Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michaelakkk píše:
Zuzko. Já souhlasím s anonymní. Mám kamarádku co má také mega rty a bez jakýchkoliv injekcítřeba má africké předky, ti mají plnější rty…Příspěvek upraven 25.06.10 v 22:37
to jo ale když je má člověk přírodní tak jsou takové jakoby souměrně, a u ní mi přišlo že je má celé rozteklé ![]()
zuzka.mamka píše:Michaelakkk píše:to jo ale když je má člověk přírodní tak jsou takové jakoby souměrně, a u ní mi přišlo že je má celé rozteklé
Zuzko. Já souhlasím s anonymní. Mám kamarádku co má také mega rty a bez jakýchkoliv injekcítřeba má africké předky, ti mají plnější rty…Příspěvek upraven 25.06.10 v 22:37
Cože??? Ty máš souměrný rty? Já teda ne. Každý jsme jiný přeci, proč by měla mít napíchanou pusu? jen proto, že má peníze od medií?? t je blbost, kdyby to nebyla populární ženská, ale jen obyčejný člověk, nikdo by si jejích rtů ano nevvšiml…
xangel87 - přesně tak - absolutně by mě nenapadlo plácnout - má velkou hubu - byla na plastice - to je přece absolutní nesmysl!! zvětšené rty podle mě neměla, ale zaručit to pochopitelně nemůžu, ale říct rezolutně - má plastiky…to fakt nechápu..
no břicho pořádné - někam se jí děti vejít museli
Příspěvek upraven 25.06.10 v 22:45
Ty rty má pokud vím přirozené.
Doma jsme se o tom hodně bavili a shodli jsme se na tom, že nevidíme nic špatného na tom, když už jich má nerozumně tolik, že si vydělává tím, jak ty děti fotí.
Před cca 15 lety vyšel v Reader´s Digest Výběr zrovna dlouhý článek o dalších osmerčatech. Po léčbě neplodnosti a myslím, že i umělém. Předtím děti neměli a taky je pronásledovaly mé=dia úplně šíleně. Prostě tolik dětí na 1 porod je hodně velké téma pro média… tak proč se zebe dělat jejich oběť a neotočit to ve výhodu a zisk pro rodinu???
zuzka.mamka píše:
obrázek její pupíkuhttp://dailycontributor.com/…by-bump1.jpg
No a?? My jsme taky měli břicho!!(sice ne tak velký, ale měli) já už mám vše dole. Moje mamka rodila 4× a vypadá jakoby nikdy nerodila!! Závidíš jí snad to, že se dokázala vypracovat zase ke své postavě?
zuzka - je to vůbec ta stejná ženská? věříš fotce „alá blesk“ ?!! no asi jo…
zuzka.mamka píše:
takže asi takhlehttp://www.televisioninternet.com/…-photo-4.jpg
Ty si fakt myslíš, že je to ona??
už jen podle tvaru obličeje není
prosimtě nevěř tolik médiím!!!
![]()
Mišmiš píše:
zuzka - je to vůbec ta stejná ženská? věříš fotce „alá blesk“ ?!! no asi jo…
No přesně!!
ted jsem to psala ![]()
má plastiku nosu, rtů a nějaké zabarvení obličeje podle angeliny
Taky mi to přijde, že to snad není ta samá a když se dá přes PC xichtík vylepšit, proč by se to nedalo i opačně.
Ale i kdyby měla plastiku, no a?? Copak je na tom špatného???
U Břicha bych řekla, že tu plastiku mít bude. ALe taky dost možná hrazenou z pojištění - pokud ho měla.
J8 mám teď 2 dítka, kila dole mám ale tak vytahanou kůži, že mi ve faldu visí a kdo ví, jestli se někdy stáhne…
no já bych to ukončila s tím že máme každá jiný názor, a necháme to tak jak to je, víme jak dopadlo v předchozí diskuzi ![]()
mě je úplně jedno co má plastikového nebo jen, jen je na ní prostě vidět že je umělá
Přesně