Byl jste někdo na pohovoru na OSSZ na pozici odborný referent?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou některá z vás nebyla na pohovoru u OSSZ, konkrétně na pozici odborný referent - zpracování rozhodnutí/konzultační, poradenská činnost v oddělení nemocenského pojištění? A nebo také na pozici odborný referent - kontrolní činnost?. Měla bych pár otázek.
Co chceš vědět? Dělám na kontrolním. Ponechat anonym
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Co chceš vědět? Dělám na kontrolním. Ponechat anonym
Hlavně by mě zajímalo, jakým stylem probíhá ústní pohovor, na jaké otázky se komise pta? Je nutné znát přesné paragrafy a čísla zákonů? Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ráda bych se připojila k dotazu, jak probíhá pohovor? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
referent v organizačním útvaru Oddělení LPS
Referent v organizačním útvaru Oddělení LPS
Hezký den, ráda bych se zeptala, zda je tu někdo, kdo pracuje na pozici referent v organizačním útvaru Oddělení LPS a nebo někdo, kdo již absolvoval VŘ. Samozřejmě chápu, že bych měla znát něco o Lékařské posudkové službě, ale věcí je dost. Na jaké zákony se zaměřit? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou některá z vás nebyla na pohovoru u OSSZ, konkrétně na pozici odborný referent - zpracování rozhodnutí/konzultační, poradenská činnost v oddělení nemocenského pojištění? A nebo také na pozici odborný referent - kontrolní činnost?
. Měla bych pár otázek.