Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že by mohla být. Toto jméno bylo 100% v titulcích. Kdy jde ta Dívka s mušlí?
Příspěvek upraven 26.04.15 v 18:49
Dita Kaplanová účinkuje v rozhlase i v dabingu, v televizi hrála jednu z hlavních rolí v televizním filmu Taťka a vystoupila rovněž v populárních Četnických humoreskách.
Ted v pátek myslím, Barrandov nebo Nova cinema, nevím..... Je to moc pěkný film, matka chlastá, o děti se nestará…
Nakonec skončí v dětským domově ti sourozenci…
Iduska píše:
Dita Kaplanová účinkuje v rozhlase i v dabingu, v televizi hrála jednu z hlavních rolí v televizním filmu Taťka a vystoupila rovněž v populárních Četnických humoreskách.http://www.ndbrno.cz/…ta-kaplanova
Já jsem to četla jako knížku Cizí děti od J. Kolárové
Příspěvek upraven 26.04.15 v 18:49
danyk píše:
já jsem to četla jako knížku Cizí děti od J. Kolárové
Dívku s mušlí jsem viděla kdysi dávno a byl to moc pěkný film. Dívala jsem se už do programu, ale nikde nevidím, kdy to mají dávat. Nebo jen špatně koukám?
MinkaD píše:
Dívku s mušlí jsem viděla kdysi dávno a byl to moc pěkný film. Dívala jsem se už do programu, ale nikde nevidím, kdy to mají dávat. Nebo jen špatně koukám?
Tak je to prima love- 20 45…
Tento pátek
Nedávno s ní dávali Čekání na déšt
Ahoj,
můj dotaz je možná hloupý, ale… Včera jsme usnula u Četnických humoresek a nestihla jsem titulky.....
Zajímalo by mě, zda herečka, co hrála manželku toho úředníka, co zinscenoval tu svou ,,vraždu,, při přepadení byla Dita Kaplanová?- to příjmení je za svobona, ted nevím, jak se jmenuje… Byla v Brněnským angažmá myslím…
Btw ted v pátek půjde s ní moc hezký film- Dívka s mušlí…
Díky za odpovědi