Maxi máma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
25.6.10 22:38
xangel87 píše:
Jo, tak teda nejsem odborník na plastiku a proto bych si nedovolila o někom říct, že má upravené rty.Angelina Jolie má hubu přes celej obličej a taky to není plastika.

Přesně :-)

• Citovat
  • Upravit
10052
25.6.10 22:39
Michaelakkk píše:
Zuzko. Já souhlasím s anonymní. Mám kamarádku co má také mega rty a bez jakýchkoliv injekcí :-) třeba má africké předky, ti mají plnější rty…Příspěvek upraven 25.06.10 v 22:37

to jo ale když je má člověk přírodní tak jsou takové jakoby souměrně, a u ní mi přišlo že je má celé rozteklé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.6.10 22:42
zuzka.mamka píše:
Michaelakkk píše:
Zuzko. Já souhlasím s anonymní. Mám kamarádku co má také mega rty a bez jakýchkoliv injekcí :-) třeba má africké předky, ti mají plnější rty…Příspěvek upraven 25.06.10 v 22:37
to jo ale když je má člověk přírodní tak jsou takové jakoby souměrně, a u ní mi přišlo že je má celé rozteklé :nevim:

Cože??? Ty máš souměrný rty? Já teda ne. Každý jsme jiný přeci, proč by měla mít napíchanou pusu? jen proto, že má peníze od medií?? t je blbost, kdyby to nebyla populární ženská, ale jen obyčejný člověk, nikdo by si jejích rtů ano nevvšiml…

• Citovat
  • Upravit
10052
25.6.10 22:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
25.6.10 22:43

xangel87 - přesně tak - absolutně by mě nenapadlo plácnout - má velkou hubu - byla na plastice - to je přece absolutní nesmysl!! zvětšené rty podle mě neměla, ale zaručit to pochopitelně nemůžu, ale říct rezolutně - má plastiky…to fakt nechápu..
no břicho pořádné - někam se jí děti vejít museli

Příspěvek upraven 25.06.10 v 22:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.6.10 22:44

Ty rty má pokud vím přirozené.

Doma jsme se o tom hodně bavili a shodli jsme se na tom, že nevidíme nic špatného na tom, když už jich má nerozumně tolik, že si vydělává tím, jak ty děti fotí.

Před cca 15 lety vyšel v Reader´s Digest Výběr zrovna dlouhý článek o dalších osmerčatech. Po léčbě neplodnosti a myslím, že i umělém. Předtím děti neměli a taky je pronásledovaly mé=dia úplně šíleně. Prostě tolik dětí na 1 porod je hodně velké téma pro média… tak proč se zebe dělat jejich oběť a neotočit to ve výhodu a zisk pro rodinu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.6.10 22:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.6.10 22:45
zuzka.mamka píše:
obrázek její pupíku 8-ohttp://dailycontributor.com/…by-bump1.jpg

No a?? My jsme taky měli břicho!!(sice ne tak velký, ale měli) já už mám vše dole. Moje mamka rodila 4× a vypadá jakoby nikdy nerodila!! Závidíš jí snad to, že se dokázala vypracovat zase ke své postavě?

• Citovat
  • Upravit
6453
25.6.10 22:47

zuzka - je to vůbec ta stejná ženská? věříš fotce „alá blesk“ ?!! no asi jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
zuzka.mamka píše:
takže asi takhlehttp://www.televisioninternet.com/…-photo-4.jpg

Ty si fakt myslíš, že je to ona?? :mrgreen: už jen podle tvaru obličeje není :D :D prosimtě nevěř tolik médiím!!! :D :D :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
Mišmiš píše:
zuzka - je to vůbec ta stejná ženská? věříš fotce „alá blesk“ ?!! no asi jo…

No přesně!! :D ted jsem to psala :D

• Citovat
  • Upravit
10052
25.6.10 22:49

má plastiku nosu, rtů a nějaké zabarvení obličeje podle angeliny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.6.10 22:50

Taky mi to přijde, že to snad není ta samá a když se dá přes PC xichtík vylepšit, proč by se to nedalo i opačně.

Ale i kdyby měla plastiku, no a?? Copak je na tom špatného???
U Břicha bych řekla, že tu plastiku mít bude. ALe taky dost možná hrazenou z pojištění - pokud ho měla.
J8 mám teď 2 dítka, kila dole mám ale tak vytahanou kůži, že mi ve faldu visí a kdo ví, jestli se někdy stáhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.6.10 22:50

no já bych to ukončila s tím že máme každá jiný názor, a necháme to tak jak to je, víme jak dopadlo v předchozí diskuzi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.6.10 22:51

mě je úplně jedno co má plastikového nebo jen, jen je na ní prostě vidět že je umělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí