Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásné ránko ![]()
Kaczule mrzí mně to, ale jde vidět, že ty jsi pozitivně naladěná na další pokus a to je ted to hlavní
Člověk musí stále věřit.
kaczule1 píše:
Překvapivě nejsem ani nijak hodně sklamanáZamrzelo to, ale jedem dál
Jsi skvělá
Tak kdy na to jdete znovu? ![]()
Ahoj holky,
Kaczule, kdy jsi byla na IUI, kolik máš dní po? Já jsem 10den po IUI neměla nic a vida den před ms slabounká.Třeba se ještě objeví,ne?
Kaczul, to vis ze jedem dal, libi se mi jak tady ta diskuze funguje, doufam ze je to vzajemne ale me to teda nabiji a dodava nadeji ![]()
Ja som diskuziu objavila keď som sa rozhodovala do ktorého CARu pojdeme a som za to vďačná.
Moc mi pomohlo keď som videla, že nie som sama a ľudí s podobným problémom je viac. Odkedy som sa zapojila už bol jeden srazík a bolo moc fajn, Dovtedy som nevedela, že na neplodnosti sa tak nasmejeme. ![]()
![]()
Keď rozmrzneme už sa teším na ďalší. ![]()
Holky kdo máte za sebou ET. Můžete mi popsat jak to probíhá? Na jedné diskusi psala holka, že to trvá asi 5 minut
No já myslela, že je to jak u inseminace taková chvilka, páč když to bude déle, tak to tam zase omdlím ![]()
Konévko a už ti dala sestra papír na předoperační vyšetření? Já ho dostanu toho 17.2.
Maruš nedala a ani o tom nikdo nemluvil
Na laparce jsem byla v květnu, tak to možná ani ani nebudou chtít. I když před laparkou jsem byla jen u své obvoďačky a ta mě na EKG neposlala - prý jsem mladá, tak to není třeba ![]()
konévka píše:
Maruš nedala a ani o tom nikdo nemluvilNa laparce jsem byla v květnu, tak to možná ani ani nebudou chtít. I když před laparkou jsem byla jen u své obvoďačky a ta mě na EKG neposlala - prý jsem mladá, tak to není třeba
Tak to je paní dr. celkem střelec
Když jsi mladá
No, já jsem měla poslední v listopadu, a to mi dělali přímo v nemocnici. Ale teď mi v EF říkali, že až přijdu toho 17., tak mě pošlou k mojí dr., ať mi ho nechá udělat ![]()
Konévko ET prebieha následovnne cestou nahoru sa zastavíš u embryoložky, ktorá ti povie ako vyzerajú embryjká ja som bola tak vydesená, že som ju nebola schopná vnímať. Prezlečieš sa šup na kozu, tam Dr.nájde pod UTZ správne miesto. príde embryoložka so striekačkou, alebo ako sa to volá, šup to tam. Dr. ti na záver povie, že si skorotehotná a prelozíš sa na postel, hoďku ležíš a kecáš vo vedlajšej miestnosti, pretože je dosť veľká šanca, že stretneš niekoho s našej diskusie. Keď som bola ja bolo nás 5 a 3 sme sa poznali ![]()
Akurát mi vadilo, že mi Dr.neukázal mojich drobečkov, pretože viem, že niekd to robia a ty vidíš svoje skoro mimi, je to sice iba tečka, ale aj tak by ma to potešilo. ![]()
No a já jsem ještě v jedné diskuzi a tam holky (myslím z Prahy) dostávají na cestu domů fotku zavedených embryjek ![]()
Ahojky holky, ohledně ETu!!!
jen poradím, aby šly embryjka dobře zavést.. NEČŮRAT!!! Když je močák plný, děloha je nějak jinak-lépe přístupná a pak je ET brnkačka!!! Při tom 4.IVF jsem šla tesně ještě na záchod, takže močák byl úplně prázdný a taky jsem si užila.. dr.se nemohl trefit a trvalo to celkem dlouho.. byla jsem pak tak zpocená, že jsem se ani nemohla odlepit od té podložky..
![]()
Na 5.IVF jsem už byla poučená.. ani jsem to necítila a už byli bobci u mně!!!
![]()
Jinak je pravda, že v některých CARech zavádějí embrya pod UZ a pak dostanou holky i fotečku! Když jsem byla v Praze na té redukci, byli tam 2 pac.přede mnou, oběma dělala ET s UZ.. musí to být fajn vidět, ale bez toho se to taky dá přežít!!!
![]()
Takže komu se to pomalu blíží, moooooc držím pěsti, ať vše dopadne dobře a máme další těhule!!!
![]()
Vechny vás moc zdravím!!!
A můžu před tím normálně jíst a dát si ráno kafe? Po kávě by se mi totiž chtělo i čůrat ![]()
Před ETem není žádné omezení!!! Můžeš pít i jíst cokoliv a kdykoliv!!! ![]()