Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky.Chci se zeptat,zda nemá někdo zkušenosti s osobním hlídání ve svém bytě dítěte.A hlavně by mě zajímalo kolik si nechají maminy platit za hlídání cizího mimi na hodinu?Díky.J.
ahoj, my máme už rok paní na hlídání a jsme moc spokojení. Hlídá u nás doma, venku nebo i u sebe doma, podle mé potřeby. Vybírala jsem z několika nabídek a ceny se pohybovaly cca od 60 do 110 Kč za hodinu.
Silvie
Ahoj Jonko,
já jsme před pár lety taky hlídala (ale bylo to jen při škole občas jedné známé) a brala jsem si 80,–. První dva roky 60,– a pak mi to paní sama zvedla (za dobré služby
), ale osobní zkušenost s hlídáním našeho cvrčka zatím nemám, ale vím, že když jsem otěhotněla, musela si paní najít někoho z agentury a ti si brali kolem 100,– za hodinu, ale měli slevu, poku hlídali víc jak x hodin týdně a tak.
Ahoj,
já jsem asi před třemi lety hlídala dvě děti (u nich doma) a dostávala jsem 60,–Kč na hodinu. Měly jsem původně hlídat s kamarádkou na střídačku, ale ta řekla, že pod 80 na hodinu nepůjde… Řekla bych, že těch 80,–Kč by mohlo být tak akorát. Teď už bych asi taky za míň nešla.
Ahojky.Mě jedna paní za hlídání nabízí 2000kč,za hlídání 14měsíč.chlapečka a prý jenom 6dní v měsíci od 7-16hod.Tak asi taky se mi to zdá málo.Ale nevím jak jí to mám napsat a hlavně když bych hlídala,tak jak se to řeší s jídlem?To už je v ceně??A co plíny??Díky.
Jonko,jestli počítám správně tak bys hlídala za cca 20,–/hodinu… to je docela málo,ne?
Určitě paní předlož své podmínky - tak aby se ti hlídání i trochu vyplatilo… S jídlem a plínkama se jistě domluvíte, a taky se to určitě promítne do ceny.