Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja to preju tomu jak tancuje toho robota i kdyz neni cech,je proste nejlepci ![]()
jaja84 píše:
ja to preju tomu jak tancuje toho robota i kdyz neni cech,je proste nejlepci
Ahoj, to je také můj favorit. I když jsem zezačátku nadávala, že cizinci se cpou k nám … tak tento za to stojí. Moc se mi líbí, i jak je skromný, milý… ![]()
mhlavinka píše:jaja84 píše:Ahoj, to je také můj favorit. I když jsem zezačátku nadávala, že cizinci se cpou k nám … tak tento za to stojí. Moc se mi líbí, i jak je skromný, milý…
ja to preju tomu jak tancuje toho robota i kdyz neni cech,je proste nejlepci
presne
fakt jsem moc zvedava
jdu si udelat zmrzku a jdu koukat
![]()
Koukam, koukam!!!! Mi se libi ti mali kluci z cirkusu, ale myslim, ze takoym detem by to jeste nic nedalo (tedy krome penez) akorat jim to ubere detstvi ![]()
Ani vlastne poradne nevim, kdo tam je ![]()
také fandim Atai Omurzakovi
je fakt talent
jediný mínus je, že to neni čech a že neumí ani slovo česky, ale je prostě dobrej ![]()
Barca12345 píše:
Koukam, koukam!!!! Mi se libi ti mali kluci z cirkusu, ale myslim, ze takoym detem by to jeste nic nedalo (tedy krome penez) akorat jim to ubere detstvi
Ani vlastne poradne nevim, kdo tam je
Já to takypřeju těm klukům z cirkusu,Slávik taky řikal,že by si přál aby to vyhráli oni,a dodal něco,že by to v v Las Vegas pomohlo cirkusu celýmu a komu,ne že
¨
Ten Rus muá sice fakt talent,ale stejně to přeju nám.Však češi by v cizině taky těžko vyhrály ![]()
Jen mě zaráží, proč porota na toho Kazacha nebo odkud je nemluví rusky? Podle mě se učili ruštinu jak Bílá, tak Dejdar. Slávik něco řekne..ale že tam Dejdar minule plácl 3 slova a to rusky, česky a pak anglicky…to je taky úroveň.
Sumaya píše:
Jen mě zaráží, proč porota na toho Kazacha nebo odkud je nemluví rusky? Podle mě se učili ruštinu jak Bílá, tak Dejdar. Slávik něco řekne..ale že tam Dejdar minule plácl 3 slova a to rusky, česky a pak anglicky…to je taky úroveň.
Ale no tak
kolik lidi se uci jazyk ve skole a za deset let nerekne ani slovo??? Ja mam maturitu z Anglictiny, maturovala jsem za jedna, mluvila jsem „skoro plynule“ a ted uz se zakoktavam a musim hooodne premyslet jak jsou vety spravne!!!! Kdyz jazyk nepouzivas, tak zapomenes.
Ahojky, u nás doma sledujeme..a já mám favoritů několik..jedním z nich je Atai Omurzakov, pak ta holčičí taneční skupina se mi líbí a ta slečna co zpívá(myslím tu tmavovlasou, nejstarší z těch zpěvaček..)
Atai
![]()
jinak ten polykač je nechutnej, ale taky dobrej, jen zpěváky bych poslala do superstarů či jiných pěveckých soutěží, ale zpívají hoooodně dobře
MonnyDee píše:
Taky fandím Azaiovi, ale přála bych to asi víc Ladylicious
joo, to je ta skupina..z těch jsem unešená..jsou fakt dobré.. ![]()
Viděla jsem video, kde se ukazuje že Stevie Starr je podvodník, takže u něj jsem zmatená
![]()
monuline píše:MonnyDee píše:joo, to je ta skupina..z těch jsem unešená..jsou fakt dobré..
Taky fandím Azaiovi, ale přála bych to asi víc Ladylicious
jojo, zasloužily by si to holky ![]()
Ahojky,
Kdo sledujete CS má talent,komu fandíte a kdo myslíte,že dnes vyhraje????
Já bych výhru přála teda jen někomu z čech nebo slovenska,sice mají někteří cizinci talent,ale prostě.........
A letos by to mohla vyhrát nějaká taneční skupina