Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
levmah28 píše:Ajla píše:A já. . . .polykatMonnyDee píše:
bože ať už to vyhlásí.. já chci jít spát![]()
ja aspon do vany uz…
![]()
vtíp půjdu spát asi.
co jsi dneska měla že tak hýříš humorem?
![]()
MonnyDee píše:levmah28 píše:co jsi dneska měla že tak hýříš humorem?Ajla píše:A já. . . .polykatMonnyDee píše:
ja aspon do vany uz…
![]()
vtíp půjdu spát asi.
![]()
Právě že neměla
![]()
Sumaya píše:Ajla píše:Taky chci do vany asi hodinu…co tam ten Goťák sakra dělá? Akorát to zdržuje.MonnyDee píše:
ja aspon do vany uz…
Jednoduchý musí to přece natáhnout, aby mohlo hlasovat víc lidí a vydělali víc peněz ![]()
levmah28 píše:MonnyDee píše:Právě že nemělalevmah28 píše:co jsi dneska měla že tak hýříš humorem?Ajla píše:A já. . . .polykatMonnyDee píše:
ja aspon do vany uz…
![]()
vtíp půjdu spát asi.
![]()
![]()
Iduska píše:Sumaya píše:Jednoduchý musí to přece natáhnout, aby mohlo hlasovat víc lidí a vydělali víc penězAjla píše:Taky chci do vany asi hodinu…co tam ten Goťák sakra dělá? Akorát to zdržuje.MonnyDee píše:
ja aspon do vany uz…
To jo, ale kdo má čekat? Už je pro některý pozdě..navíc teď reklama..ta musela být hodně drahá.
Sumaya píše:Iduska píše:To jo, ale kdo má čekat? Už je pro některý pozdě..navíc teď reklama..ta musela být hodně drahá.Sumaya píše:Jednoduchý musí to přece natáhnout, aby mohlo hlasovat víc lidí a vydělali víc penězAjla píše:Taky chci do vany asi hodinu…co tam ten Goťák sakra dělá? Akorát to zdržuje.MonnyDee píše:
ja aspon do vany uz…
Jasný mě to taky točí. ![]()
Sumaya píše:Iduska píše:To jo, ale kdo má čekat? Už je pro některý pozdě..navíc teď reklama..ta musela být hodně drahá.Sumaya píše:Jednoduchý musí to přece natáhnout, aby mohlo hlasovat víc lidí a vydělali víc penězAjla píše:Taky chci do vany asi hodinu…co tam ten Goťák sakra dělá? Akorát to zdržuje.MonnyDee píše:
ja aspon do vany uz…
Ty reklamy mě pěkně štvou.A hlavně řvou,vždy když začne reklama,tak se leknu.
Si myslím, že to vyhrají ty ladylicious..nebo atai..nebo nevím ![]()
Tak jsem napnutá jako struna
kolik je tomu ataovi???eva vypadla škoda…