Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Andrejko, na zítra držím všechno co mám, ať jsou krásná vajíčka!!!! A hlavně, ať se všechny hezky oplodní a rostou!!!!!
![]()
laura83 píše:
Ahoj holky,, uz se tesim na patek, na dalsi IUI, teda doufam ze tam neco bude ale doufam jedine optimisticky!
Jinak docela u me novinka, nastupuju do nove prace, tak jsem tak na vazkach a doufam ze me to nase mimi necha se alespon zapracovat…
Marus a Konvi, ja jsem na vas tak zvedava a tak moc drzim pesti!!! Je fajn ze si tu muzete obe vymenovat cerstve zkusenosti, doufam ze se pozdeji ke me taky nekdo prida, ze Kaczul
Neboj, bude si s kým vyměňovat zkušenosti. Ale zatím jsi o dva týdny dopředu ode mne a kdo ví, jestli nebudeš o víc. Já teď čekám na tu ms
A v pátek držím palce ![]()
Díky holky za pochvaly!
Jinak přesně souhlasím s Boriskou!!! určitě je něco jiného mít jedno větší dítko, ještě školou povinné + dvojčátka.. to věřím, že je záhul a člověk neví co dříve, ale pokud jsou jen samostatně dvojčátka.. musí se pekonat ten začátek, než si vůbec sami rodiče zvyknou na úplně jiný režim a pak věřím, že to už bude mnohem lepší!!!
Jinak já u ETů a jednoho KETu měla vždy po dvou embryjkách.. a nic, při 1.minimálce zůstalo jen jedno, to jsem měla pocit, jakoby se ani nic nedělo a předem jsem nějak tušila, že to nevýjde a teď, když jsme došli až k dvěma blastocystám, to jsem si už byla jistá, že te´d už to musí být OK!!! A bylo!!!
![]()
Takže se určitě všechyn dočkáme a vůbec bych si nedělala hlavu a neřešila dilema, jestli jedno nebo dvě embryjka!!! Vždycky jsem byla jasně rozhodnuta pro 2!!! A vidíte.. pak to ještě došlo až k celkovému počtu tři!!!
Ale to je už opravdu jen slabá vyjímka.. to bych nebyla já!!!
Už to beru sportovně!!! ![]()
Ahoj holky, jak se máte? Já jsem úplně chcípla, tak už jsem doma a jdu se léčit. Jo a už jsem začala špinit, takže nejpozději zítra ms dorazí a hurá na další snažení ![]()
Ahoj holky,mužu se přidat? Snažíme se o mimi ale nějak nám to nejde,mám za sebou krevní testy na rozbor genetiky a přítel spermiogram.Oba vysledky dopadli dobře.Po poradě se svým gynekologen nám bylo doporučeno navštivit CAR a já si vybrala tohle (Eurofertil) už jsme objednaní na 9 března ![]()
petruska10 píše:
Ahoj holky,mužu se přidat? Snažíme se o mimi ale nějak nám to nejde,mám za sebou krevní testy na rozbor genetiky a přítel spermiogram.Oba vysledky dopadli dobře.Po poradě se svým gynekologen nám bylo doporučeno navštivit CAR a já si vybrala tohle (Eurofertil) už jsme objednaní na 9 března
kaczule1 píše:petruska10 píše:
Ahoj holky,mužu se přidat? Snažíme se o mimi ale nějak nám to nejde,mám za sebou krevní testy na rozbor genetiky a přítel spermiogram.Oba vysledky dopadli dobře.Po poradě se svým gynekologen nám bylo doporučeno navštivit CAR a já si vybrala tohle (Eurofertil) už jsme objednaní na 9 března![]()
![]()
vítej mezi námi
pěkně to tady máte rozjete,myslím že celé to číst by bylo šilenství,tak se budu snažit nějak splinout s davem ![]()
Marruš píše:
Ahoj Petruskotak tě tady vítám. Jj, tady to frčí
Ahoj ![]()
Neboj, zapojíš se bez problému a když si to trošku pročteš, tak zjistíš, že tu jsme fajna parta ![]()
kaczule1 píše:
Neboj, zapojíš se bez problému a když si to trošku pročteš, tak zjistíš, že tu jsme fajna parta
o tom nepochybuju,všechny máme něco společného ![]()
petruska10 píše:
Jde některá z Vás na první konzultaci v březnu?
Já myslím, že Luckul
Taky se k nám přidala teprve nedávno ![]()
Těšíš se? Já jsem se nemohla dočkat
Pak jsem se nemohla dočkat, až se začne něco dít a teď se nemůžu dočkat pokračování a tak dále ![]()