Pomohl vám osobní kouč?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@taralevoe píše:
To byla rada no
Ale chápu…jenže dovolena mi nepomůže odstranit me emoční bloky
Zkus kineziologii, ta stojí o půlku méně než kouč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je asi taky muj problém, že vlastně nevím, co chci… Za chvíli mi bude 36, jsem bezdetna a rozvedena, přítele tedy mám, ale kamarádky a vůbec všichni kolem mě už mají děti, připadám si tak mimo…trápím se, jestli to vůbec ještě stihnu, chtěla bych mít dite, ale zároveň taky nechci, aby to bylo jediný, co „dokážu“… V práci jsem taky nějak moc nedokázala, jak mi připadá, musela jsem se často stehovat nebo mela „smůlu“ na práce, takže jsem neudělala nějakou karieru…taky nevím, v čem vlastně vynikam a nějak mi přijde na vse pozdě…porovnavam se s ostatními a přijde mi, že nejsem nicim zajimava pro ne teď, děti nemam, a nic moc zajímaveho taky nedělám…I když tedy práce mam (ano, mám práci a ještě brigádu, abych se uzivila), k tomu se ještě snažím dělat finanční poradenervi bokem, abych mela pocit, že jako „podnikam“, ale teprve začínám a rozumím tomu jak koza petrzeli…Na něco většího nemam finance, nešetřila jsem, žila z ruky do huby (teď jsem to teda dala do pořádku, ale je to zas trochu pozdě, že)…a jo, zvládnu se o sebe postarat; ale to je tak všechno. Asi mě ani nic pořádně nebaví, kromě nakupování, cestování (když na to je) a srazů s kamarádkami, ale nějaký potenciál snad ve mně taky je, ale bud jsem na to lina nebo prostě mam pocit, že nebudu v ničem už dobra.
Omlouvám se za zpověď…ted babo rad, jestli to je pro psychologa nebo pro kouce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@taralevoe Zvolila bych psychologa, holt musíš najít toho „svého“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@taralevoe píše:
To je asi taky muj problém, že vlastně nevím, co chci… Za chvíli mi bude 36, jsem bezdetna a rozvedena, přítele tedy mám, ale kamarádky a vůbec všichni kolem mě už mají děti, připadám si tak mimo…trápím se, jestli to vůbec ještě stihnu, chtěla bych mít dite, ale zároveň taky nechci, aby to bylo jediný, co „dokážu“…V práci jsem taky nějak moc nedokázala, jak mi připadá, musela jsem se často stehovat nebo mela „smůlu“ na práce, takže jsem neudělala nějakou karieru…taky nevím, v čem vlastně vynikam a nějak mi přijde na vse pozdě…porovnavam se s ostatními a přijde mi, že nejsem nicim zajimava pro ne teď, děti nemam, a nic moc zajímaveho taky nedělám…I když tedy práce mam (ano, mám práci a ještě brigádu, abych se uzivila), k tomu se ještě snažím dělat finanční poradenervi bokem, abych mela pocit, že jako „podnikam“, ale teprve začínám a rozumím tomu jak koza petrzeli…Na něco většího nemam finance, nešetřila jsem, žila z ruky do huby (teď jsem to teda dala do pořádku, ale je to zas trochu pozdě, že)…a jo, zvládnu se o sebe postarat; ale to je tak všechno. Asi mě ani nic pořádně nebaví, kromě nakupování, cestování (když na to je) a srazů s kamarádkami, ale nějaký potenciál snad ve mně taky je, ale bud jsem na to lina nebo prostě mam pocit, že nebudu v ničem už dobra.
Omlouvám se za zpověď…ted babo rad, jestli to je pro psychologa nebo pro kouce
Hele dokazovat můžeš co chceš od 40 do 90, ale to dítě prostě z biologického hlediska spěchá. Tím bych začala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields píše:
Hele dokazovat můžeš co chceš od 40 do 90, ale to dítě prostě z biologického hlediska spěchá. Tím bych začala.
Já bych začala hledáním partnera ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava píše:
Já bych začala hledáním partnera
Toho píše, že má ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsme spolu ještě tak dlouho ale. Teď budeme pul roku. Zatím vse klape a máme se rádi, neměla jsem taky bohužel moc štěstí na chlapy, po rozvodu v mých 32 sami nevhodni, jen na 1-3 měsíce. S tímto cítím, že to snad možná bude to prave. Jenže je mladší, a to jako ze o dost let. Rozumove mi přijde dost vyspělý, zda se, že to má srovnane (rozhodne víc, než já v jeho věku). On ví o tom, že bych chtěla dite a taky by chtěl (párkrát o tom mluvil sám od sebe), má starší sourozence mého věku s detma, takže i tak nějak s nimi umí zacházet, a taky ví, že vzhledem k němu věku ja na to mám už jen pár let, ale on ne ze jo, jeho nic netlačí. Nechci ho do toho nějak nutit, jestli mi rozumite. Chci aby věděl, že mám ráda jeho pro něj a ne jen jako zásobárnu mladých spermii.
Za cca 14 dní jdu na gyndu, tam mi snad řeknou, že jsem ještě zdrava a nemusím se rozmnožit hned okamžite…ze na to třeba mam ještě tak rok a půl az ty dva. Do tech 38 bych to zvládla ráda, ale kdo ví, že.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte holky,
koučink má své kouzlo a dokáže mnohé. Sama jsem si tím vyřešila spousty věcí a stala se následně certifikovanou koučkou. Je až neuvěřitelné kam vás kouč dokáže nasměrovat, ale má to jednu podmínku, ta osoba koučovaná musí chtít pro tu změnu něco udělat.. takže holky kdo váháte, nebraňte se tomu
vyplatíte se to!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, jsem na tom stejně, dobrá praxe s koučinkem a pak jsem se jím také stala. V tomhle případě není koučink řešení situace, spíše nasměrování, jak to udělat správně, aby jste se cítili dobře.
Když se podívám kolem sebe tolik SING kolem 36 let, rozešlých s dětmi, a podobný scénář na který si dát pozor!!! Situace je mi skoro 40, hodiny tikají, chci dítě, partner moc ne, většinou končí samoživitelkami. Tak opravdu s těmi dětmi opatrně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Za mě 100%🙏🏽 ✨ zacalo to tim ze jsem delsi dobu nemohla shodit par kil nic hrozneho ale zacala jsem se tim zabývat kazdy den upnula se na to. Nechtěla jsem být věčně nespokojená a tak jsem začala vymýšlet řešení. Kazdopadne me to zaclo zajimat komplexneji a tak jsem vyhledala osobni koucku a nutriční terapeutku zároveň. Přes nastavení hlavy jsme řešily jídlo postoj sama k sobe a musím opravdu říct že mě to posunulo ve všech směrech jako bonus jsem byla o par kil lehci. U terapii a koucinku jsem uz zustala pomohlo mi to srovnat stravu i osobni a pracovni zivot. Pokud by te cokoliv zajimalo dej vedet🍀 věřím že najít kouče který ti se dne a bude to vzájemné není jednoduche já jsem měla to štěstí na první dobrou. Ale stojí za to na sobě začít makat je to investice k nezaplacení💜
Hazim sem link ⬇️️
https://www.kristyna-bacova.cz/o-mne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kouč spokojenost
Pokud jste z Mladé Boleslavi, tak navštivte stránky kouče pana Josefa Pluhaře. Bude se Vám věnovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit