Ostrava

• Otevřená skupina

Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
23.1.12 17:27

Úplně v pohodě. Já jsem ráno přišla na kontrolu a dr. zjistil, že mám pěkné folikuly, tak jsem dostala na podporu uvolnění ještě pregnyl (tak by mělo dojít k ovulaci). Manžel přijel, dál do kelímku vzorek a měla jsem tak 2 hoďky čas, kdy mezitím vybrali jeho nejlepší potvůrky a nevím co ještě :mrgreen: Pak jsem přišla, dr. mě hned vzal, lehla jsem si na kozu a nějakým způsobem to do mě prostě dal. Pro mě to byla jak skoro klasická prohlídka, jen to do mě možná trošku dál zasunul, tak mě trošku bolelo břicho, ale fakt jen nepatrně. Chvíli jsem si pak ještě poležela na koze a hurá domů :mrgreen: To samé nás čeká ještě ve středu s tím, že já už předtím nemusím na kontrolu. Stačí když ráno příjde manžel, a já pak opět tak za 2 hoďky a zopakujem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
23.1.12 23:39

Ahoj,tak podle všeho jsem začala ovulovat.Bolí mě podbřišek z pravé strany.Ale je tady ten problém že to bolí až tak moc že nemužu ani pořádně chodit natož provozovat sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.1.12 11:57

Tak mám 2. IUI za sebou. Dr. mě vzal přesně o půl 11, takže super! Jo a když mi dělal ultrazvuk, tak na jednom vaječníku už zmizely snad všechny foliky, takže pregnyl zapůsobil a na druhém myslím, že ten dominantní taky prasknul a ještě tam zbylo pár malých, přičemž se jeden ještě vyvinul na 20mm, takže další kandidát na prasknutí :mrgreen: Prý jsem ideální ukázka proč dělat 2 IUI :lol: Doma se ještě máme snažit a od zítřka bych měla užívat utrogestan. Dostala jsem i recepty na nový clostik a pregnyl a až příjde ms, tak to budem opakovat. Pak ještě jednou a pak budem řešit co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
25.1.12 13:04

ahoj, tak to je fajn, ze se to pohlo. tak uz jen at se zahnizduji. :) a az prijde ms, tak ani neprijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.1.12 13:06

No uvidíme. Ale jak už jsem říkala, tak u IUI nejsou moc velké šance, takže raději zůstávám nohama na zemi. Ale děkuju za podporu :)
Jakpak se ty cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
25.1.12 13:12

no ja merim teplotu, od 6dpo ji mam na 37,1, ted jsem 11dpo, priznaky nemam. cipek je protahly a meky. ale zjistuji, ze v tom prostoru mam cim dal mene mista, asi se zvetsuje sliznice. za chvili budu machr na svuj vnitrek :D, pristi stredu by mela byt ms. uvazuju o testnuti, ale pockam nejspis na pristi tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.1.12 13:15

pokud má ms přijít až ve středu, tak bych počkala do příštího týdne. Já teď teplotu neměřím, jelikož ji ovlivňují hormony, které užívám, ale jakmile přestanu těsně před ms užívat utrogestan, tak zase začnu měřit. Vždycky mi ukázkově těsně před ms teplota klesne, takže vím, kdy mrcha příjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
25.1.12 13:47

budu doufat, ze teplota neklesne. :D minuly graf se mi teplota snizila hned po par dnech po ovu, tak tam na grafu tatry. :D po ovu nahoooru a doolluuu, nahhooruu a doluuu. ted se mi drzi zhruba na stejne urovni.
dotaz, pouzivala bys stary klasicky rtutovy teplomer na mereni uvnitr ci radeji novy bez rtuti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.1.12 13:50

No já užívám digitální. Ten rťutový musíš tam mít trošku déle, co jsem četla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
26.1.12 15:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
26.1.12 18:46

Ahoj Ostravačky,jakpak se máte? Dneska mám 19 DC tak jsem zvědavá jestli to vyjde nebo zase ne …poctivě se snažíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
26.1.12 20:08

Ahoj Petrusko, tak snad třebo jo :palec:
Není možné aby se na nás už konečně neusmálo štěstí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
27.1.12 12:19

Ahoj holky pridávam sa k Vám snažíme sa skoro 3 roky a stále nič absolvovali sme IVF bez úspechu a riadne mi to zahýbalo s psychikou a možno trochu aj zo vzťahom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
27.1.12 12:23
kaczule1 píše:
Ahoj Petrusko, tak snad třebo jo :palec:
Není možné aby se na nás už konečně neusmálo štěstí :think:

Ahoj,myslím že si to zasloužíme …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
27.1.12 12:24
vanejka píše:
Ahoj holky pridávam sa k Vám snažíme sa skoro 3 roky a stále nič absolvovali sme IVF bez úspechu a riadne mi to zahýbalo s psychikou a možno trochu aj zo vzťahom.

Ahoj tak to je mi líto že to tak dlouho trvá a bez uspěchu.Přítel s tím nesouhlasí nebo proč to zahýbalo i se vztahem? Teda pokud o tom chceš psát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny