Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak já na ní umělého nevidím nic, je to moc pěkná baba hozená trochu do Latina…s břichem mě to samozřejmě napadlo jestli ho má upravné, je možné, že jak píše Markit tak to šlo třeba i na pojišťovnu, ale opravdu těžko říct..
O Angeline Jolie se taky píše co má všechno umělého a taky je to prostě „jen“ krásná ženská…
Mišmiš píše:
tak já na ní umělého nevidím nic, je to moc pěkná baba hozená trochu do Latina…s břichem mě to samozřejmě napadlo jestli ho má upravné, je možné, že jak píše Markit tak to šlo třeba i na pojišťovnu, ale opravdu těžko říct..
O Angeline Jolie se taky píše co má všechno umělého a taky je to prostě „jen“ krásná ženská…
A hlavně, moje sestra dělá pro modelingové agentury a když má třeba na obličeji nějaké boláčky opar na puse, rozbité koleno apod, tak to dokážou z fotografie vymazat!!! proto může třeba na fotografiích vypadat dokonale, i když to tak ve skutečnosti není…
Ano je to krásná baba!! A já se ani nedivím, že tak rychle zhubla ty děcka jí musej dát zabrat ![]()
zuzka.mamka píše:
mě je úplně jedno co má plastikového nebo jen, jen je na ní prostě vidět že je umělá
Nojo hold máme jiný názor, říká se podle sebe soudím tebe ![]()
A to že něco o ní říkala angelina jolie jsi si vymyslela proč? ![]()
Markit.Hl píše:
Taky mi to přijde, že to snad není ta samá a když se dá přes PC xichtík vylepšit, proč by se to nedalo i opačně.Ale i kdyby měla plastiku, no a?? Copak je na tom špatného???
U Břicha bych řekla, že tu plastiku mít bude. ALe taky dost možná hrazenou z pojištění - pokud ho měla.
J8 mám teď 2 dítka, kila dole mám ale tak vytahanou kůži, že mi ve faldu visí a kdo ví, jestli se někdy stáhne…
No oni ty její jizvy mohou upravit moje mamka má 4 děti a břicho má úplně jako by nikdy nerodila jen jizvu po jednom císaři jinak nic ![]()
Michaelakkk píše:zuzka.mamka píše:Nojo hold máme jiný názor, říká se podle sebe soudím tebe
mě je úplně jedno co má plastikového nebo jen, jen je na ní prostě vidět že je umělá
A to že něco o ní říkala angelina jolie jsi si vymyslela proč?
co že jsem si vymyslela??
Michaelakkk píše:
Radši nic prosimtě nebo to zase dopadne zle…Dobrou noc..
![]()
jestli jsi myslela, jak jsem psala že si nechala udělat nějaké zbarvení obličeje podle AJ, tak to jsem si vážně nevymyslela ![]()
Michaelokkk, normálně se diskuzí tohoto druhu nezúčastňuju, ale tvá poznámka, že ta paní své děti zvládá, mě opravdu pobavila. Jestli si pod tímto představuješ to , že je za pomoci dalších min. dvou lidí naakrmí , vyveze v kočáru na procházku a dá spát, pak je zvládá. Já si ale pod !zvládáním" dětí představuju trochu něco jiného…myslíš, že jim zajistí například slušné vzdělání? , že se ty děti časem dostanou do kina , divadla apod.
Můj názor je,že ona je kočka a je mi úplně jedno proč…
Ale chudáci děti…
Ráďa69 píše:
Michaelokkk, normálně se diskuzí tohoto druhu nezúčastňuju, ale tvá poznámka, že ta paní své děti zvládá, mě opravdu pobavila. Jestli si pod tímto představuješ to , že je za pomoci dalších min. dvou lidí naakrmí , vyveze v kočáru na procházku a dá spát, pak je zvládá. Já si ale pod !zvládáním" dětí představuju trochu něco jiného…myslíš, že jim zajistí například slušné vzdělání? , že se ty děti časem dostanou do kina , divadla apod.
Určitě!!! Jako nevím jak je to u vás? Ale u nás jsme s rodiči do divadla nešli snad nikdy… Vzdělání nám dávají instituce, které navštěvujeme! rosič má hlavní úkol děti vychovat tak, aby se uměli chovat ve společnosti a vzájemně komunikovat a řešit problém apod. nějaké avštěvování kin, divadel atd… podle mě zas tak důležité není!
Ráďa69 píše:
přesně tak a to si ještě nedokážu představit,jak bude zvládat,těch 8minimek,až jí třeba začnou chodit,nedej Bože utíkat…
Co se týče toho jejího zjizveného pupenda a dnešní fotky, ala topmodelka bez jizvičky,to bych jí nebrala, taky si hodlám nějak nechat po porodu odstranit strie, nemyslím, že by to bylo nějak drahá záležitost a ty strie se mi teda opravdu děsně nelíbí na mě
To bych se jí vůbec nedivila..
Ona má no deokratický až liberální princip výchovy a ne autoritativní jako v některých rodinách ještě panuje… Děti mohou vše co chtějí nejsou nuceni do žádných činností, ale zase vědí kde mají své hranice… tak je vychovávána většina mých známých a kamarádů a dětí, které znám ![]()
j.citra píše:Ráďa69 píše:přesně tak a to si ještě nedokážu představit,jak bude zvládat,těch 8minimek,až jí třeba začnou chodit,nedej Bože utíkat…
No zvládne to stejně jako to zvládají děti v kojeneckých ústavech a jako to zvládneme my, jen bude mít trošku větší hoňku no
To jí fakt nezávidím ![]()
Ráďo - když s nima šla na Bowling tak proč myslíš, že by nešli do divadla, do kina?
a vzdělání je ve větší míře snad na škole kam jak bylo vidět děti normálně docházejí.....