Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, jako 10 min. na dítě je fakt hrozné ![]()
Taky jsem si říkala, že vypadá nějak dobře ![]()
Neviděla jsem to od začátku a právě jsem nepochopila, jak říkala, že sex už neměla asi 10 let - to těch prvních 6 dětí měla taky po umělým oplodnění
Byly taky malé… Soudit ji nebudu, ale ty děti to teda nebudou mít lehké, zkuste se věnovat 14ti malým dětem z toho 8mi miminám, do toho se udržovat, lítat po soudech…
Já o ní četla už v italských novinách. Je samá plastika, takže zas takovej fofr s těma dětma asi nemá. A ještě jí vydělaly na údržbu těla.
ona ale nakonec o ty peníze přišla ne?? říkaly tam že proběhl nějaký soud, a dostala nějaké správce těch peněz, které vydělá na detech a ty je dostanou az dospejí, ale taky tam říkala že ted neví jak je všechny uživí ![]()
Pak mela dalsi soud a penize,teda pristup k nim znovu ziskala.
Jinak je mel chvilku nastarost prokurator deti.
Všechny děti měly stejného „otce“, dárcem prý byl její „kamarád“, který je snad i viděl.
Děti jsou každopádně „chudáci“, určo budou mít nějaké psychické následky, protože jak tam říkali, doslova se „perou“ o matčinu pozornost a snaží se prosadit.
Jinak psychiku bychom mohli „matce“ závidět, vypadala naprosto vyrovnaně a věděla, co chce.
kozisek píše:
Jinak psychiku bychom mohli „matce“ závidět, vypadala naprosto vyrovnaně a věděla, co chce.
Beztak je na antidepresivech ![]()
ve státě,kde je možné oplodnění svobodné matky a to ještě takovýmhle způsobem,tak tam se nemůžou divit když se najdou takovéhle bláznivky
paní chtěla velkou rodinu,tak ji má,sem zvědavá na jak dlouho jí peníze vystačí
Na jednu stranu rozhodně není normální ai pořídit tolik dětí,ale taky tam říkala,že nečekala,že se všechy embria ujmou a že teď toho lituje,protože si uvědomuje o co její děti přicházejí ..
Na druhou stranu ta její matka byla taky ostrá
…Ona nemůže nic ,furt
má okolo baráku paparazi…a jestli má na plastiku,tak ať na ní má to už je její problém jestli na ní půjde nebo ne…Každá z nás by šla jen málo která to přizná…já bych třeba šla
oliš píše:
ve státě,kde je možné oplodnění svobodné matky a to ještě takovýmhle způsobem,tak tam se nemůžou divit když se najdou takovéhle bláznivky
I tady v čr jde oplodnění svobodné matky ![]()
Podle mého názoru je to akorát nezodpovědnost jak ze strany doktora tak i ze strany její. 14 dětí bych asi nepřežila
to by mě dřív ranila mrtvice
!!!! Jsem si akorát říkala, že jedna moje známá nadává na dvě děti, tak co má potom dělat ona
![]()
Já když jsem ty její děti viděla tak jsem si představila sebe jak jsem hlídala děti na táboře a měla jsem toho po 14 dnech plné brýle a co teprve vědět, že tolik dětí budu vychovávat X let. Podle mě nemůže být úplně v pořádku, to její chování bylo divný.
Ahoj ja jsem to tez videla a jako fakt masakr mit celkem 14 deti a to jeste 8 miminek.Urcite by si ty deti zaslouzili jine rodice a meli by se na tom o hodne lepe.nechci ji nejak odsuzovat ale tohle fakt moc.No a kdyz ji ten klucina po ni hodil tim sroubovakem no husty proste nemam slov.Tady je videt ze tu vychovu tech deti nezvlada ani nezvladne budou ji mit tak u pr…Chudaci deti
mabit píše:oliš píše:I tady v čr jde oplodnění svobodné matky
fakt?tak to jsem netušila,myslela jsem,že tu platí stejná pravidla jako pro adopci
No tak teď už jsem to asi všechno pochopila. Když jsem se dívala na ten dokument tak jsem prostě nechápala proč se po té ženské všichni vozí, honí ji po soudech a je jak štvaná zvěř - proč se do ní navážíte?!!! protože má 14 dětí?!!NO A CO?!!!!
je to jen její věc, všem dětem se snaží dát maximum a mají mámu co je má ráda a každou volnou chvilku jim věnuje.
Kolik dětí ( i klidně jedináčků) mají výchovu horší, jsou bité, nikdo se jim nevěnuje (tady máš tv a čum), mámu neznají.....
já to vidím z pohledu toho, že je „chudák“ v tom smyslu, že z ní veřejnost dělá krávu co prodává děti ( a to má jít dělat na 8hodin do práce? jak by se jim věnovala pak? je to tak hrozný udělat s dětma pár reklamních fotek?)
a přitom ona se fakt omezuje-nemůže mít lásku protože jí veřejnost šmíruje na každém kroku - jak může mít rande? jak za ní někdo může přijít? to by byl škandááál panečku - co si to jen dovolila mít sex, lásku, být hezká a ještě mít 14dětí!!!
O plastikách silně pochybuji, zase by jí veřejnost ukamenovala a to si piště že by se to někdo dohmátl když i přesně vědí kolik má příjmy…
Prostě pro mě je to odvážná, upřímná máma co může vypustit duši a nikdy se veřejnému davu nezavděčí…jde proti proudu a navíc je pěkná..
A synek co po ní hodil šroubovák - óóóó kolik rozmazlených jedináčků provádí horší věci…to není argument, že nezvládá výchovu - naopak zvládá, má chviličku „klidu“ a co udělá? jede s většíma dětma na bowling…já a tipuji dalších 99% ženských by si lehlo s ledovým hadrem na hlavě…
a co se týče počtu transferovaných embryií - to je samozřejmě otázka…pokud byla několikrát na IVF a nechala si transferovat 3× 5embryí a z toho měla „jen“ 4 děti tak prostě nevěřila tomu, že by se tentokrát všechna embrya uchytila a navíc jedno rozdělilo…to dost dobře chápu a nemám právo to soudit-proč taky? na světě je 8zdravých dětí tak co?!
nechápu jak jste schopné někoho takhle silně odsoudit podle asi tak 30minut reportáže z ameriky…fakt nechápu…