Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
minule byl lepsi
a hele Slavik si myslim ze rusky neumi a tohe se naucil aby mohl machrovat jako s tou anglictinou, minule na nej mluvil cesky ![]()
jaja84 píše:levmah28 píše:jaja84 píše:My jim říkáme Sekreti
ted jsem si vzpomnela ze tam bude i Segment! tem taky moc fandimmne se libej skoro vsichni
![]()
to je dobry
to by mne nenapadlo
![]()
mne se libej moc
Mě taky ![]()
Ta tlustá holka je pro mě otřesná, ten tanečník, co teď byl, je skvostnej ![]()
Já ho žeru,no můj chlap ho prej miluje,tak jsem na to dobře je fakt skvělý ![]()
Já jen doufám že nevyhraje ten Atai, talent má to jo, ale není to Čech ani Slovák, a ani česky neumí a přijel k nám jen na CS má talent, vždyt tu ani nežije ![]()
Já to teda pořádně nesleduju ale aby vyhrál cizinec tak se to nemá jmenovat ČESKO-SLOVENSKO má talent
![]()
Sumaya píše:
Tak kdo myslíte že vyhraje?
Atai nebo polykač ![]()
Pro mě osobně je nejlepší Atai, jako tanečník je výbornej, a že jsme jich viděla, a pak ti kluci Joo. Zpěvačky dobrý, ale ne nejlepší. Ti tři chlapi se mi nelíbí vůbec
tak ja mam ladylicious, evu, atai, segment,adelku,…no ale i ten tomas, safra takze asi zas vsechyn ale na vitezstvi asi ladylicious a segment
byron píše:
Pro mě osobně je nejlepší Atai, jako tanečník je výbornej, a že jsme jich viděla, a pak ti kluci Joo. Zpěvačky dobrý, ale ne nejlepší. Ti tři chlapi se mi nelíbí vůbec
moje rec ![]()
Vyhraje asi Atai, ale přála bych to víc Ladylicious.. jak jsem psala no