Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíte někdo, zda jsou v každém čísle maminky slevové kkupony? CCA před měsícem jsem chodila po městě a všude po výlohách bylo napsáno, že se můžou uplatnit slevové kupony z maminky… jaké a na co ty slevy byly?
je to jen v tomto čísle,většina měla platnost do 13.11-,a něco do 30.11.
v listopadové mamince, což bylo narozeninové číslo, byly slevové kupóny platné do 13.11. No a bylo tam prostě všechno, dětské věci, dámské oblečení, bytové doplňky, kadeřnictví…
Maminky, prosím neměla byste některá slevový kupon do Baby-centra v Pardubicích, který byste mi věnovala? Moc prosím Děkuji předem ![]()
@peta.nohejlova Ahoj já mám, nevyužila jsem.Tak mi napiš do zprávy adresu a zítra nejpozději v úterý ti ho pošlu. Je to teda sleva na 10%,jestli se nepletu. ![]()
Ahoj,
když už je zmíněno Pardubické Baby-centrum, platí ten kupónek i na e-shop? Pokud jo a platí až do 30.11. tak za kód budu moc vděčná. Díky.
Zdravím maminky, které odebírají časopis Maminka, Betynka nebo takové. Nebyly v posledním čísle nějaké slevové kupony do eshopu s dětskými věcmi? Budu kupovat kočárek a hodil by se mi nějaký..
Holky prosím, máte některé slevový kód na Ageo, který nevyužujete? Děkuju…
![]()
Ahoj holky, obnovuji diskuzy. Prosím prosím někdo, kdo by mi posunul dál kupón na Yes Visage? Moc děkuji ![]()