Ostrava
- Otevřená skupina
Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Keď som ho užívala mne sa to nestalo. Ale mám pocit, že pri užívaní sa mmože vytvoriť aj cysta a ty si nemala UZ ak to bude pokračovať možno by si mala zájsť na pohotovosť, alebo skús nejakú diskusiu nájsť možno s tým má niekto skúsenmosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no právě že ne, doktor si mě nepozval na utz, takže nic nevim, uvidíme jak to dopadne, ale co sem se dočetla tak prý to bolí protože více
rostou ty folikuly, tak uvidím no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj, někoho může ovulka bolet až tak, že nemůže chodit a někdo necítí skoro nic, jako já
Obávám se, že mi teď clostik nezabere a v pondělí folíky nebudou, jelikož od ms nějak nejsem v pohodě, jsem smutná a chce se mi pořád plakat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaczule1 píše:
jj, někoho může ovulka bolet až tak, že nemůže chodit a někdo necítí skoro nic, jako jáObávám se, že mi teď clostik nezabere a v pondělí folíky nebudou, jelikož od ms nějak nejsem v pohodě, jsem smutná a chce se mi pořád plakat
![]()
![]()
patřím k těm kteří to cití až až..... ![]()
ale co z toho když se nedaří zadělat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaczule1 píše:
jj, někoho může ovulka bolet až tak, že nemůže chodit a někdo necítí skoro nic, jako jáObávám se, že mi teď clostik nezabere a v pondělí folíky nebudou, jelikož od ms nějak nejsem v pohodě, jsem smutná a chce se mi pořád plakat
![]()
![]()
to znám měla sem minulý měsíc, a taky jsem se už rozváděla protože je pořád pryč a už není semnou,samozřejmně že to byla jenom moje psychika ale samo to přešlo. dam vam tady něco na zasmáni co jsem si přečetla jinde na diskuzi:
Uvařila jsem hrachovou polévku, dojedli jsme jí a já jsem napustila vodu do hrnce, aby se odmočil. Druhý den jsem přišla z práce později než manžel a ptala jsem se, jestli má hlad. Odpověděl, že dojedl tu polívku.......
Muž jel výjimečně do práce autem. Stál u semaforu, tak chtěl využít čas tak, že si koupí noviny. Rychle vystoupil z auta, šel ke stánku s novinama a najednou vidí, jak kolem jede tramvaj, kterou běžně jezdí. Tak se za ní rozběhl a dojel s ní do práce… Když šel z práce, vzpomněl si, že jel autem a auto nikde! Tak volal na policii, že mu ukradli auto…a policajti říkali: „Tak to jste byl vy, kdo nechal to auto na křižovatce???“
Včera jsem koupila chlebové placky Pita. Dala jsem je do zásobníku na chleba a když můj muž opět prolézal kde co, aby něco zbaštil, přišel za mnou s těmi plackami a ptá se: „Je tohle k jídlu?“ No a já, právě v dobré náladě mu říkám: „Ne, to je nový toaletní papír.“ A on odpověděl: „Tak proč to je mezi chlebem?“
Já jsem včera pekla rebarborový koláč, ruce opatlané od těsta a zapomněla jsem si vystříkat plech takovým sprejem místo vymazání. No a s těma zapatlanýma rukama říkám manželovi: „Mohl bys mi, prosím Tě, vystříkat pekáč?“ Jeho překvapený výraz vidím ještě teď a když se mě zeptal s mrknutím oka: „Teď . .. . když děti ještě nespí“???
Zouvám a přezouvám domácí i návštěvy. Při představě, jak po každé nevyzuté návštěvě klečím s rejžákem a drbu koberce, je mi zle. Proto bez milosti vyhodím každého, kdo si bagančata v chodbě nevyzuje. Jednou, to byly děti opravdu malé, jsem si pěkně naběhla. Ráno mi manžel oznámil, že přijde z práce dřív, protože se u nás po… poledn zastaví jeho šéf. ŠÉF??? Nastala mela. Vygruntovala jsem celý byt, všechno muselo být v pořádku nikde ani smítko. O šéfovi bylo známo, že je to pedant a neodpustí žádnou chybu. A taky jsem se chtěla vytáhnout… Zápolení s hadrem připomínalo desinfekční maratón, na sporáku syčela voda na domácí knedlíky a v kastrolu se tetelili ptáčci. Děti až těsně před obědem dostaly gala oblečky a v jídelních sesličkách vypadaly jako andílci. Ovšem jen do té doby, než jim začala být dlouhá chvíle a ony se začaly hlasitým vřískotem a mlácením lžiček do stolečků dožadovat svého papůůů Knedlíky potřebovaly ještě nějakou tu minutku k dokonalosti, když v tom se ozvalu dveří zvonek. V poklusu jsem loktem otevřela dveře a vdomnění, že je to manžel, houkla přes rameno: „Vyzout a uklidit boty! Já to po tobě, ty dobytku, uklízet nebudu.“ Kmitala jsem po kuchyni za vydatného řevu hladových ratolestí, když mi padl pohled na postavu stojící ve dveřích. Nebyl to manžel,ale starší elegantní pán v obleku. „Mladá paní, jmenuji se Dvořák a mám zde počkat na vašeho pana manžela.“ Polilo mě horko a honem mě nic vtipného nenapadlo. V obličeji rudá jak rajče jsem se omlouvala. Pan Dvořák jen mávl rukou a doporučil mi nakrmit dítka, než zboří barák. Jako správná paní domu jsem nabídla oběd i hostu,
a ten se slovy, že domácím ptáčkům neodolá, pozvání ke stolu přijal. Já byla tak vystresovaná ze šéfa i řvoucích dětí, že jsem asi úplně vypnula mozek a dělala vše automaticky. Až po nějaké době mi přišlo divné, proč šéf tak vytřeštěně zírá do talíře a nejí. Já v první chvíli vůbec nic závadného na jeho porci nenašla. Ale hned v té druhé chvíli, kdy mi zřejmě opět myšlení naskočilo,bych byla nejradši na druhém konci světa. Zmohla jsem se jenom na to stát a tupě zírat na stůl před šéfa Před sebou měl rozprostřené gumové omyvatelné prostírání s kačenkou, na něm místo příboru lžíci a na talíři dokonale pokrájené knedlíky i maso, a to celé rozhňahňané v omáčce. Přesně jako děti ve svých stoličkách. Když mi stud dovolil zvednout oči k panu „Nejvyššímu“, byl v obličeji rudý jako rak od zadržovaného smíchu. Nakonec se tak rozchechtal, až mu tekly slzy. Když jsem se mu sápala po talíři, abych vše napravila a dala mu novou porci oběda,
odmítl. Tou polévkovou lžící tu „šlichtu“ snědl a ještě zdvořile poděkoval Když přišel manžel z práce, šéf neřekl o tom, co prožil, ani slovo. Já mu to vyprávěla, až když návštěva odešla. Seděl u stolu a přemýšlel s hlavou v dlaních, jaký asi bude mít na výpovědi uvedený důvod. A já už viděla miláčka ve frontě na pracovním úřadě a mě s dětmi žebrající u kostela. Celá historka se samozřejmě roznesla po firmě a následně po všech stavbách v širokém okolí. Šéf prý to líčil na poradě takhle: „Zazvoním, otevřou se dveře, a než stačím pozdravit, už jsem dobytek. Řev mi drásal uši, ale vůně oběda
mě donutila zůstat a neprásknout za sebou dveřmi. Když se všechno vysvětlilo s tím, že dobytek nejsem já, ale Martin, přijal jsem pozvání na oběd. Chlapi, já myslel, že je po mně, když jsem dostal dětský prostírání asi abych paní domu neupatlal ubrus – polívkovou lžíci – nejspíš abych si příborem neublížil – a vrcholem všeho byl umělý talířek s předkrájeným obědem. Fakt jsem chvíli čekal, že dostanu plínu pod krk, abych si neumazal sako, a že mě tou lžící i nakrmí. Ještě že se všechno včas vysvětlilo, jinak bych dostal dudana a skončil bych v posteli jako ty děcka. Proto bacha, až půjdete k Martinovi! Vyzout už před vchodem a ničemu se nedivit!“ Je fakt, že si dlouho chlapi ze stavby – když u nás obědvali neodpustili narážky typu: Můžu jíst sám, nebo mě nakrmíš? Hele, chlapi, už jsem velkej dostal jsem příbor! Prostírání s kačenkou by nebylo? A už od dveří řvali: „Já vím, jsem dobytek a mám si uklidit boty!“ Přesto na vyzouvání návštěv trvám, i když už je nenazývám dobytkem
DOUFÁM ŽE SE ZASMĚJETE JAKO JA. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak vidím že nám to zady uvadlo to je mi líto holky pište co nového jak dopadlo IUI?kaczule? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
taky jsem se pěkně zasmála ![]()
Já mám dneska a v pátek další IUI. Sice tajně doufám, ale pořád se snažím být nohama na zemi ![]()
Co ty? Jak se cítíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky, ja zatim nemam o cem psat, cekam do pristiho pondeli 27.2, zda bude ms nebo nebude. Tento mesic nemerim teplotu, ale od nedele ji citim zvysenejsi. je mi vice tepleji nez obvykle. tak jsem zvedava.
drzim palce, at vam ty ruzne metody uz tedka pomuzou,
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZuzulikB píše:
ahoj holky, ja zatim nemam o cem psat, cekam do pristiho pondeli 27.2, zda bude ms nebo nebude. Tento mesic nemerim teplotu, ale od nedele ji citim zvysenejsi. je mi vice tepleji nez obvykle. tak jsem zvedava.
drzim palce, at vam ty ruzne metody uz tedka pomuzou,![]()
Ahoj,držím palce aby Ti to vyšlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky nech už je nejaká těhulka všade okolo sa nič nedeje tak som zvedavá kro začne těhu vlnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už jsem doma a mám další IUI za sebou
Dneska jsem měla na každém vaječníku 2 dominantní folikuly a pár měnších. Jsem zvědavá, jak to bude vypadat v pátek
Sliznici jsem sice měla jen 7 mm, ale dr. řekl, že to není tak hrozné, že u toho clostíku to tak bývá a pak tomu pomůže utroš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ono jsou vlastně 4 dominantní, jelikož na každé straně jsou 2. Byla bych šťastná i za dvojčátka (původně jsem chtěla jen jedno), ale raději zůstávám nohama na zemi a byla bych ráda, kdyby se alespoň 1 oplodnil, ale asi sama víš, jaká je u IUI šance, že? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To viem, ale niekomu sa to muselo podariť inak by ani tie malé procentá neboli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Elencze , 23.2.22 12:35
- luskabay , 12.9.18 10:56
- fergi157 , 19.3.17 12:17
- Jari1.k , 8.12.16 20:34
- Denisa68 , 29.5.16 13:36
- Zuzanaxx , 7.2.16 13:00
- petruska10 , 23.5.15 19:28
- mische , 20.5.15 11:45
- Lenista111 , 9.4.15 17:58
- Plecita , 30.9.14 20:45
- SSophia , 30.9.14 17:38
- ivvča , 27.6.14 06:27
- hdanca , 13.4.14 12:08
- Lenka1987 , 13.4.14 07:05
- kaczule1 , 9.3.14 07:57
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Jak vaše dítě zvládlo první den ve školce?
- 1.9.26 15:03
- Anonymní
- 1
Podpora při otěhotnění
- 1.9.26 14:24
- Jess23
- 1
Těhotenský test 25 DC
- 1.9.26 14:15
- Dory22
- 1
Zamlklem těhotenství ve 20 týdnu
- 1.9.26 14:30
- Lucy75
- 2
Pozitivní test na krev ve stolici -hodnoty
- 1.9.26 15:00
- Okta
- 2
Cysta a neschopenka
- 1.9.26 14:06
- arinecka
- 5
Práce na FÚ - metodik daní - zkušenosti
- 1.9.26 11:19
- Anonymní
- 2
Vyhoření na RD?
- 1.9.26 15:14
- Anonymní
- 12
Ignorace rodiny po autonehodě
- 1.9.26 14:42
- Lucy75
- 76
Hodinky na SIM kartu/bez dosahu tel
- 1.9.26 11:54
- chs.jasmin
- 4
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 1.9.26 15:24
- sirikit
- 128426
Moje levná cesta
- 1.9.26 15:24
- malákráličice
- 3619
Proč se mi vztahy nedaří?
- 1.9.26 15:21
- D. C.
- 26
Jak vaše dítě zvládlo první den ve školce?
- 1.9.26 15:21
- Alušáček
- 2
Ignorace rodiny po autonehodě
- 1.9.26 15:17
- iila
- 77
Vyhoření na RD?
- Anonymní
- 12
Svědění pokožky hlavy – máte někdo...
- Pjúdoo
- 28
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 1.9.26 15:06
- KalamityJohn
- 44092
Podstatné jsou jen výsledky, nikoliv důvod?
- 1.9.26 15:02
- Takyjedna
- 84
Pozitivní test na krev ve stolici -hodnoty
- 1.9.26 15:00
- Okta
- 2