Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
christy píše:
Tak Atai bude zas perlička nakonec
co říkate ještě na tu Adélku Ferencovou'???Myslím,že nic moc a divím se tý matce,že jí nesebere trochu jídlachudák stím bude zápasit celej život
mne se moc nelibi,to mi prijde lepci ta druha mala,ale jako jinak zpiva hezky…no co ty vis treba je nejak nemocna,ale jako je hodne tlusta
treba z tohojeste vyroste ja taky byla moc kdyz jsem byla mala…
Adelka semi libi a je tlustoucka ale kdyz jsem videla jeji matku a segru maji k tomu dospozice, jeji segra je moc hezka ale i kdyby zhuba nebude toten vylozene hubenej tip ale vzdycky bdue vypadat kulate…ale trochu pohybu by potrebovala no, ale sikovna je moc mne se libi vic nez ta druha holcicka
jaja84 píše:
ted jsem si vzpomnela ze tam bude i Segment! tem taky moc fandimmne se libej skoro vsichni
My jim říkáme Sekreti ![]()
levmah28 píše:jaja84 píše:My jim říkáme Sekreti
ted jsem si vzpomnela ze tam bude i Segment! tem taky moc fandimmne se libej skoro vsichni
jaja84 píše:levmah28 píše:jaja84 píše:My jim říkáme Sekreti
![]()
to je dobry
to by mne nenapadlo
![]()
mne se libej moc
Mě taky ![]()
levmah28 píše:jaja84 píše:Mě takylevmah28 píše:jaja84 píše:My jim říkáme Sekreti
![]()
to je dobry
to by mne nenapadlo
![]()
mne se libej moc
Ten houslista je super.
jsou super mnse se libi ten kytarista s delsima vlasama je hezkej ![]()
MonnyDee píše:
a mě se líbí Slávik![]()
![]()
![]()
Sumaya píše:
Co to má Slávik za šperk na tom krku?
mě by spíš zajímalo co má pod tou košilí
![]()
rohlice píše:Sumaya píše:mě by spíš zajímalo co má pod tou košilí
Co to má Slávik za šperk na tom krku?![]()
A mě zajímá co má v trenkách,fuj já jsem prase ![]()