Ostrava

• Otevřená skupina

Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
14.2.12 15:13

Dr. v EF dělá hned 2 IUI v jednom cyklu (mám to v popisku), takže jsem byla 23.1. a hned za 2 dny 25.1. Pojišťovna to hradí komplet, platila jsem jenom 30,– Kč. Máš nárok na 6 IUI do roka, ale my to vyčerpáme vlastně během 3 měaíců, což mi nevadí. Stejně bych nechtěla chodit půl roku jenom na IUI, když u toho jsou tak malé šance a když jsou 2 najednou, tak se alespoň malinko šance zvýší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
14.2.12 15:15
kaczule1 píše:
Dr. v EF dělá hned 2 IUI v jednom cyklu (mám to v popisku), takže jsem byla 23.1. a hned za 2 dny 25.1. Pojišťovna to hradí komplet, platila jsem jenom 30,– Kč. Máš nárok na 6 IUI do roka, ale my to vyčerpáme vlastně během 3 měaíců, což mi nevadí. Stejně bych nechtěla chodit půl roku jenom na IUI, když u toho jsou tak malé šance a když jsou 2 najednou, tak se alespoň malinko šance zvýší.

přesně tohle jsem chtěla vědět,jen jsem to špatně napsala :oops: …tak vyzkoušet se má vše,už se těším na březen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.2.12 15:16

Přesně, když už to hradí pojišťovna, proč to nezkusit, že? :think: Březen je tu coby dup, jsem zvědavá, jaký postup bude u vás. Ale pokud máte spermio OK, tak si myslím, že taky vyzkoušíte IUI :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
14.2.12 15:18
kaczule1 píše:
Přesně, když už to hradí pojišťovna, proč to nezkusit, že? :think: Březen je tu coby dup, jsem zvědavá, jaký postup bude u vás. Ale pokud máte spermio OK, tak si myslím, že taky vyzkoušíte IUI :think:

taky si to myslím.....IVF bych nechala až kdyby to jinak nešlo
už jsem si to kdysy vyzkoušela a to byly nervy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.2.12 15:20

no to věřím :cert: Ale nezbývá než věřit, že prostě zabere… Takže ty už máš nárok pouze na 1 IVF? Pokud si to pamatuju dobře, tak už máš 2 za sebou, ne? A bylo ti zavedeno 1 nebo 2 embrya?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
14.2.12 15:22
kaczule1 píše:
no to věřím :cert: Ale nezbývá než věřit, že prostě zabere… Takže ty už máš nárok pouze na 1 IVF? Pokud si to pamatuju dobře, tak už máš 2 za sebou, ne? A bylo ti zavedeno 1 nebo 2 embrya?

ano mám nárok už jen na jedno,pokaždé byly zavedeny dva …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
14.2.12 15:23

Holky, my sme mali skoro ročný sex na povel :poblion:
Teraz si to konečne užívame a neriešime termíny a ovulácie…
Ešte chceme v březnu pred maturitou zájsť niekam aspoň na predlžený romantický víkend.
V dubnu to zase začne, stimulka okorenená prednisonom :pocitac:
Ale možno bude zázrak :andel: a už to nebude treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
14.2.12 15:25
vanejka píše:
Holky, my sme mali skoro ročný sex na povel :poblion:
Teraz si to konečne užívame a neriešime termíny a ovulácie…
Ešte chceme v březnu pred maturitou zájsť niekam aspoň na predlžený romantický víkend.
V dubnu to zase začne, stimulka okorenená prednisonom :pocitac:
Ale možno bude zázrak :andel: a už to nebude treba.

plánovaný sex je fakt super......je to takové hodně romantické :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
držím palečky aby se zadařilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.2.12 15:35

jj, není nad sex na povel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
14.2.12 15:38
kaczule1 píše:
jj, není nad sex na povel :lol:

no právě…kolikrát se fakt nechce a někdy zase není čas :)
jednu dobu už toho bylo tolik že jsem mojemu řekla po sexu.....taťko to byla ale romantika :mrgreen: odpověděl mi jen - no to jo teda…dal si sprchu a šel do práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.2.12 15:45

:lol: a taky obdivuju ty chlapy, co se zavřou do kumbálku a musí se tam udělat do kelímku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
14.2.12 15:46

AHOJ,takže, maly brouček bude mít pohřeb zítra měl 44cm a 2000g, v pohodě by přežil, kdyby,kdyby doktoři dělali co měli, sstřenka chodila na krevní testy ale nikdo ji neřekl že trpí na sražlivost krve, jinak maly prý strašně kopal takl jeli do nemocnice a tak začal boj s časem, maly se udusil, utrhla se totiž pupečniková šnůra od placenty, sestřenka měla stratu 3 litry krve a doktoři říkali že kdyby přijela o minutu později tak by to nepřežila,je po dvou operacích, nejspíš už nebude mít děti, ale je prý v takovem šoku že ještě nepromluvila ani nezabrečela,takže opravdu hruza,a já jsem takový strašpitel že nedokážu jit ani k tetě, přitom to je moje kamaradka ne jenom sestřenice, mam takový sttrach, dokonce se mi o tom zdá, a řekla sem doma že dítě nechci.ani nejdu na pohřeb asi.to mi ale neodpustí teta určitě. :,( :,( :,( Mě je z toho tak smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
14.2.12 15:48
kaczule1 píše: :lol: a taky obdivuju ty chlapy, co se zavřou do kumbálku a musí se tam udělat do kelímku.

moje slova,muj tam šel jako hrdina.....
pozdravil,dostal kelímek a šel dovnitř…čekala jsem na něho v čekárně,při odchodu se jen usmíval a říkal - nedivím se že se tady ty sestry ani neusmějou :mrgreen:
kdybych to věděl tak to donesu z domu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.2.12 15:49

kalomi, to mě tak mrzí :hug: Sestřence přeji ať se z toho brzo dostane a ať ji je dobře nejen fyzicky, ale i psychicky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
14.2.12 15:49
kalomi píše:
AHOJ,takže, maly brouček bude mít pohřeb zítra měl 44cm a 2000g, v pohodě by přežil, kdyby,kdyby doktoři dělali co měli, sstřenka chodila na krevní testy ale nikdo ji neřekl že trpí na sražlivost krve, jinak maly prý strašně kopal takl jeli do nemocnice a tak začal boj s časem, maly se udusil, utrhla se totiž pupečniková šnůra od placenty, sestřenka měla stratu 3 litry krve a doktoři říkali že kdyby přijela o minutu později tak by to nepřežila,je po dvou operacích, nejspíš už nebude mít děti, ale je prý v takovem šoku že ještě nepromluvila ani nezabrečela,takže opravdu hruza,a já jsem takový strašpitel že nedokážu jit ani k tetě, přitom to je moje kamaradka ne jenom sestřenice, mam takový sttrach, dokonce se mi o tom zdá, a řekla sem doma že dítě nechci.ani nejdu na pohřeb asi.to mi ale neodpustí teta určitě. :,( :,( :,( Mě je z toho tak smutno.

božátko,to je strašné :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny