Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím nemáte tip na nějakou fantasy knížku? Chci jí pro přítele
. Jemu se takový líbí
. Líbilo se mu třeba Mediátor (Meg Cabotová), nebo Nástroje smrti (Cassandra Clare) nebo Přebyteční - Příběh z roku 2140…
Myslela jsem že mu objednám prostě další díl tich Nástrojů smrti a najednou koukám, že tady v CZ ještě nevyšel… tak koukám po něčem jiným a přijde mi že všechno je jen o dracích a tak ![]()
Cokoliv seženeš od Jiřího Kulhánka. Fakt doporučuju. Nebo Luďka Kopřivu, Roberta Fabiána.
Mne se libilo Podzemi od Gordona & Williamse. Nebo od Teda Williamse Jinozeme (ale to uz vyslo driv, treba to uz zna)…
lleennttiillkkaa píše:
Cokoliv seženeš od Jiřího Kulhánka. Fakt doporučuju. Nebo Luďka Kopřivu, Roberta Fabiána.
Kulhanka taky doporucuju…teda muj muz ![]()
Mně se moc líbil Ztracený svět v podzemí (nebo jak se to jmenuje). Má to už asi 3 nebo 4 díly.
Billi píše:
Mně se moc líbil Ztracený svět v podzemí (nebo jak se to jmenuje). Má to už asi 3 nebo 4 díly.
No to je ten prvni dil…je to Podzemi a jednotlivy dily se jmenujou jinak, kazdy ma ale v nazvu to Podzemi ![]()
CO se fantasy týče, tak třeba Steven Erikson, George R. R. Martin… ale pozor, jsou to návykové série
. Ale když tak koukám na to, co se mu doteď líbilo, tak tohle kované fantasy asi pro něj nebude, zkus sekci literatura pro mládež a tam hledat bestsellery, před Vánoci to určitě vypíchnou
.
Kulhánek se mu určitě líbit bude
Akorát že ty prověřené (Noční klub, Divocí a zlí, Vládci strachu) asi neseženeš ![]()
Jinozem mi přišla pak už moc utahaná a hlavně je to hodně knížek…
Novire píše:
Kulhánek se mu určitě líbit budeAkorát že ty prověřené (Noční klub, Divocí a zlí, Vládci strachu) asi neseženeš
Kulhánka osobně neznám, ale vím, že ho doporučují, a hlavně mi kdysi jeden známý říkal, že tam jsou docela prasárničky, tak to se bude určitě líbit
.
Prasárničky
Jako sex?? To bych ani neřekla
Celkem drsné naturalistické a cynické líčení vyhřeznutých vnitřností a useknutých hlav jo ![]()
Novire píše:
PrasárničkyJako sex?? To bych ani neřekla
Celkem drsné naturalistické a cynické líčení vyhřeznutých vnitřností a useknutých hlav jo
Aha, no říkám, já ho nečtu, tak nevím, ale tohle mi tvrdil
. Nojo, není nad usekané hlavy, ale to k tomu žánru asi patří, já už se s množstvím knih otrkala
.
Kulhánka a jeho Noční klub seženeš,kupodivu byl znovu vydán.Za mě je to nejlepší co jsem četla,pozor,jsou to dvě knihy,první a druhý díl.
Novire píše:
Kulhánek se mu určitě líbit budeAkorát že ty prověřené (Noční klub, Divocí a zlí, Vládci strachu) asi neseženeš
Cim vic, tim lip, nesnasim tenky knizky a povidkovy sbirky ![]()
A taky je pěkná kniha Den Trifidů-od John Wyndham.Pak je volné pokračování Noc Trifidů,ale to už napsal i někdo jiný a mě to nenadchlo.