Osobní hlídání dětí..

189
11.11.06 20:55

Osobní hlídání dětí..

Ahojky.Chci se zeptat,zda nemá někdo zkušenosti s osobním hlídání ve svém bytě dítěte.A hlavně by mě zajímalo kolik si nechají maminy platit za hlídání cizího mimi na hodinu?Díky.J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10459
11.11.06 21:31

ahoj, my máme už rok paní na hlídání a jsme moc spokojení. Hlídá u nás doma, venku nebo i u sebe doma, podle mé potřeby. Vybírala jsem z několika nabídek a ceny se pohybovaly cca od 60 do 110 Kč za hodinu.
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
11.11.06 22:59

Ahoj Jonko,
já jsme před pár lety taky hlídala (ale bylo to jen při škole občas jedné známé) a brala jsem si 80,–. První dva roky 60,– a pak mi to paní sama zvedla (za dobré služby :lol: ), ale osobní zkušenost s hlídáním našeho cvrčka zatím nemám, ale vím, že když jsem otěhotněla, musela si paní najít někoho z agentury a ti si brali kolem 100,– za hodinu, ale měli slevu, poku hlídali víc jak x hodin týdně a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.11.06 10:47

Ahoj,

já jsem asi před třemi lety hlídala dvě děti (u nich doma) a dostávala jsem 60,–Kč na hodinu. Měly jsem původně hlídat s kamarádkou na střídačku, ale ta řekla, že pod 80 na hodinu nepůjde… Řekla bych, že těch 80,–Kč by mohlo být tak akorát. Teď už bych asi taky za míň nešla.

• Citovat
  • Upravit
189
12.11.06 13:47

Ahojky.Mě jedna paní za hlídání nabízí 2000kč,za hlídání 14měsíč.chlapečka a prý jenom 6dní v měsíci od 7-16hod.Tak asi taky se mi to zdá málo.Ale nevím jak jí to mám napsat a hlavně když bych hlídala,tak jak se to řeší s jídlem?To už je v ceně??A co plíny??Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.11.06 22:26

Jonko,jestli počítám správně tak bys hlídala za cca 20,–/hodinu… to je docela málo,ne?
Určitě paní předlož své podmínky - tak aby se ti hlídání i trochu vyplatilo… S jídlem a plínkama se jistě domluvíte, a taky se to určitě promítne do ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí