zdát!Před ní klobouk dolů :pankac:
Až na to že ona je nezvládá, ani jedno :think:

No zvládá dá jim najíst, dá je spát !! Dokáže je ukočírovat. Má toho sice hodně bez pomoci druhých by to nezvládla, ale svoje děti zvládá. kdyby je nezvládala tak by jí je vzaly!!! :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.10 22:30
zuzka.mamka píše:

Podle mně na žádných operacích a úpravách nebyla. proč myslíte? Závidíte jí, že vypadá dobře?

• Citovat
  • Upravit
10052
25.6.10 22:34
Anonymní píše:
zuzka.mamka píše:
Podle mně na žádných operacích a úpravách nebyla. proč myslíte? Závidíte jí, že vypadá dobře?

jestli byla na operacích to nevím, ale ty rty měla hodně okatě napíchané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.6.10 22:37

Zuzko. Já souhlasím s anonymní. Mám kamarádku co má také mega rty a bez jakýchkoliv injekcí :-) třeba má africké předky, ti mají plnější rty…

Příspěvek upraven 25.06.10 v 22:37

• Citovat
  • Upravit
6555
25.6.10 22:37

Jo, tak teda nejsem odborník na plastiku a proto bych si nedovolila o někom říct, že má upravené rty.Angelina Jolie má hubu přes celej obličej a taky to není plastika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí