Fantasy knížka pro přítele

1900
28.11.11 19:41

Fantasy knížka "pro náctileté" pro chlapa :-D

Prosím nemáte tip na nějakou fantasy knížku? Chci jí pro přítele :mrgreen:. Jemu se takový líbí :D. Líbilo se mu třeba Mediátor (Meg Cabotová), nebo Nástroje smrti (Cassandra Clare) nebo Přebyteční -​ Příběh z roku 2140… :mrgreen: Myslela jsem že mu objednám prostě další díl tich Nástrojů smrti a najednou koukám, že tady v CZ ještě nevyšel… tak koukám po něčem jiným a přijde mi že všechno je jen o dracích a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
28.11.11 19:45

Cokoliv seženeš od Jiřího Kulhánka. Fakt doporučuju. Nebo Luďka Kopřivu, Roberta Fabiána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.11.11 19:47

Mne se libilo Podzemi od Gordona & Williamse. Nebo od Teda Williamse Jinozeme (ale to uz vyslo driv, treba to uz zna)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
28.11.11 19:56
lleennttiillkkaa píše:
Cokoliv seženeš od Jiřího Kulhánka. Fakt doporučuju. Nebo Luďka Kopřivu, Roberta Fabiána.

Kulhanka taky doporucuju…teda muj muz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
28.11.11 20:02

Mně se moc líbil Ztracený svět v podzemí (nebo jak se to jmenuje). Má to už asi 3 nebo 4 díly.

• Citovat
  • Upravit
29730
28.11.11 20:13
Billi píše:
Mně se moc líbil Ztracený svět v podzemí (nebo jak se to jmenuje). Má to už asi 3 nebo 4 díly.

No to je ten prvni dil…je to Podzemi a jednotlivy dily se jmenujou jinak, kazdy ma ale v nazvu to Podzemi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loglady
28.11.11 20:21

CO se fantasy týče, tak třeba Steven Erikson, George R. R. Martin… ale pozor, jsou to návykové série :-). Ale když tak koukám na to, co se mu doteď líbilo, tak tohle kované fantasy asi pro něj nebude, zkus sekci literatura pro mládež a tam hledat bestsellery, před Vánoci to určitě vypíchnou :-).

• Citovat
  • Upravit
20840
28.11.11 20:34

Kulhánek se mu určitě líbit bude :-) Akorát že ty prověřené (Noční klub, Divocí a zlí, Vládci strachu) asi neseženeš :think:
Jinozem mi přišla pak už moc utahaná a hlavně je to hodně knížek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loglady
28.11.11 20:37
Novire píše:
Kulhánek se mu určitě líbit bude :-) Akorát že ty prověřené (Noční klub, Divocí a zlí, Vládci strachu) asi neseženeš :think:

Kulhánka osobně neznám, ale vím, že ho doporučují, a hlavně mi kdysi jeden známý říkal, že tam jsou docela prasárničky, tak to se bude určitě líbit :-).

• Citovat
  • Upravit
20840
28.11.11 20:40

Prasárničky 8o Jako sex?? To bych ani neřekla :think: Celkem drsné naturalistické a cynické líčení vyhřeznutých vnitřností a useknutých hlav jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loglady
28.11.11 20:42
Novire píše:
Prasárničky 8o Jako sex?? To bych ani neřekla :think: Celkem drsné naturalistické a cynické líčení vyhřeznutých vnitřností a useknutých hlav jo :mrgreen:

Aha, no říkám, já ho nečtu, tak nevím, ale tohle mi tvrdil :-). Nojo, není nad usekané hlavy, ale to k tomu žánru asi patří, já už se s množstvím knih otrkala :-).

• Citovat
  • Upravit
378
28.11.11 20:46

Kulhánka a jeho Noční klub seženeš,kupodivu byl znovu vydán.Za mě je to nejlepší co jsem četla,pozor,jsou to dvě knihy,první a druhý díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.11.11 20:47
Novire píše:

Cim vic, tim lip, nesnasim tenky knizky a povidkovy sbirky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.11.11 20:49

A taky je pěkná kniha Den Trifidů-od John Wyndham.Pak je volné pokračování Noc Trifidů,ale to už napsal i někdo jiný a mě to nenadchlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.11.11 20:50

Nebo Leva ruka bozi od Hoffmanna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie