Ostrava

• Otevřená skupina

Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
12.2.12 15:02

tak na plese sem byla, a samozřejmně že si vedle mě sedla Lucka, ta kamaradka, no a co myslíte?Dvě hodiny sem poslouchala že to příjde a správne ´´rady jak na to´´.
Normalně jsem už vybuchla a řekla sem ji že se snažime už 4 roky a že opravdu víme jak na to.pak snad pochopila že mi to není příjemné a přestala.holky to je opravdu nespravedlivé,a nejhorší je že nevim co s tim, už si říkam že prostě dítě nechci, včera jsem se totiž dozvěděla že moje sestřenka je v kritickém stavu, byla na genetice, protože měli podezření na vir, který je z koček ted si nevzpomenu jak se jmenuje, všechno bylo v pořádku,konečně se mohla radovat a uživat si těhotenství a co myslíte? chyba lávky , holka porodila mrtvého chlapečka s protrženou placentou a asi hematonem dneska se dozvím víc, prý je na jipce po operaci a ještě nemá vyhráno.Já už se opravdu bojím.BOjím se otěhotnět,a taky se bojím že nikdy už neotěhotním. :,( :,( :,( :,( :,( :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.2.12 15:06

kalomi, tak to je mi moc líto sestřenky. Snad brzo bude v pořádku :hug:

A rady, že nemám na to myslet a jak na to… tak na ty jsem už pěkně alergická, takže se ti nedivím, že jsi vybouchla.
A ten strach máme stejný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
12.2.12 19:14

Kalomi snáď sa sestrenka z toho dostane bude to pre ňu určite náročné je mi ľúto, že prišla o mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
12.2.12 19:38
vanejka píše:
Kalomi snáď sa sestrenka z toho dostane bude to pre ňu určite náročné je mi ľúto, že prišla o mimi.

NO TAK JSEM SE DOZVĚDĚLA ŽE JI ZACHRANILI ŽIVOT O MINUTU, MĚLA PROTRHLOU PLACENTU A VNITŘNÍ KRVACENI JEŠTĚ JE NA JIPCE.JE TO HROZNÉ ANI NEMAM ODVAHU TAM JIT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
12.2.12 19:40
kalomi píše:
tak na plese sem byla, a samozřejmně že si vedle mě sedla Lucka, ta kamaradka, no a co myslíte?Dvě hodiny sem poslouchala že to příjde a správne ´´rady jak na to´´.
Normalně jsem už vybuchla a řekla sem ji že se snažime už 4 roky a že opravdu víme jak na to.pak snad pochopila že mi to není příjemné a přestala.holky to je opravdu nespravedlivé,a nejhorší je že nevim co s tim, už si říkam že prostě dítě nechci, včera jsem se totiž dozvěděla že moje sestřenka je v kritickém stavu, byla na genetice, protože měli podezření na vir, který je z koček ted si nevzpomenu jak se jmenuje, všechno bylo v pořádku,konečně se mohla radovat a uživat si těhotenství a co myslíte? chyba lávky , holka porodila mrtvého chlapečka s protrženou placentou a asi hematonem dneska se dozvím víc, prý je na jipce po operaci a ještě nemá vyhráno.Já už se opravdu bojím.BOjím se otěhotnět,a taky se bojím že nikdy už neotěhotním. :,( :,( :,( :,( :,( :oops: :oops: :oops:

to co se stalo sestřence je mi líto… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
12.2.12 21:24

budu držet palce, ať se to u té sestřenky spraví, fyzicky to půjde určitě rychleji… je to těžké, taková situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
14.2.12 13:27

holky přeji Vám všem krásného Valentýna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
14.2.12 14:21

Já mám pracovný Valentýn, ale Vám ho prajem pekný a zamilovaný :srdce: :srdce: :srdce:

Petiako ti dopadla genetika? ja si idem ve čtvrtek pre výsledky.

Kalomi jak je na tom sestrenica? Zlepšila sa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
14.2.12 14:54
vanejka píše:
Já mám pracovný Valentýn, ale Vám ho prajem pekný a zamilovaný :srdce: :srdce: :srdce:

Petiako ti dopadla genetika? ja si idem ve čtvrtek pre výsledky.

Kalomi jak je na tom sestrenica? Zlepšila sa?

Ahoj,dopadla dobře i přítel ma spermilky v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.2.12 14:56

Tak to je super petruško. Vanejko tobě taky držím palce at je to OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
14.2.12 14:57

moc děkuji holky…dneska mám 8DC takže asi začnem se snažením,abychom něco neprošvihli… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.2.12 15:03

Já jsem zvědavá příští týden, jestli budou folíky a bude další IUI :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
14.2.12 15:05
kaczule1 píše:
Já jsem zvědavá příští týden, jestli budou folíky a bude další IUI :think:

budu držet palušky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.2.12 15:07

Děkuji, ale už jsem zase dobře naladěná :dance: I kdyby to nevyšlo, tak pak už jenom jeden cyklus a pak začnem řešit IVF a věřím, že to nám pomůže :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
14.2.12 15:09
kaczule1 píše:
Děkuji, ale už jsem zase dobře naladěná :dance: I kdyby to nevyšlo, tak pak už jenom jeden cyklus a pak začnem řešit IVF a věřím, že to nám pomůže :dance:

kolikrát jsi byla na IUI? přispívá na to pojišťovna? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny