Osobní údaje potřebné do DPP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
My do DPP od spolupracovníků chceme adresu trvalého pobytu, datum narození, rodné číslo a číslo účtu.
- Citovat
- Upravit
@xmoul píše:
@Tiger-lily takže rodné číslo ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xmoul v nasich formularich mame jmeno, trvale bydluste, datum narozeni, cislo uctu a myslum, ze i rodne cislo. nekdo ho vyplnuje, nekdo ne. stejne je pomerne snadno dohledatelne. me by spis vadilo to diktovani po telefonu. at ti poslou formular k vyplneni a nebo si domluv osobni schuzku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily no jen z toho, že to chtěla paní po telefonu.. tak z toho mám trochu strach… Tak jsem ji právě všechny údaje nedala a poslala nastesti dneska formulář.. tak jsem klidnější
..
Tak děkuju moc všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po telefonu nic nesdeluju,kdyz chce,at zasle email s hlavickou firmy,at mam doklad,kam jsem co posilala. Manzelovi kdysi volali zbanky,ze chteji jeho cislo op a ridne cislo,ze cosi aktualizuji. Nerekl nic,ze si dojde do banky sam. A tam mu rekli,ze nic nikdy nevolaji po telefonu ani emailem,max odkazou na pobocku…a taky mel jinou banku,ze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobre jsi udelala
kolikrat je ve zpravach,ze jen diky cislu op a rodnemu si lide pujci na cizi obcanku prachy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rodný číslo je nutný - dává se do ročního zúčtování srážkové daně. Datum narození pak není nutný, to si dopočítá člověk sám. Pokud je možnost většího výdělku (nad 10t), tak je nutné i místo narození (dává se na ELDP). Pak bydliště, číslo občanky. Pokud je výplata na účet, tak ten.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit