Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@subsomi píše:
Mejvětší hvězda je Patrovič
jj to je řízek
tomu už snad za to aby ze sebe dělal magora musej platit jinak nevim ![]()
Kouká tu ještě někdo na Talent? Tak kdo je zklamaný z vítězky stejně jako já? Opět další zpěvačka, dva roky předtím operní zpěváci. Tak to se ani nemusí jmenovat Talent, ale spíš nějaká nová pěvecká show. Fandila jsem sochám, škoda no.
@Quinn7 take jsem to ptala socham…
Jinak uz v prubehu me trochu stvali zpevaci, mame tu superstar, myslim, ze patri spis tam. Ale asi je na talentech lakaji vyhry, ktere k nicemu nazavazuji. Kdezto v superstar musi natocit desku a nejak pokracovat, makat na sobe. Mozna je to ten duvod.
Na druhou stranu je vitezka pro me to nejlepsi ze zpevaku, co tam byla, i svym pribehem.
Ano, dívala jsem se. Roboti ubozí, beze smyslu. Měly vyhrát živé sochy, to bylo umění. S celkovým výsledkem nejsem spokojená, zpěv jak jste psaly, má jiný typ soutěže. Zklamalo mě to. Ale na další ročníky se těším, Superstar už nesleduji, ale otázka širokého spektra umění - to je nádhera. ![]()
Dívala jsem se včera jen chvilku, líbili se mi bruslaři. Zrovna u soch jsem si říkala, že je to pěkné, dobrý nápad, ale talent?
Viděla jsem jen vítězku a sochy. I sochy byly podle mě lepší zpěváci než ta holka. Na karaoke bych jí zatleskala, ale v superstar by neprošla ani do semifinále.
Ale je to jedno, o kterém z vítězů ČS talentu někdo ještě někdy po finále něco slyšel?
Tak ono je to tak celé jaksi neobjektivní, se mi zdá… Když Slávik poslal v jednom z minulém ročníku dál striptérku
nebo v celku banální taneční vystoupení je pro ně vau nebo bruslaři předvedli v podstatě to, co na castingu a Lucce z toho zase tlouklo srdce ![]()
V podstatě o tom rozhodují 4 lidi. Kdyby nechali z castingu pár „vypadnutých“ na divácích, aby si zvolili, možná by to dostalo jiné grády.
No mě štve že tam berou solový zpěváky. Já bych jim úplně zakázala přístup. Mají tu superstar, Hlas, X factor a nevím co ještě. Předchozí dva ročníky vyhráli operní pěvci a ted zase zpěv, a kde je jako nějaký ten výjimečný talent? Já hodně fandila sochám, moc se mi líbilo to jejich první kastingové vystoupení. Taky se mi nelíbí že holka vyhrála kvůli dojemnýmu příběhu, no stačí říct že je z děcáků, má 12 sourozenců a hned to má v kapse. Nebo třeba ten tanečník Kruž, že tam přišel s improvizací, to je teda ostuda a nezodpovědnost na finále, tím se neměl chlubit.
@Halamka jo to se mi taky nelíbí, že to v podstatě vybrala jen porota. V semifinále diváci vybírali jen dva lidi. Navíc to semifinále ani neběželo u nás live, jedině na JOJCE, takže si o tom vlastně rozhodli jen Slováci.
@Voltiček píše:
Ano, dívala jsem se. Roboti ubozí, beze smyslu. Měly vyhrát živé sochy, to bylo umění. S celkovým výsledkem nejsem spokojená, zpěv jak jste psaly, má jiný typ soutěže. Zklamalo mě to. Ale na další ročníky se těším, Superstar už nesleduji, ale otázka širokého spektra umění - to je nádhera.
Umeni? Spis poklesla zabava… Ja na to teda nekoukala, uplne mi stacily ukazky; Hruza, des a tan ritopich Slavik
![]()
@Quinn7 píše:
No mě štve že tam berou solový zpěváky. Já bych jim úplně zakázala přístup. Mají tu superstar, Hlas, X factor a nevím co ještě. Předchozí dva ročníky vyhráli operní pěvci a ted zase zpěv, a kde je jako nějaký ten výjimečný talent? Já hodně fandila sochám, moc se mi líbilo to jejich první kastingové vystoupení. Taky se mi nelíbí že holka vyhrála kvůli dojemnýmu příběhu, no stačí říct že je z děcáků, má 12 sourozenců a hned to má v kapse. Nebo třeba ten tanečník Kruž, že tam přišel s improvizací, to je teda ostuda a nezodpovědnost na finále, tím se neměl chlubit.
To nesmíš tak prožívat, ono je to stejně úplně jedno. Slyšela jsi snad někdy po finále třeba o té dvojici akrobatů, která vyhrála (asi) poprvé? Zpěvákům bych dveře do soutěže nezavírala, to bys mohla říct, ať jdou tanečníci do tanečních soutěží, sportovci do sportovních soutěží, muzikanti na hudební přehlídky… vlastně mě nenapadá moc talentů, které by neměly vlastní soutěž. Navíc ti zpěváci by v superstar apod. šanci neměli, opera vůbec ne, pak tam byla nějaká šansoniérka, ta taky ne, a letošní vítězka by tam zase neuspěla kvůli zpěvu, no ![]()
No, talent jako takový mimo zpívající účastníky se mi nejvíc líbily také sochy. Vůbec ne Jankovič, z kterého byly všichni PAF. Tu holcinu jsem nějak zpívat propasla, poslechla jsem si ji na YouTube v různých časových udobich. A moc se mi líbí, je skvělá. Moc ji to přejí. Důležité bude, aby výhru dobře a promyšlené použila, snad má kolem sebe lidí, kteří ji pomohou. Držím ji palce a určité si koupim její CD.
@blobfish píše:
To nesmíš tak prožívat, ono je to stejně úplně jedno. Slyšela jsi snad někdy po finále třeba o té dvojici akrobatů, která vyhrála (asi) poprvé? Zpěvákům bych dveře do soutěže nezavírala, to bys mohla říct, ať jdou tanečníci do tanečních soutěží, sportovci do sportovních soutěží, muzikanti na hudební přehlídky… vlastně mě nenapadá moc talentů, které by neměly vlastní soutěž. Navíc ti zpěváci by v superstar apod. šanci neměli, opera vůbec ne, pak tam byla nějaká šansoniérka, ta taky ne, a letošní vítězka by tam zase neuspěla kvůli zpěvu, no
né já to neprožívám
Jen si říkám, že je to škoda. No ale zpěváci tady maji prostě tři soutěže kam můžou vlést, třeba o žádný taneční soutěži pro veřejnost nic nevím, že by tu něco takovýho bylo. Taky si právě říkám, že třeba operní zpěváci vědí že v Superstar by neměli šanci tak vlezou sem. Ani ta Bodišová jako nezpívá nijak zázračně, ten první kasting se jí povedl, ale třeba včera vůbec. Taky myslím, že by v superstar neuspěla. Jo ti první dva akrobati co vyhráli se podle mě proslavili nejvíc. Zrovna nedávno snad byli někde v Prásku mám dojem. Ještě chci dodat, že já osobně si myslim že hlasování je zmanipulovaný. Už bylo xkrát podezření, že někomu nešli odeslat sms a tak. Já nevěřím, že v tom Prima nemá prsty, už od začátku jí tlačili do finále a vychvalovali.
Holky a nevíte proč nedávali ten přimej přenos na prime? Myslím že ve čtvrtek dávali semifinále a psali at už nehlasujeme že je to opakování? ![]()
@kacenka8 píše:
Holky a nevíte proč nedávali ten přimej přenos na prime? Myslím že ve čtvrtek dávali semifinále a psali at už nehlasujeme že je to opakování?
Zrejme proto, ze na to moc lidi nekoukalo…