Ostrava

• Otevřená skupina

Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11692
3.2.12 16:48
kaczule1 píše:
Já jsem dnes 24 DC a žádné příznaky, takže čekám, že příští týden ms dorazí :zed:

neplaš … :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.2.12 16:50

No ono skoro po 3 letech je u IUI opravdu minimální šance :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
3.2.12 16:50
kaczule1 píše:
No ono skoro po 3 letech je u IUI opravdu minimální šance :think:

aha …to je sice pravda,ale naděje umírá poslední :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.2.12 16:58

To máš pravdu, ale raději zůstávám nohama na zemi. Ještě zkusíme 2 cykly IUI a pak už IVF a tomu věřím víc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
3.2.12 17:01
kaczule1 píše:
To máš pravdu, ale raději zůstávám nohama na zemi. Ještě zkusíme 2 cykly IUI a pak už IVF a tomu věřím víc :pankac:

já byla s bývalým partnerem 2krát na IVF a nevyšlo..... :,( ale tak jde o to kde je problém …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.2.12 17:10

:,( taky mám kamarádku, která byla 3× na IVF a nevyšlo, takže mám strach… ale chci vědět, že jsem pro to udělala maximu a nezbývá než věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
3.2.12 17:24
kaczule1 píše: :,( taky mám kamarádku, která byla 3× na IVF a nevyšlo, takže mám strach… ale chci vědět, že jsem pro to udělala maximu a nezbývá než věřit…

držím Ti palušky ať Ti to výjde,u nás byl ten problém že přítel měl líne spermie a mě špatně dozrávala vajíčka…ale u každého jde o něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
3.2.12 18:39

Holky ja som ovulovala, sexovala ale už nedúfam nejako som vylúčila možnosť, že by som mohla otehotnieť normálne. Takže MS ma neprekvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
3.2.12 18:41
vanejka píše:
Holky ja som ovulovala, sexovala ale už nedúfam nejako som vylúčila možnosť, že by som mohla otehotnieť normálne. Takže MS ma neprekvapí.

nikdy nevíš kdy to muže vyjít… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.2.12 18:42
petruska10 píše:
kaczule1 píše: :,( taky mám kamarádku, která byla 3× na IVF a nevyšlo, takže mám strach… ale chci vědět, že jsem pro to udělala maximu a nezbývá než věřit…
držím Ti palušky ať Ti to výjde,u nás byl ten problém že přítel měl líne spermie a mě špatně dozrávala vajíčka…ale u každého jde o něco jiného :)

manžel je naštěstí OK, takže problém je pouze u mně. Ale alespoň, že on má spermoušky ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
3.2.12 18:44
kaczule1 píše:
petruska10 píše:
držím Ti palušky ať Ti to výjde,u nás byl ten problém že přítel měl líne spermie a mě špatně dozrávala vajíčka…ale u každého jde o něco jiného :)
manžel je naštěstí OK, takže problém je pouze u mně. Ale alespoň, že on má spermoušky ok :palec:

my ještě nevíme jak jsme na tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.2.12 18:46

tak snad to bude ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
3.2.12 18:46
kaczule1 píše:
tak snad to bude ok…

myslím že jo,když nám to šlo přírodní cestou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
4.2.12 08:46

Dobré ráno holky, jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
4.2.12 12:35

ahoj holky tak jsem spět konečně.co se změnilo. měla sem jit na kontrolu a tam říct o všechno vyšetření a vite jak to dopadlo? poslal mě domu dokonce už i bez toho utroše že pry 3 měsíce uplynuly tak ted mi menstruace dorazí sama bez pomoci, musím říct že se mi chtělo brečet, říkala sem si tak ted čekat 14 dní na menstruaci, která nepříjde , pak mi napíše utroše to budu čekat dalších 14 dní než dorazí a pak dalších 14 dní na ovulaci.no a víte co mrcha dorazila sama a o týden dříve než měla, takže rano když jsem se probudila od louže krve sem brečela že jsem určitě byla tedy těhotná a zase krvacím, letěla sem na gynekologii ,kdy po prohlídce konstatoval že sem těhotná určitě nebyla že to je normalní menses a napsal mi clostík od 3 den do 5 dne jeden ráno a pak jeden večer a řekl že mam přijít v termín očekavane menstruace..No a k mé otázce, myslíte že mužu pít kontryhelový čaj? když budu brát ten clostík?zapomněla sem se ho totiž zeptat.Normalně už propadám panice za 3 měsíce to budou už 4 roky holky, toje už fakt dlouho vidte. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny