Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Konévko u mě ET trval asi 2 min.je to jako normální prohlídka dají ty zrcadlo a jak mi to tam daval embryjka,tak jsem to vůbec necitíla
Maruš, já po tom Synarelu taky chtěla hned smrkat.. to ale proto, že jsem po něm šíleně pšikala!!!
Na MS si už nepamatuju jaká byla, to bylo už před rokem!
Tak hodně štěstíčka, ať se nastimulují krásné vajíčka a pak jsou ještě krásnější embryjka!!! A samozřejmě // !!!
![]()
Lenik1 píše:
Maruš, já po tom Synarelu taky chtěla hned smrkat.. to ale proto, že jsem po něm šíleně pšikala!!!
Na MS si už nepamatuju jaká byla, to bylo už před rokem!
Tak hodně štěstíčka, ať se nastimulují krásné vajíčka a pak jsou ještě krásnější embryjka!!! A samozřejmě // !!!![]()
![]()
Jé, Leni, děkuji za info. A jak se máš ty? Teda…jak se máte vy? ![]()
Ahoj holky,
, uz se tesim na patek, na dalsi IUI, teda doufam ze tam neco bude ale doufam jedine optimisticky!
Jinak docela u me novinka, nastupuju do nove prace, tak jsem tak na vazkach a doufam ze me to nase mimi necha se alespon zapracovat… ![]()
Marus a Konvi, ja jsem na vas tak zvedava a tak moc drzim pesti!!! Je fajn ze si tu muzete obe vymenovat cerstve zkusenosti, doufam ze se pozdeji ke me taky nekdo prida, ze Kaczul ![]()
Děkuji Marruš za optání, máme se dobře!!!
Já byla dnes znova na KO, minulý týden dr.nešel tisknout UZ, tak mi slíbil, že se mám stavit tento týden, tak jsem už doma, zase jsem po delší době vidděla drobky a je to nádherný pocit!!! Jsem klidná a spokojená, minulý týden mi je ani pořádně neukázal, tak jsem z toho byla dost na nervy, že je nevidím!!!
Ale jinak jsem moc spokojená a užívám si to!!! KONEČNĚ i já, takový smolař!!!
Přeju vám to ze srdce všem, protože je to opravdu nádhera!!!
Přikládám fotečku, ale je trochu rozmazaná, je to UZ dělané přes břicho a nejde to tak dobře vidět jako vaginálně..
Leni, je to videt krasne, jsou paradni, moc ti to preju, uzivas si to patricne, jak jim rikate, maji nejaky „pracovni“ jmeno nebo uz nejake finalni?
Děkuji Lauro!!!
ten jeden strká tomu druhému prdelku přímo pod nos… ![]()
Já jim říkám všelijak.. zlatíčka moje, miláčci.. atd., ale nad finálními jmény ještě vůbec nepřemýšlíme.. měli jsme už dávno varianty Daneček a Terezka, tak musíme přidat ještě dvě.. a to fakt nevím!!! Holčička se mi ještě líbí Eliška, ale druhý chlapeček.. to mně nic nenapadá!!!
Jsem se na ne jeste znovu musela podivat, jsou fajniii, to bude radosti, ja uz se taky tesim a kdybych si mohla vybrat jedno nebo dve mimi tak z fleku bych chtela dvojcatka. Svagrovka zrovna ceka treti, znami taky treti, tak dle muze taky musime mit minimalne 3 raubire ![]()
Jinak jmena pekna. ![]()
Já si taky myslím, že je lepší mít minimálně 2 děti!!! Manžel to už sám pochopil, kdyby nebyla hned dvojčátka, už do dalšího jít nechtěl, ale máme v okolí spousta jedináčků a už sám vidí, že to není dobré!!!
Takže to určitě schvaluju!!!
![]()
Za fotečky jsem moc ráda a vidět je i na tom UZ, jak se hýbou a mrskají sebou, tak je fakt krása!!!
Ajak díky za uklidnění
Mi to totiž holka na jiné diskusi popisovala jako že ti doktor musí odstavit čípek, najít utz dělohu a pak to zavést. A já jen slyším čípek, tak omlívám ![]()
A s těma dvojička holky - zrovna dneska mi psala kámoška co má dvojčátka že je to teda mazec. Má už jedno dítě 8 leté a teď roční dvojčata a napsala mi toto:
Z vlastní zkušenosti ti mohu říct, že jedno dítě žádné dítě. Samozřejmě všechno má své pro a proti, i když já zatím znám jen ty proti a čekám kdy přijdou ty pro
Zase na druhou stranu musím uznat, že je s nima větší sranda než s tím jedním (ale to jsou prozatím jen světlé okamžiky:-) ). Někdy na ně koukám, jak si hrajou, všude lezou, jeden přes druhého, kradou si hračky, pošťuchujou se a říkám si, že už bych si ani nedovadla představit mít jen jednoho, už jsem si na to tak zvykla, že mi to prostě přijde normální a jedno by mi přišlo neúplné, něco by mi chybělo. I když znovu opakuju, že je stále víc okamžiků, kdy závidím těm co to jedno mají
No dobrovolně bych asi do těch dvou nešla, je to fakt dřina, člověk si to ani neužije, já ani nevím jak ten rok utekl, prostě máš pořád co dělat, pořád kolem nich lítáš…
Ach jo, tak to nechám koňovi, ten má větší hlavu ![]()
Lenik krásná fotečka ![]()
Děkuju Konévko!
Jo.. holt, jednoduché to nebude! Už teď se toho obávám, ale zvolila jsem si tuto variantu dobrovolně, tak teď už není cesty zpět!!! Bude to záhul na druhou, ale zvládlo to plno jiných maminek.. zvládnem to určitě i my!!!
holky neblbněte, většina dítě nemáte, a dvojky jsou vážně supr, byť byly nedonošené, neměnila bych, když se překoná 32tt je téměř 95% šance, že budou zdravé a nevím jak vy, ale já bych znova ten kolotoč dlouholetý kvůli druhého dítka absolvovat nechtěla..... ![]()
je to náročné,ale pokud jsou děti zdravé, co více si přát, znám dost maminek,které mají nemocné, donošené jedináčky a opravdu jim nezávidím ![]()
holky já když jsem šla do prvního IVF ,tak jsem taky říkala,že chci jenom jedno,že dvojčata ani náhodou ale opravdu to není tak jednoduché všechny vyšetření,čekaní a ty nervy každá to tady s nás zažila a ještě zažije
já první minimalka nedošlo na ET ![]()
1 .IVF jsme si dali 2 embryjka byla jsem si jistá,že jedno musí vydržet a zase nic ![]()
teď jdeme na 2.IVF a určitě bych si zase dala 2 embryjka vím, že není jistota ani ve dvou a už čekáme 4 roky a ještě před tím 2008 zamlklý potrat ,takže už jsem s manželem fakt psychicky vyčerpání
a přesně jak píše Boriska taky bych už asi ten kolotoč nechtěla znovu absolovat jo jo je to asi zahul,ale mám 2 kamošky které mají dvojčátka a je to fakt krásné a taky to zvládli,tak pro ne my holky hlvně,že to bude zdravé,tak hlavu vzhurů a do boje holky
![]()
Ahoj holky! ![]()
Leniku, gratuluji ke kontrole!!!
Fotečka je moc hezká!!!
![]()
Já jdu na kontrolu v pondělí, tak se už taky těším, až prďolku uvidím. Jinak jména zatím nemáme, trošku jsem tlačila na manžu, ať se vyjádří, neb vždy nechává rozhodovat mně, ale říkal, že teď ještě nad tím přemýšlet nebude, až jak budeme vědět, jestli je to holčička, nebo kluk.
Takže typický chlap!! ![]()