Byl jste někdo na pohovoru na OSSZ na pozici odborný referent?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.10.18 12:39

OSSZ pohovor

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou některá z vás nebyla na pohovoru u OSSZ, konkrétně na pozici odborný referent - zpracování rozhodnutí/konzultační, poradenská činnost v oddělení nemocenského pojištění? A nebo také na pozici odborný referent - kontrolní činnost? :). Měla bych pár otázek.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.10.18 12:50
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou některá z vás nebyla na pohovoru u OSSZ, konkrétně na pozici odborný referent - zpracování rozhodnutí/konzultační, poradenská činnost v oddělení nemocenského pojištění? A nebo také na pozici odborný referent - kontrolní činnost? :). Měla bych pár otázek.

Co chceš vědět? Dělám na kontrolním. Ponechat anonym

• Citovat
  • Upravit
92
7.10.18 13:14
@Anonymní píše:
Co chceš vědět? Dělám na kontrolním. Ponechat anonym

Hlavně by mě zajímalo, jakým stylem probíhá ústní pohovor, na jaké otázky se komise pta? Je nutné znát přesné paragrafy a čísla zákonů? Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.11.18 11:36

ráda bych se připojila k dotazu, jak probíhá pohovor? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.23 09:19

referent v organizačním útvaru Oddělení LPS

Referent v organizačním útvaru Oddělení LPS
Hezký den, ráda bych se zeptala, zda je tu někdo, kdo pracuje na pozici referent v organizačním útvaru Oddělení LPS a nebo někdo, kdo již absolvoval VŘ. Samozřejmě chápu, že bych měla znát něco o Lékařské posudkové službě, ale věcí je dost. Na jaké zákony se zaměřit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat