Ostrava

• Otevřená skupina

Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
9.2.12 13:15

Tak to jsou dobré zprávy :dance: A vítej mezi námi v EF, určitě budete spokojeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
9.2.12 13:21
kaczule1 píše:
Tak to jsou dobré zprávy :dance: A vítej mezi námi v EF, určitě budete spokojeni :palec:

to doufám,už se nemužu dočkat až za sebou budu mít vstupní pohovor…dívala jsem se ža je na jejich strankách vstupní formulář,ten si mužu vyplnit asi i doma,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.2.12 13:22

jj, je lepší když si ho vyplníš doma, alespoň po nás to chtěli i když se tam na to nikdo nekoukal. Ale asi to založí do složky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
9.2.12 13:24
kaczule1 píše:
jj, je lepší když si ho vyplníš doma, alespoň po nás to chtěli i když se tam na to nikdo nekoukal. Ale asi to založí do složky…

jako pročítala jsem ho a docela bych asi na místě nevěděla co napsat ohledně rodiny a tak…raději v klidu doma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.2.12 13:26

jj, přesně :palec: já jsem tam i hodně neměla vyplněno. Např. dědu ze strany otce nepoznala ani moje mamka a netuším na co zemřel :nevim: A Jirka do zdravotního stavu matky (partnera) napsal - učitelka :lol: Myslela jsem, že ho klepnu, fakt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
9.2.12 13:30
kaczule1 píše:
jj, přesně :palec: já jsem tam i hodně neměla vyplněno. Např. dědu ze strany otce nepoznala ani moje mamka a netuším na co zemřel :nevim: A Jirka do zdravotního stavu matky (partnera) napsal - učitelka :lol: Myslela jsem, že ho klepnu, fakt :zed:

u nás by to bylo něco podobného,přítel se ted natáhnul před noční tak až se probere tak mu alespon ukážu co ho čeká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.2.12 13:34

Neboj, nemáte se čeho bát a přidej se k nám do diskuze, co? https://www.emimino.cz/…nkovani/354/ Teď se tam taky přidala nějaká holka, že začátkem března jde na vstupní pokec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
9.2.12 13:39
kaczule1 píše:
Neboj, nemáte se čeho bát a přidej se k nám do diskuze, co? https://www.emimino.cz/…nkovani/354/ Teď se tam taky přidala nějaká holka, že začátkem března jde na vstupní pokec :mrgreen:

děkuji ráda se k vám přidám,už to jdu omrknout :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
9.2.12 19:56

tak holky dneska poslední clostík tak držte palečky at už se konečně zadaří, jenom mě vrtá hlavou,četla jsem totiž že při clostíku se má pichat i injekce myslim Pregnyl, no a mě si nepozval gyndař ani na ty foliky, tak nevim jestli se mam vecpat :twisted: , a nebo to nechat už na přírodě, stejně sme se domluvili s přítelem že ted to necháme tak a potom jak se otepli na to vlítnem: vyměna gynekologa a nechat si udělat ruzna vyšetření.Jinak mě moc mrzí že nemužu do toho eurofilu, páč mam vojenskou pojištovnu.Mám to jenom 20 minut to bych měla blizoučko. :zed: :zed: :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
10.2.12 12:07

Kalomi to mi je divné. Clostík možeš užívať iba 5krát, alebo tak nejak neviem presný počet. Keď som ho užívala chodila som na UZ a podľa veľkosti folíku som si pichla Pregnyl a dostali sme povel na sex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.2.12 13:20

jj, clostik se může užívat 6× za život. A hlavně během užívání v době ovulace by měla být kontrola. Clostik je celkem silný hormon a může i způsobit cysty, takže kontrolu bych si určitě vyžádala. Někteří dr. nedávaji pregnyl, ale já jsem zatím dostala vždycky aby byla jistota, že bude ovulka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
10.2.12 14:48

no vždyt ja mam clostík poprve, dal mi ho od třetího dne jeden ráno a jeden večer na 5 dní.a dneska sem se dozvěděla že moje kamaradka která má 3 děti a nechtěla :? už další tak je těhotná, ach musím byt rada ale naopoak si taky říkam že je to nespravedlivé :( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( takže dneska jdu na ples a budou se tam všichni radovat že je těhotná a já no nevim jak to ustojím s alkoholem v krvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.2.12 15:09

kalomi, já tě chápu. U nás to budou 3 roky co se snažíme a taky nějak nemůžu rozchodit těhotenství švagrové. Nevím proč :nevim: Rodiče od manžela pořád řeší jenom její těhotenství, co jim koupí a tak… nedokážu se z toho redovat a co teprve až se malý narodí :,( :zed: :zed: Stydím se za sebe, ale nedokážu se přes to přenést :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
10.2.12 16:42

kalomi to je všade podobné a my sme s mužom už 5rokov a snažíme sa už 3 a to ešte občas musím vypočuť, že už máme dosť rokov a nemuseli by sme si stále užívať…
Raz som podobný rozhovor absolvovala zo známymi u piva bolo to zrovna keď som mala zpoždený menzes a moc som dúfala robila som si test a bol negatívny. Vtedy som normálne ušla s plačom. Je to hrozné druhým to prajem, ale vždy závidím a myslím na to prečo sa to nestalo mne a cítim sa vždy hrozne. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
11.2.12 22:50

ahoj holky,včera mi skončila menstruace tak se ještě pokusíme snažit se o mimi přírodní cestou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny