Dokument Maxi máma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1626
3.12.11 11:50
DevilAjka píše:
Nevíte, kde se to dá stáhnout nebo se podívat online? Nikde to nemůžu najít :( . Viděla jsem to jednou, ale jen kousek :jazyk:

zkus to najít na uložto…tak mají všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
3.12.11 11:52
eVerča píše:
DevilAjka píše:
Nevíte, kde se to dá stáhnout nebo se podívat online? Nikde to nemůžu najít :( . Viděla jsem to jednou, ale jen kousek :jazyk:
zkus to najít na uložto…tak mají všechno :mrgreen:

Na ulož.to jdu, jako na první stránku, ale nemaj :jazyk: . Zkoušela jsem zadat různý názvy toho dokumentu a prostě nic :jazyk: .

• Citovat
  • Upravit
4242
3.12.11 11:52
Nainuva píše:
Taky se přidávám s tím, že jí neobdivuju. To že si nechala zavést všech 8 a tím docela riskovala… Ani na to pořádně neměla. Nedávno s ní byl rozhovor v Oprah show. Měla tam finanční poradkyni a ta se do ní docela opírala. Sama přiznala, že to byla blbost a že kdyby to mohla vzít zpátky, tak i přesto, že svoje děti miluje, že by to neudělala znova. :nevim:
Kdyby byla milionářka s velkým domem, tak ať si má dětí kolik chce, ale když měla problém uživit svých šest dětí a pořídí si dalších osm :nevim: a riskovala, že by se něco mohlo pokazit a těch šest by tu zustalo bez mámy a bez táty (protože pokud se nepletu, chlap s ní není)

No ja to zahlidla a musela jsem si to nahrat.. Kdyz jsem na to pak vecer koukala, tak mi to prislo sileny, ona je taky nejaka silena :lol:takova prdla americanka :roll: a rozhodne k ni taky necitim obdiv.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
3.12.11 11:55

já jsem jí spíš jako nepochopila ,proč jde na umělé ,dyž má doma tolik dětí a ještě k nim ani nemá otce a zázemí ..takže za mě obdiv je to poslední co cítim

• Citovat
  • Upravit
Ali84
3.12.11 11:59

Já jsem jí pochopila až moc dobře :lol: . Vrhnout 8 dětí, získat si pozornost medii a dále na tom vydělávat. No jo, holt jí to nějak nevyšlo :twisted:

• Citovat
  • Upravit
14046
3.12.11 12:03
EvaG píše:
Ahoj, mě já teda mám jiný názor, proč by nemohla mít tolik dětí, jako normální mi to nepřijde, ale když už jich tolik má tak proč ne, chůvi se dávají i k trojčatům. Já ji obdivuji, že to zvládá já bych to nedala.

to chci vidět, kde dávají chůvy k trojčatům, komunismus už není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kristl-07
3.12.11 12:05

Nechápu odsuzovatele.

Maxi máma je máma jako každá jiná.Pokud jte neposřehli v dokumentu:Ona osmerčata nechtěla.Bohužel se jí uchytili všechny vajíčka a tak se to prostě stalo.Je každého soukromá věc kolik má dětí.Když vydělívá na těch dětech tím,že je nechá vyfotit nebo nahrát na kameru, to není zločin.Hlavný je aby měli co jíst a nosit.Kde bydlet a samozřejmě lásku,kterou oni mají.Je jasné,že nemůžou mít tolik lásky jako jedináčci,ale mají určitě víc než děti, které rodiče hodí do babyboxu,či v nejhorším do kontejneru.Souhlasím s názoren, že i trojčata mají chůvu.Ale pravdou v tomhle uspěchaném svtě je, že i jedináčci mají chůvu.Jelikož se nedá jinak vydělat tolik peněz, než být na očích a tím pádem pod úzkým dohledem paparazzů. Poked nejste dobře vystudován.Z mých zkušeností vím,že je záhul postarat se o jedno hyperaktivní dítě, natož o čtrnáct.Maxi mámu obdivuji a plně s ní souhlasím.Děti jsou sice víc napospas rychlému životu,ale aspoň z nich třeba vyrostou příští hvězdy televizních obrazovek.

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
3.12.11 12:07

No a poslouchali jste u toho??? Ona si ty chuvy platí sama.. Neplatí jí to stát.. To že si nechala udělat tolik dětí přehnala.. Nezdá se mi, že by tím na sebe chtěla upozornit.. dělá pro ty děti dost.. Jak je v jejích silách.

• Citovat
  • Upravit
18223
3.12.11 12:10
kristl-07 píše:
Maxi máma je máma jako každá jiná.Pokud jte neposřehli v dokumentu:Ona osmerčata nechtěla.Bohužel se jí uchytili všechny vajíčka a tak se to prostě stalo.Je každého soukromá věc kolik má dětí.Když vydělívá na těch dětech tím,že je nechá vyfotit nebo nahrát na kameru, to není zločin.Hlavný je aby měli co jíst a nosit.Kde bydlet a samozřejmě lásku,kterou oni mají.Je jasné,že nemůžou mít tolik lásky jako jedináčci,ale mají určitě víc než děti, které rodiče hodí do babyboxu,či v nejhorším do kontejneru.Souhlasím s názoren, že i trojčata mají chůvu.Ale pravdou v tomhle uspěchaném svtě je, že i jedináčci mají chůvu.Jelikož se nedá jinak vydělat tolik peněz, než být na očích a tím pádem pod úzkým dohledem paparazzů. Poked nejste dobře vystudován.Z mých zkušeností vím,že je záhul postarat se o jedno hyperaktivní dítě, natož o čtrnáct.Maxi mámu obdivuji a plně s ní souhlasím.Děti jsou sice víc napospas rychlému životu,ale aspoň z nich třeba vyrostou příští hvězdy televizních obrazovek.

Otázka je proč vubec šla na umělé oplodnění, když pomalu neměla peníze, aby uživila svých šest dětí a proč si nechala zavést 8 oplodněných. Vždyť i ten doktor z toho měl problémy, je jasný, že tohle není ok. A ať mi neříká, že si chtěla nechat zavést 8 a počítala, že se ujme jedno, nebo dvě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
3.12.11 12:12

Tak já jsem ten dokument viděla jen cca z půlky, ale to, co se dělo potom mimo dokument je mazec. Stačí vyhledat články na netu.

A k tomu, že 8erčata nechtěla. Tak proč šla na umělý oplodnění a nechala si implantovat 8 vajec, když už měla doma 6 dětí a problém s otěhotněním taky nebyl?

Prostě za mě to je vyčůraná blbka, která se chtěla jen finančně zabezpečit.

• Citovat
  • Upravit
5911
3.12.11 12:12

to bych docela ráda viděla.. ale na netu nemůžu nikde najít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.12.11 12:13

když opět dnes zapnu tv a tam maximáma čekala sem zde další diskuzi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
3.12.11 12:13

Za me osobně má obdiv za to, že se o ně stara jak muže.. Nepřetržitě..! Určitě ne za to že porodila 14 dětí.. je to dost nezodpovědné. A jak tu někdo tvrdil že to dělá jen aby se zviditelnila mi přijde dost sprosté. Fakt mě zarazilo jakym stylem jsi to psala.. K takovym lidem mám odpor. Pochopím každý nazor. Ale tohle už je obvinění z hovna znalosti. Myslím že to psala Esrer ale nejsem si jistá..

• Citovat
  • Upravit
Ali84
3.12.11 12:15
sikinka16 píše:
No a poslouchali jste u toho??? Ona si ty chuvy platí sama.. Neplatí jí to stát.. To že si nechala udělat tolik dětí přehnala.. Nezdá se mi, že by tím na sebe chtěla upozornit.. dělá pro ty děti dost.. Jak je v jejích silách.

No a víš, taky, že ty peníze, kterými platila chůvy, jí vydělaly ty děti? :mrgreen: A když teda neměla o mediální propagandu zájem, proč se tedy cpala se svými videi na youtube atd.?

• Citovat
  • Upravit
kristl-07
3.12.11 12:16

Popravd si nechala zavést pět vajíček,ale doktor zavedl šest.Z čeho se dvakrát vyklubal dvojčata.Možná, že to udělala práv protože eměla jak uživit těch šest.A udělala asi dobře,protože se jí to povedlo a dti mají vše co potřebují.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!