Vánoční rozprávky

286
22.11.11 18:40

Vianočné rozprávky

Ahojko, dajte mi nejaký typ na nejaké pekné rozprávky s Vianočnou tématikou. Napríklad, čo máte doma na DVD…synček sa neskutočne na Vianoce teší, tak nech mu to čakanie spríjemním…:) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
22.11.11 18:42

Anděl Páně :palec: To je krásná Vánoční pohádka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
22.11.11 18:46

Ahoj,tak s tím bych taky potřebovala poradit. Jsem na tom úplně stejně jako Tvůj syn. :D Jen těch pohádek s vánoční tématikou moc není já osobně vždy ráda skouknu Tři oříšky,Krakonoš a lyžníci,Městem chodí Mikuláš..... Moje děti Sám doma 1 2 3.

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
22.11.11 18:47

Ahoj,tak s tím bych taky potřebovala poradit. Jsem na tom úplně stejně jako Tvůj syn. :D Jen těch pohádek s vánoční tématikou moc není já osobně vždy ráda skouknu Tři oříšky,Krakonoš a lyžníci,Městem chodí Mikuláš..... Moje děti Sám doma 1 2 3.

• Citovat
  • Upravit
27264
22.11.11 18:48
Temaho píše:
:potlesk:
a pak mám ještě ráda takovou tu zelenou příšerku, co jí hraje Jim Carey. Ani ne tak ten pohádka, jako ta pointa.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
22.11.11 18:48

Tak mě se líbí od Malinského 9 vánočních pohádek, namluvené myslím Jiřinou Bohdalovou a Nárožným(např. Jak přízemní mrazík Ferda udělal moc tenký led, Jak se vánočka nechala pojistit proti připálení..)
Myslím, že to vyšlo i knižně, jak se to přesně jmenuje, nevím.
Je to v češtině, je to kouzelné a já jsem to jako dítě milovala.Měli jsme to na gramofonové desce. Chtěla bych to sehnat pro své děti, snad se mi to podaří.

http://www.predskolaci.cz/?…

Příspěvek upraven 22.11.11 v 18:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
22.11.11 18:51
lleennttiillkkaa píše:
Temaho píše:
:potlesk:
a pak mám ještě ráda takovou tu zelenou příšerku, co jí hraje Jim Carey. Ani ne tak ten pohádka, jako ta pointa.

Grinch? :think:
A ještě je supr Polární expres, je to kreslený a když si odmyslíš Santa clause, tak to má taky moc hezký příběh.

Příspěvek upraven 24.11.11 v 09:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
22.11.11 19:16

Za mě taky Anděl Páně,to je moc krásná pohádka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
22.11.11 19:18

Naše děti se ještě na hrané pohádky nedívají (nejstaršímu je 5), jediná výjimka je film Návrat dětí z Bullerbynu (druhý díl po Dětech z Bullerbynu, ale lze sledovat samostatně), který zachycuje podzim-zimu a celé Vánoce, to milují, je to krásné, já se dojímám jak to zachycuje tu historii, jak se žilo ve 20.-30. letech), je tam krásně ten sníh, jak se rodina na svátky chystá i jak celé probíhají. A hlavně - to je nulová agrese, strašení apod. - jen čistý příběh a dětské legrácky. :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
6945
22.11.11 19:30

za mě Anděl Páně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
22.11.11 19:30

Te´d to tu holky nějako změnili že?,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
22.11.11 19:41

jednoznačně Anděl Páně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
22.11.11 20:07

Anděl Páně určitě. A mně atmosféru krásně navodí taky vánoční díl Bylo nás pět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
23.11.11 10:40

Mně se Anděl Páně taky moc líbí, ale připadá mi, že malé dítě ještě to všechno nepochopí. Ten vánoční díl Bylo nás pět mám taky ráda. Náš Matyášek má ještě kreslenou pohádku Bořek stavitel: Veselé Vánoce a tu má moc rád. :D

• Citovat
  • Upravit
286
24.11.11 09:23

Ahojko, takže sme včera pozerali Polárny expres…musím povedať, že to bolo perfektné a drobcovi (5-ročnému) sa neskutočne páčilo. Dnes skúsim ešte toho Grincha..kedysi som videla a bolo to celkom fajn. Ďakujem za tipy, a Vás ešte niečo napadne, písnite…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí