Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MirušeProdigy píše:
Holky já jsem za vítěze šťastná ale i ne, pač já nechciii aby odjel do VegasChtěla bych aby se usadil tady a dělal tady vystoupení, já bych na něj chodila pravidelně protože ten člověk mě úplně uchvacuje. Ta POKORA která z něj vyzařuje, ten KLID který mnou prostupuje kdykoliv ho byť jen přes obrazovku vidím…tohle je úžasnej člověk a navíc talentovanej…
![]()
![]()
Myslím že jsem se zamilovala
mluvíš mi z duše ![]()
já bych ho taky chtěla domu ..no možná bude lepší když odjede ,páč by se ženský o něj servaly
Příspěvek upraven 27.11.11 v 23:53
MirušeProdigy píše:
Holky já jsem za vítěze šťastná ale i ne, pač já nechciii aby odjel do VegasChtěla bych aby se usadil tady a dělal tady vystoupení, já bych na něj chodila pravidelně protože ten člověk mě úplně uchvacuje. Ta POKORA která z něj vyzařuje, ten KLID který mnou prostupuje kdykoliv ho byť jen přes obrazovku vidím…tohle je úžasnej člověk a navíc talentovanej…
![]()
![]()
Myslím že jsem se zamilovala
ja mylsim ze se sem prestehuje s rodinou
co tam, tam je chudoba tady bdue vydelavat penize atd..jinde ho neznaji tady je vitez souteze bude mit ksefty…do vegas pojede jen vystoupit a zas se vrati ![]()
Ajla píše:
ja mylsim ze se sem prestehuje s rodinouco tam, tam je chudoba tady bdue vydelavat penize atd..jinde ho neznaji tady je vitez souteze bude mit ksefty…do vegas pojede jen vystoupit a zas se vrati
jééé a neuměla bys to zařídit?
já bych ho tu tááák chtěla a já věřím, že by si tady vydělal velký prachy za vystoupení, protože krom toho co jsem zmiňovala má navíc naprosto super nápady-jeho vystoupení mají duši, mají myšlenku…to se tady nevidí!
![]()
saracenka píše:
já bych ho taky chtěla domu ..no možná bude lepší když odjede ,páč by se ženský o něj servalyPříspěvek upraven 27.11.11 v 23:53
Kolik mu vůbec je? Vypadá tak na 16, ale asi bude mít tak 20?
Sumaya píše:saracenka píše:Kolik mu vůbec je? Vypadá tak na 16, ale asi bude mít tak 20?
já bych ho taky chtěla domu ..no možná bude lepší když odjede ,páč by se ženský o něj servalyPříspěvek upraven 27.11.11 v 23:53
21
saracenka píše:Sumaya píše:píše: Vícesaracenka píše:Kolik mu vůbec je? Vypadá tak na 16, ale asi bude mít tak 20?
On je takový skřítek malý roztomilý ![]()
já myslela ,že je to dítě
a on je na ženění chlapec roztomilej
Tak skoro jsem si tipla. ![]()
Jo jinak holky co tu psaly, že jen objíždí soutěže..tak proč ne? Jde si za cílem. Když mu to nevyšlo na Ukrajině, tak jel k nám a že má stejný vystoupení? To také neva. Ten Hayashi s těma okurkama a mečem byl v Britains Got talent, stejně jako ten Steve Starr a oba mají stejné vystoupení. Navíc ten Starr bych řekla, že už má viděláno. Už to dělá 20 let sem někde četla.
MirušeProdigy píše:Ajla píše:jééé a neuměla bys to zařídit?
ja mylsim ze se sem prestehuje s rodinouco tam, tam je chudoba tady bdue vydelavat penize atd..jinde ho neznaji tady je vitez souteze bude mit ksefty…do vegas pojede jen vystoupit a zas se vrati
já bych ho tu tááák chtěla a já věřím, že by si tady vydělal velký prachy za vystoupení, protože krom toho co jsem zmiňovala má navíc naprosto super nápady-jeho vystoupení mají duši, mají myšlenku…to se tady nevidí!
![]()
tady nevím..snad jo,ale ve světě by musel ještě víc zamakat..satčí se podívat co tam vyhrává za talenty nebo kdo je mezi 10 nejlepšíma.Atai je vyjímečnej,ale ještě ho čeká dlouhá cesta..bude muset vymýšlet neustále nová čísla aby se neokoukal.Robotický tanec je úžasný,ale musí mít nápad a ten on má tak věřím,že se mu zadří
Příspěvek upraven 28.11.11 v 00:09
saracenka píše:
já myslela ,že je to dítěa on je na ženění chlapec roztomilej
Mě třeba jako chlap nepřitahuje, nepřijde mi nějak krásnej, ale roztomilej je a tu energii kterou vyzařuje…velmi dlouho jsem nepotkala takového silně působícího člověka jako je Atai ![]()
MirušeProdigy píše:saracenka píše:
![]()
![]()
![]()
Mě třeba jako chlap nepřitahuje, nepřijde mi nějak krásnej, ale roztomilej je a tu energii kterou vyzařuje…velmi dlouho jsem nepotkala takového silně působícího člověka jako je Atai
hezky jsi to napsala a to byl i důvod pro lidi..to se dneska už tady skoro nevidí ![]()
MirušeProdigy píše:saracenka píše:
![]()
![]()
![]()
Mě třeba jako chlap nepřitahuje, nepřijde mi nějak krásnej, ale roztomilej je a tu energii kterou vyzařuje…velmi dlouho jsem nepotkala takového silně působícího člověka jako je Atai
mě se líbí i jako chlap