Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj zdravím všechny chovatele osmáčků, tady je takové volné téma ohledně osmáka degu. Kolik jich máte? Jaké zbarvení? Čím krmíte? Kde je máte? Jsou ochočení, chodí na ruku? Jaké máte pohlaví osmáků? Atd. Můžete pokud budete chtít připojit i jejich foto.
Mám totiž v plánu pořídit si tři osmáčky, četla jsem, totiž že potřebují společnost. Vůbec ještě nevím pohlaví, jsou lepší holky nebo kluci?
Díky všem za reakce.
Já jsem si kdysi pořídila dva kluky. Když se jim narodily mláďata, zjistila jsem, ze Eda je Edinka… a mně bylo divný, že nějak tloustne…
jinak měla jsem napřed jednoho, krasne jsem ho ochocila, nebyl problém, já jsem byla jeho „smecka“ nebo jak to říct. Pak neplánovaně přibyl ještě jeden a toho už s emi nikdy tak pěkně ochocit nepovedlo. Taky si samozřejmě na mě zvykl, ale ten rozdíl byl velkej. Nejlepší bylo, když si povídali s andulkou, zásadně v noci. Museli jsme je vystěhovat do kuchyně. Celou noc jen píp, písk, píp, písk… ![]()
@Midaku píše:
Já jsem si kdysi pořídila dva kluky. Když se jim narodily mláďata, zjistila jsem, ze Eda je Edinka… a mně bylo divný, že nějak tloustne…jinak měla jsem napřed jednoho, krasne jsem ho ochocila, nebyl problém, já jsem byla jeho „smecka“ nebo jak to říct. Pak neplánovaně přibyl ještě jeden a toho už s emi nikdy tak pěkně ochocit nepovedlo. Taky si samozřejmě na mě zvykl, ale ten rozdíl byl velkej. Nejlepší bylo, když si povídali s andulkou, zásadně v noci. Museli jsme je vystěhovat do kuchyně. Celou noc jen píp, písk, píp, písk…
Děkuji moc za příspěvek
jeee co jste pak dělali s těmi mláďaty? Jinak to povídání s andulkou mě pobavilo ![]()
@Lenyyyy mláďata jsem dala kamarádce, která chovala osmaky ve velkém, měla jeden celý pokoj jen pro ně. Původně jsem je chtěla dát do zverimexu, ale tam by je dali hadum…
@Midaku píše:
@Lenyyyy mláďata jsem dala kamarádce, která chovala osmaky ve velkém, měla jeden celý pokoj jen pro ně. Původně jsem je chtěla dát do zverimexu, ale tam by je dali hadum…
Tak to je dobře, že to s nimi tak hezky dopadlo
Rozhodně lepší než jako krmení hadům. A odkud ti původní dva byli, ze zverimexu nebo od chovatele?
@Lenyyyy ti byli ze školy. Jako osmaci jsme se rozhodli, že si pořídíme osmaky
pres týden byli ve škole a na víkendy jsme si je postupně brali domu. A když se jim narodily mláďata, tak jsme si je rozebrali.
@Midaku píše:
@Lenyyyy ti byli ze školy. Jako osmaci jsme se rozhodli, že si pořídíme osmakypres týden byli ve škole a na víkendy jsme si je postupně brali domu. A když se jim narodily mláďata, tak jsme si je rozebrali.
Jeee tak to je dobrý, osmáci mají osmáky ![]()