Pomohl vám osobní kouč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6611
12.4.18 16:07

@Petra Kas. jojo je to okecávání reklamy… to tě tu stejně někdo brzo napráská a adminy to smažou, takže je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.18 16:09

Tvůj názor. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10255
12.4.18 16:13

@Petra Kas. Máš pravdu. Svůj život si zvládám koučovat sám. A nedej bože, ab mi ho nějaký kouč zlepčil, protože pak by byl dobrý k nevydržení :-).
Jinak v minulosti jsem, ale zdráhám se ho nazvat koučem, navštěvoval individuální lekce veřejného vystupování, rojevů, kamerových koušek atd. A pokud chceš kvalitu, tak to jsou lidé, ke kterým a) přijdeš přes nějaké doporučení, protože lidi z ulice fakt nemají prostor brát b) fakt nedávají slevy.

Ale jak jsem psal, pokud ti někdo pomohl s tvým životem, je to dobře. Pokud jsi spokojená, je to fajn. Přeji to každému a jeho volba, jak k tomu dojde.

PS: Jaký je tvůj nick se zapomenutým heslem? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
12.4.18 17:26

Ježíšmarja další nováček s,, šikovné,, schovanou reklamou. Hádám že milá paní koucka hmjsi ty a navíc pěkně neschopná, když nemáš klienty a lanaris tady 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
13.4.18 06:38

Také přemýšlím, že bych to zkusila. Nějak mám pocit, že nic neumím a nic mě nebaví. Vlastně to ani není pocit, prostě to tak je. Ale zase si myslím, že nejsem úplně hloupá, abych stále musela dělat jen tu nejpodřadnější práci. Bohužel jsem neskutečně líná a nejsem schopná se naučit např. jazyk, i když už se o to dlouhé roky marně pokouším. Vždy jen začnu, ale nikdy u toho nevydržím déle než pár dní. Strašně moc mě to deprimuje. Myslíte, že se s takovým materiálem dá vůbec pracovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.18 10:42

Ahoj Aristolochio. Jestli se s tím dá pracovat to já ti neřeknu. Ale se mnou to teda taky nebylo lehký si myslím :-D. Podle mojí zkušenosti je to hodně o tom jestli máš nějaký cíl, alespoň teda se mnou to bylo tak, že jsme se hodně bavili o tom cíli, který bych chtěla. Já jsem na začátku věděla, že chci změnu, ale to nestačilo, takže jsme se hodně bavili o tom jak ta změna bude vypadat, abych s tím byla spokojená, tím jsme strávili v podstatě skoro celý leden :-D. Takže pokud cíle nemáš to asi nevadí, prostě ho budete vymýšlet, tak jako my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
10.1.19 15:42

Zdravím, také bych si chtěla najít koucku, něco jsem o tom přečetla, a verim, že by mi to pomohlo…ale jako 1500 za hodinu? To mi přijde vážně moc…Do 1000 jsem s tím nějak počítala. Vážně nevydelavam desetitisice, kdyby to bylo 2× mesicne, tak to asi ještě zvládnu, ale tohle je prostě hodne… o tom dost přemýšlím.
Můžu se zeptat, vás co jste to absolvovali, v čem je ten „zázrak“, jak vam to tak pomohlo nebo hrozne motivovalo, že jste (asi) najednou začali dělat všechny ty věci, ke kterým se neumíte dokopat sami..? Je mi jasne, že to asi úplně podrobne nikdo nesdělí, ale za nějaké trochu lepší info bych byla vdecna :mrgreen:
Proste uvidím…prý první sezení je bezplatné, tak to třeba vyzkouším, jestli mi vůbec sedne a pak to zvazim…Kdyby ne, tak budu hledat trochu levnější no :P
Ja jsem to procetla, a pišete, že kdo opravdu chce, je ochotný za to zaplatit, ale ironie v mem případě je ta, že mám za cíl letos pocestovat (zrovna do konkrétní oblasti, kde je potřeba tech penez dost…) a šetřím si na to, tak to nedám zase za koucku :nevim:

Příspěvek upraven 10.01.19 v 15:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.1.19 15:44
@taralevoe píše:
Zdravím, také bych si chtěla najít koucku, něco jsem o tom přečetla, a verim, že by mi to pomohlo…ale jako 1500 za hodinu? To mi přijde vážně moc…Do 1000 jsem s tím nějak počítala. Vážně nevydelavam desetitisice, kdyby to bylo 2× mesicne, tak to asi ještě zvládnu, ale tohle je prostě hodne… o tom dost přemýšlím.
Můžu se zeptat, vás co jste to absolvovali, v čem je ten „zázrak“, jak vam to tak pomohlo nebo hrozne motivovalo, že jste (asi) najednou začali dělat všechny ty věci, ke kterým se neumíte dokopat sami..? Je mi jasne, že to asi úplně podrobne nikdo nesdělí, ale za nějaké trochu lepší info bych byla vdecna :mrgreen:
Proste uvidím…prý první sezení je bezplatné, tak to třeba vyzkouším, jestli mi vůbec sedne a pak to zvazim…Kdyby ne, tak budu hledat trochu levnější no :P
Ja jsem to procetla, a pišete, že kdo opravdu chce, je ochotný za to zaplatit, ale ironie v mem případě je ta, že mám za cíl letos pocestovat (zrovna do konkrétní oblasti, kde je potřeba tech penez dost…)

Radši než koučovi bych ty peníze vrazila do dovolené. Poznáš nové lidi, nové kraje, odpočineš si. Nabereš síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
10.1.19 15:47
@Russet píše:
Radši než koučovi bych ty peníze vrazila do dovolené. Poznáš nové lidi, nové kraje, odpočineš si. Nabereš síly.

To byla rada no :lol:
Ale chápu…jenže dovolena mi nepomůže odstranit me emoční bloky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.1.19 15:49
@taralevoe píše:
Ale chápu…jenže dovolena mi nepomůže odstranit me emoční bloky :mrgreen:

Co ty víš…Emoční blok máš jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
10.1.19 15:56
@taralevoe píše:
Ale chápu…jenže dovolena mi nepomůže odstranit me emoční bloky :mrgreen:

emocni bloky odsttanis s psychologem ci psych.terapeutem,ne koucem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oboji sezenes na pojistovnu,i kdyz dlouhe cekani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
10.1.19 16:21
@krtek7489 píše:
Já nevím, podle mě stačí být trpělivá, cílevědomá a dostatečně zdravě sebevědomá a dokážeš všechno. Alespoň u mě to tak funguje. Mě by rozhodně někdo cizí, za pár stovek na hodinu k ničemu nenamotivoval. Za mě vyhozené peníze a uměle vytvořené pracovní místo, kde si někdo parádně namastí kapsu. Chce to víc sebevědomí a moc moc chtít, a pak jde všechno. Musíte si trochu věřit ;)

Moje řeč.To je zas nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
10.1.19 17:25
@jenny.fields píše:
@govana Kouč není psycholog. Pokud se tak chová, není to kouč. Kouč řeší budoucnost, podporuje tě a vede otázkami, pomáhá ti vidět to, co nevidíš, protože v tom jsi třeba příliš angažovaná. @Krkael
Kouč neradí, není to mentor.

Psycholog/terapeut řeší minulost, to kouč nedělá.
Kouč je pro motivované lidi, kteří chtějí něčeho konkrétního dosáhnout, v něčem se zlepšit.

Jsem v ročním výcviku na jeden typ koučování a v rámci výcvikových povinností máme i 20 hodin peer koučinku s kolegy a 3 hodiny s lektory. Je to hodně efektivní.

Každopádně koučink není pro každého. Pokud ti stačí se vypovídat s kámoškou a pomůže ti to k něčemu, tak super.
Kdo chce koučink, tak je ochotný zaplatit.

ahoj, a můžeš mi napsat, co jsi původním povoláním a vzděláním? děkuju. klidně do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
10.1.19 22:01

Nesnáším slovo mentor nevím proč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
11.1.19 10:37

Jaky je tedy rozdíl mezi tím, co dela psycholog a kouc? K psychologovi se mi moc jít nechce. Už jsem tam párkrát byla, a kromě toho, že se vypovídám, mi to nepřišlo nějak moc přínosne.
Já vlastně ani nějaké problémy nemám. Jen mi lezi v hlavě spousta věcí, a někdy si připadám prehlcena a nevím, co mám dělat, abych byla se sebou nějak spokojena, a celkove marne hledám smysl (svého) života…Nevím, jestli to dava smysl :nevim:

Asi spíš potřebuju, aby mě někdo nakopnul k něčemu. Těch „cílů“ bych mela hodne, ale nějak to všechno sama asi nezvládám a neumím si určit priority

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat