Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sumaya píše:
Holky, že Bílá nemá svoje vlasy?
nemela je skoro v zadnym kole, ma tady nejspis clipsy nastaveny jeji je dost chovany a ta patka ta je jeji ![]()
Sumaya píše:levmah28 píše:Teda holkyrohlice píše:A mě zajímá co má v trenkách,fuj já jsem praseSumaya píše:mě by spíš zajímalo co má pod tou košilí
Co to má Slávik za šperk na tom krku?![]()
![]()
![]()
![]()
Holky vy jste fakt hovada sprostý ![]()
Ajla píše:Sumaya píše:nemela je skoro v zadnym kole, ma tady nejspis clipsy nastaveny jeji je dost chovany a ta patka ta je jeji
Holky, že Bílá nemá svoje vlasy?
Sem si říkala, že bude mít clipsy. Mě přišlo divný ta hustota vlasů a hlavně lesk! ![]()
levmah28 píše:Sumaya píše:Holky vy jste fakt hovada sprostýlevmah28 píše:Teda holkyrohlice píše:A mě zajímá co má v trenkách,fuj já jsem praseSumaya píše:mě by spíš zajímalo co má pod tou košilí
![]()
![]()
![]()
myslim ze je nas vic
je to kus,ale on to o sobe vi ![]()
jaja84 píše:levmah28 píše:myslim ze je nas vicSumaya píše:Holky vy jste fakt hovada sprostýlevmah28 píše:Teda holkyrohlice píše:A mě zajímá co má v trenkách,fuj já jsem praseSumaya píše:mě by spíš zajímalo co má pod tou košilí
![]()
![]()
![]()
![]()
je to kus,ale on to o sobe vi
loni se mi prestal libit kdyz stal u stolu a slo pod trike mvidet jakou ma pneumatiku, ale jak vidno zhubnul ![]()
a to jak kouka na zensky byt jeho zenou bych ho zabila
ale je fakt krasnej a k tomu ta nalepka uspesnosti ho dela jeste voc sexy
Souhlas, taky se mi docela líbí. A jak byl myslím v předchozím díle oholený - hmm ![]()
byron píše:
Omlouváms eže vám do toho lezu, ale Slávik je fakt pěknej, ehm, jsme měla představu… Ale je to pěknej kurevník,no…jaja84 píše:levmah28 píše:myslim ze je nas vicSumaya píše:Holky vy jste fakt hovada sprostýlevmah28 píše:Teda holkyrohlice píše:A mě zajímá co má v trenkách,fuj já jsem praseSumaya píše:mě by spíš zajímalo co má pod tou košilí
![]()
![]()
![]()
![]()
je to kus,ale on to o sobe vi
Nainuva píše:
Souhlas, taky se mi docela líbí. A jak byl myslím v předchozím díle oholený - hmm
mne se libi kdyz ma strniste
prijde mi to sexy ![]()