Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jasně, každý si má zamést před svým prahem
Však já psala, že nejsem vzorová matka. Ale myslím, že konkrétně naše diskuse tady jí ani jejím dětem vůbec nijak život neovlivní.
Shoduju se s příspěvkem trojčátkové maminky, že se nejspíš dost vytrestala sama, ona už si tu situaci dneska určitě uvědomuje. A jako každá máma ví, že tím, že je jediným rodičem a vše visí na ní, kdyby se jí něco stalo, s dětmi to nejspíš nedopadne růžově.
kristl-07 píše:Eliška píše:Názor může mít každý.Bohužel jsou to ale naše spekulace a zvědavost, které ji zvyditelnili a tím i její děti.To myslím celosvětově.Každý se má starat o sebe a svoji rodinu,aby se měl dobře.
Tomu nerozumím, jako že nemůžeme mít v ČR nějaký názor na něco v Americe? Jako proč? Amerika je země svobodných názorů
V závěru dokumentu říkali, že kurátora peněz dětí pak zrušili.
Tak ať se sama stará, ne? Proč teda kňučí, že jí nechce dát nikdo peníze?
Kdyby to bylo, tak, jak říkáš, tak porodí a necpe se do novin a televize.
Tobě možná přijde normální mít 14 dětí, mě ne! Když má člověk 6 dětí, nemá chlapa, nemá práci, nemá prachy, tak je blbost si pořídit další děti. Já bych si nepořídila ani jedno. Tahle paní je prostě tak jednoduchá, že neviděla důsledky svého jednání.
DevilAjka píše:kristl-07 píše:Tak ať se sama stará, ne? Proč teda kňučí, že jí nechce dát nikdo peníze?Eliška píše:Názor může mít každý.Bohužel jsou to ale naše spekulace a zvědavost, které ji zvyditelnili a tím i její děti.To myslím celosvětově.Každý se má starat o sebe a svoji rodinu,aby se měl dobře.
Tomu nerozumím, jako že nemůžeme mít v ČR nějaký názor na něco v Americe? Jako proč? Amerika je země svobodných názorů
V závěru dokumentu říkali, že kurátora peněz dětí pak zrušili.Kdyby to bylo, tak, jak říkáš, tak porodí a necpe se do novin a televize.
Tobě možná přijde normální mít 14 dětí, mě ne! Když má člověk 6 dětí, nemá chlapa, nemá práci, nemá prachy, tak je blbost si pořídit další děti. Já bych si nepořídila ani jedno. Tahle paní je prostě tak jednoduchá, že neviděla důsledky svého jednání.
Ty jsi to asi fakt neviděla
Ona je nikam nedávala.. Porodila a pak se to na ní valilo.. potom začala uzávirat smlouvy ![]()
sikinka16 píše:DevilAjka píše:Ty jsi to asi fakt nevidělakristl-07 píše:Tak ať se sama stará, ne? Proč teda kňučí, že jí nechce dát nikdo peníze?Eliška píše:Názor může mít každý.Bohužel jsou to ale naše spekulace a zvědavost, které ji zvyditelnili a tím i její děti.To myslím celosvětově.Každý se má starat o sebe a svoji rodinu,aby se měl dobře.
V závěru dokumentu říkali, že kurátora peněz dětí pak zrušili.Kdyby to bylo, tak, jak říkáš, tak porodí a necpe se do novin a televize.
Tobě možná přijde normální mít 14 dětí, mě ne! Když má člověk 6 dětí, nemá chlapa, nemá práci, nemá prachy, tak je blbost si pořídit další děti. Já bych si nepořídila ani jedno. Tahle paní je prostě tak jednoduchá, že neviděla důsledky svého jednání.Ona je nikam nedávala.. Porodila a pak se to na ní valilo.. potom začala uzávirat smlouvy
Hm a ty peníze za rozhovory, reklamy, fotky atd. se jí určitě hrozně příčili
. Já jsem hlavně viděla její osobní videa na youtube, kde je jasné, že jí jde o pozornost. Proti mediim se začala cukat až když vycházelo najevo, jak tu péči o děti až tolik nezvládá a peníze taky vyhazuje za dosti zbytečné věci.
Btw. a do těch smluv jí taky někdo nutil? ![]()
V Americe je to docela běžná věc, když se narodí více dětí (6terčata atd.), že se na ně vrhnou firmy, které je použijí, jako svou reklamu a pořídí rodičům třeba novou výbavu, nebo dají poukaz na zásobu plín na rok a další věci. Tak proč toho nevyužít, že?
O to jediné podle mě tý ženský šlo.
ale ona si přeci nechtěla jednou říci, že nechala zrmznout 8 vajíček a nevyužila je
já jsem to viděla dneska, že to opakují a musela jsem to přepnout, mě tohle dělá hrozně zle…
obdivovat ji nemám absolutně za nic, nemůže jim nabídnout nic, ani tátu ani normální rodinný život, natož upřimnou lásku
![]()
Ježiš, kde na to všechny koukáte?
Já to tady od rána shánim a nic ![]()
Já jsem ten dokument viděla před pár měsíci a nemám jediný důvod tu paní obdivovat, jejich dětí je mi líto. Fakt bych nechtěla mít mámu, u které mám vyhrazeno několik minut denně ![]()
Osobně nechápu, proč se vůbec do toho umělého oplodnění pouštěla, když už doma měla myslím šest dětí, z toho jednoho autistu
To mi nepřijde málo ![]()
Navíc se mi příčí i to, jak si vydělává peníze na živobytí, vlastně jen z toho, že nechává fotit děti do novin atd. a dělala to i dál, i když bylo vidět, že ty starší děti to nenesou dobře.
Docela se těším na další dokument, v němž už budou osmerčata starší, budou chodit do školy atd.. jak pak bude zvládat. Ten zájem v médiích, na kterém vydělává, nebude trvat věčně.
Ale jak už tu psala Míša, myslím, že se vytrestala sama dost ![]()
videla jsem jen poslednich cca 40 minut, ale stacilo mi to
chudaci deti ![]()
Když už bych měla někoho obdivovat proto, že má hodně dětí, tak třeba Duggar family, ti čekají své 20. dítě, ale živí si je sami, všechny ty děti studují, hrají na nástroje, materiálně jsou zabezpečené… http://www.duggarfamily.com./
DevilAjka píše:eVerča píše:Na ulož.to jdu, jako na první stránku, ale nemajDevilAjka píše:zkus to najít na uložto…tak mají všechno
Nevíte, kde se to dá stáhnout nebo se podívat online? Nikde to nemůžu najít. Viděla jsem to jednou, ale jen kousek
. Zkoušela jsem zadat různý názvy toho dokumentu a prostě nic
.
a co archiv tv nova?
slonikova píše:DevilAjka píše:a co archiv tv nova?eVerča píše:Na ulož.to jdu, jako na první stránku, ale nemajDevilAjka píše:zkus to najít na uložto…tak mají všechno
Nevíte, kde se to dá stáhnout nebo se podívat online? Nikde to nemůžu najít. Viděla jsem to jednou, ale jen kousek
. Zkoušela jsem zadat různý názvy toho dokumentu a prostě nic
.
Tam mají spíš přímo jejich pořady. No oni to stejně někde budou zase dávat, tak to někdy třeba zkouknu. Ale nic mě na tom asi nepřekvapí
.
Názor může mít každý.Bohužel jsou to ale naše spekulace a zvědavost, které ji zvyditelnili a tím i její děti.To myslím celosvětově.Každý se má starat o sebe a svoji rodinu,aby se měl dobře.