Maxi máma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2466
25.6.10 20:42

No, jako 10 min. na dítě je fakt hrozné :pocitac:
Taky jsem si říkala, že vypadá nějak dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
25.6.10 20:45

Neviděla jsem to od začátku a právě jsem nepochopila, jak říkala, že sex už neměla asi 10 let - to těch prvních 6 dětí měla taky po umělým oplodnění :?: Byly taky malé… Soudit ji nebudu, ale ty děti to teda nebudou mít lehké, zkuste se věnovat 14ti malým dětem z toho 8mi miminám, do toho se udržovat, lítat po soudech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
25.6.10 20:45

Já o ní četla už v italských novinách. Je samá plastika, takže zas takovej fofr s těma dětma asi nemá. A ještě jí vydělaly na údržbu těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.6.10 20:49

ona ale nakonec o ty peníze přišla ne?? říkaly tam že proběhl nějaký soud, a dostala nějaké správce těch peněz, které vydělá na detech a ty je dostanou az dospejí, ale taky tam říkala že ted neví jak je všechny uživí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mazlicek08
25.6.10 20:51

Pak mela dalsi soud a penize,teda pristup k nim znovu ziskala.
Jinak je mel chvilku nastarost prokurator deti.

• Citovat
  • Upravit
35545
25.6.10 20:57

Všechny děti měly stejného „otce“, dárcem prý byl její „kamarád“, který je snad i viděl. :roll: Děti jsou každopádně „chudáci“, určo budou mít nějaké psychické následky, protože jak tam říkali, doslova se „perou“ o matčinu pozornost a snaží se prosadit.
Jinak psychiku bychom mohli „matce“ závidět, vypadala naprosto vyrovnaně a věděla, co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
25.6.10 20:58
kozisek píše:
Jinak psychiku bychom mohli „matce“ závidět, vypadala naprosto vyrovnaně a věděla, co chce.

Beztak je na antidepresivech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
25.6.10 20:59

ve státě,kde je možné oplodnění svobodné matky a to ještě takovýmhle způsobem,tak tam se nemůžou divit když se najdou takovéhle bláznivky
paní chtěla velkou rodinu,tak ji má,sem zvědavá na jak dlouho jí peníze vystačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
25.6.10 21:01

Na jednu stranu rozhodně není normální ai pořídit tolik dětí,ale taky tam říkala,že nečekala,že se všechy embria ujmou a že teď toho lituje,protože si uvědomuje o co její děti přicházejí ..
Na druhou stranu ta její matka byla taky ostrá :roll: …Ona nemůže nic ,furt :roll: má okolo baráku paparazi…a jestli má na plastiku,tak ať na ní má to už je její problém jestli na ní půjde nebo ne…Každá z nás by šla jen málo která to přizná…já bych třeba šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
25.6.10 21:02
oliš píše:
ve státě,kde je možné oplodnění svobodné matky a to ještě takovýmhle způsobem,tak tam se nemůžou divit když se najdou takovéhle bláznivky

I tady v čr jde oplodnění svobodné matky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
25.6.10 21:12

Podle mého názoru je to akorát nezodpovědnost jak ze strany doktora tak i ze strany její. 14 dětí bych asi nepřežila :mrgreen: to by mě dřív ranila mrtvice :zed: !!!! Jsem si akorát říkala, že jedna moje známá nadává na dvě děti, tak co má potom dělat ona :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
25.6.10 21:12

Já když jsem ty její děti viděla tak jsem si představila sebe jak jsem hlídala děti na táboře a měla jsem toho po 14 dnech plné brýle a co teprve vědět, že tolik dětí budu vychovávat X let. Podle mě nemůže být úplně v pořádku, to její chování bylo divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
25.6.10 21:13

Ahoj ja jsem to tez videla a jako fakt masakr mit celkem 14 deti a to jeste 8 miminek.Urcite by si ty deti zaslouzili jine rodice a meli by se na tom o hodne lepe.nechci ji nejak odsuzovat ale tohle fakt moc.No a kdyz ji ten klucina po ni hodil tim sroubovakem no husty proste nemam slov.Tady je videt ze tu vychovu tech deti nezvlada ani nezvladne budou ji mit tak u pr…Chudaci deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
25.6.10 21:20
mabit píše:
oliš píše:
I tady v čr jde oplodnění svobodné matky :wink:

fakt?tak to jsem netušila,myslela jsem,že tu platí stejná pravidla jako pro adopci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
25.6.10 21:54

No tak teď už jsem to asi všechno pochopila. Když jsem se dívala na ten dokument tak jsem prostě nechápala proč se po té ženské všichni vozí, honí ji po soudech a je jak štvaná zvěř - proč se do ní navážíte?!!! protože má 14 dětí?!!NO A CO?!!!!
je to jen její věc, všem dětem se snaží dát maximum a mají mámu co je má ráda a každou volnou chvilku jim věnuje.
Kolik dětí ( i klidně jedináčků) mají výchovu horší, jsou bité, nikdo se jim nevěnuje (tady máš tv a čum), mámu neznají.....
já to vidím z pohledu toho, že je „chudák“ v tom smyslu, že z ní veřejnost dělá krávu co prodává děti ( a to má jít dělat na 8hodin do práce? jak by se jim věnovala pak? je to tak hrozný udělat s dětma pár reklamních fotek?)
a přitom ona se fakt omezuje-nemůže mít lásku protože jí veřejnost šmíruje na každém kroku - jak může mít rande? jak za ní někdo může přijít? to by byl škandááál panečku - co si to jen dovolila mít sex, lásku, být hezká a ještě mít 14dětí!!!
O plastikách silně pochybuji, zase by jí veřejnost ukamenovala a to si piště že by se to někdo dohmátl když i přesně vědí kolik má příjmy…
Prostě pro mě je to odvážná, upřímná máma co může vypustit duši a nikdy se veřejnému davu nezavděčí…jde proti proudu a navíc je pěkná..

A synek co po ní hodil šroubovák - óóóó kolik rozmazlených jedináčků provádí horší věci…to není argument, že nezvládá výchovu - naopak zvládá, má chviličku „klidu“ a co udělá? jede s většíma dětma na bowling…já a tipuji dalších 99% ženských by si lehlo s ledovým hadrem na hlavě…

a co se týče počtu transferovaných embryií - to je samozřejmě otázka…pokud byla několikrát na IVF a nechala si transferovat 3× 5embryí a z toho měla „jen“ 4 děti tak prostě nevěřila tomu, že by se tentokrát všechna embrya uchytila a navíc jedno rozdělilo…to dost dobře chápu a nemám právo to soudit-proč taky? na světě je 8zdravých dětí tak co?!

nechápu jak jste schopné někoho takhle silně odsoudit podle asi tak 30minut reportáže z ameriky…fakt nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí