Ostrava

• Otevřená skupina

Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

15866
12.10.11 19:42

Ostrava

Ahojte, kdo se chce, přidejte se, budu ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3475
15.11.11 09:43

ahoj, tak ja se pridavam do skupinky Ostrava. Zatim nejsem tehule. Uvidime, za jak dlouho to prijde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.12.11 17:04

Jé ahoj, omlouvám se, že jsem nezaregistrovala, žes psala :oops:
Jak dlouho se už snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
20.12.11 16:46

ahoj, cca od srpna tomu davame volny prubeh. Stale se nic nepodarilo. Uz jsem si zacala i merit BT, abych vedela jak na tom jsme. Abych vedela, jak u me jde cyklus a dozravani. Tak uvidime jak dopadneme tento mesic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.12.11 19:58

Tak to my se snažíme už dlouho a přelom leden/únor nás čeká první IUI :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
20.12.11 20:44

asi jste procházeli různými testy, jak na tom oba jste, že? třeba ještě se vám podaří uspět ještě před iui, co jsem přečetla různé příběhy, tak to tak vyšlo většině. a taky hodně hraje roli i psychika… Já jsem na začátku, a už jsem došla i na okraj toho, co znamená moc se snažit, a člověk na to pořád myslí. Ale snažím se nad tím vůbec nepřemýšlet. Tak snad mi to tak dlouho vydrží. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
21.12.11 05:55

No u nás to budou v březnu 3 roky, co se snažíme, takže vím o čem mluvíš. Taky jsem byla už psychicky úplně z toho, dalo by se říct, na dně. Dlouho jsme to ale neřešili, jelikož jsme furt něco podnikali.. Až teď v létě jsme do toho šli na plno. Takže už počítáme i z IVF. Ale musím říct, že od doby co to řešíme s dr tak jsem z toho víc zdeptaná. Brala jsem prášky, chodila na kontroly a i když byla šance, tak stejně nic :nevim: Já jsem byla na různých odběrech a manžel na spermiogramu. Teď nechávám trošku tělo odpočinout od prášku a příští cyklus znova a pak IUI. Já jsem kolikrát fakt úplně v pohodě a pak příjde nějaká známá že je těhotná a já jsem zase smutná :,( A musím říct, že se z těhotnýma asi roztrhl pytel, co se týče známých a rodiny. Asi jsem ve špatném pytli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
21.12.11 20:57

já bych řekla, že se vám to podaří ještě před tím iui. Je pravda, že je teď hodně lidí, co očekávají, jsou těhu, mají prcka… Člověk by si řekl, že už není tolik lidí co si dovolí děti, a ani těch ročníků, co by měli mít děti není. A ejhle, přece jenom to zas s naším národem není tak špatné. :)
Měla bych mít teď ovu od 19.12, tak se těchto 5 dní zadaří. Snad jsem si to všechno dobře spočítala, kdy co a jak. :)
Ono nejhorší je s doktorama, jak začnou uvažovat co by kdyby mohlo být. A pro jistotu uděláme test na to a na to, to se mi nezdá, atd. A psychika už jede… Raději se na ně nějakou doby vy… nad ničím nemyslet.. je to těžké, ale zvládnout se to dá. Holky odtud se ládují kys. listovou, a manžele podporují selzinkem nebo tak nějak to je. A kupodivu jim to pomáhá, z ničeho se objeví malá šance… To bych vám já navrhla. Dobrý by mohl být i kontryhel - na co vše je je možno najít na netu. Jinak spermíci mají rádi chladnější teplotu na to, aby byli rychlejší a aktivnější. Tzn. ne slipy, sedavá práce, teplá sprcha u chlapa… Nevím jestli tyto triky náhodou už neznáš :)
Krásný večer, pa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
22.12.11 05:41

Děkuji za rady, ale to vše už mám prostudované. Pila jsem kontryhel, jedla jsem listovku… Manžel má naštěstí spermiogram v pořádku :mrgreen: Teď mám jen jeden cyklus a pak IUI. Ani nepočítám, že by so teď povedlo před IUI, když se to nepovedlo za skoro 3 roky. Ale už se na to IUI i těším. Jak jsem už psala, tak počítáme i s IVF (úmělé opl.) a z toho mám trochu větší obavy. Injekce a třeba odebíraní vajíček je v celkovce… no prostě je to víc náročné. Ale co bychom nepodstoupily pro mimiška, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
22.12.11 06:01

Jinak, budu držet pěsti ať se tentokrát povede :palec: Ty jsi přímo z Ovy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
22.12.11 21:01

jj, jsem přímo z Ostravy, Poruby. Od září natrvalo :) Děkuji za držení pěstí, snad se podařilo. :) Uvidíme, teď nad tím přes vánoce nebudu/nechci špekulovat.. Hlavně ne kvůli tomu, že bych si myšlením nad tím přivodila falešné příznaky. :D
Odkud jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
22.12.11 21:16

Já z Hrabůvky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
3.1.12 09:32

Ahojk holky jsem tu nová, jen tak brouzdám a čtu diskuze a deníčky a natrefila jsem na tuto skupinu. Snažíme s manželem o miminko teprve krátce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
3.1.12 10:15

ahoj, za sebe te vitam. moc nas tady neni :) Jak vam to vychazi s tim snazenim? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.1.12 14:52

Ahoj, tak jak je po svátcích? Vítám novou příchozí, jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny