CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2208
9.2.12 18:49

Ajak :palec:
Kaczulina já měla MS ukázkovou po laparu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
9.2.12 19:09
petruska10 píše:
Jde některá z Vás na první konzultaci v březnu?

Ahoj Petruško,vítám tě tady.Jsem tady taky relativně nová a líbí se mi tady :) Holky jsou fajn…poradí,uklidní…super.Já jdu na 1.konzultaci 2.3.Už se strašně těšííím,co mi řeknou.Už aby to bylo.Mám radost,že se to konečně pohne kupředu.Škoda,že nejdeš o týden dříve.Třeba bychom se tam potkaly :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
9.2.12 19:12
luculkak píše:
petruska10 píše:
Jde některá z Vás na první konzultaci v březnu?
Ahoj Petruško,vítám tě tady.Jsem tady taky relativně nová a líbí se mi tady :) Holky jsou fajn…poradí,uklidní…super.Já jdu na 1.konzultaci 2.3.Už se strašně těšííím,co mi řeknou.Už aby to bylo.Mám radost,že se to konečně pohne kupředu.Škoda,že nejdeš o týden dříve.Třeba bychom se tam potkaly :mavam:

Ahoj,tak to je škoda…9.březen byl nejblišší volný termín,ale i za to jsem ráda jsem strašně natěšená :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
9.2.12 20:32

Petruško no,mají tam celkem nacpáno… :) ale neboj,uteče to jak voda…hlavně,že se konečně začne něco dít.Co plánuješ?IUI nebo IVF?Četla jsem,že už máš nějaké IVF za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
9.2.12 20:33
luculkak píše:
Petruško no,mají tam celkem nacpáno… :) ale neboj,uteče to jak voda…hlavně,že se konečně začne něco dít.Co plánuješ?IUI nebo IVF?Četla jsem,že už máš nějaké IVF za sebou…

no to ještě nevím co by pro nás bylo idealní…to IVF mám za sebou s bývalým partnerem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
9.2.12 20:37

Holky,proč jste zvolily zrovna Eurofertil?A né třeba Fertimed nebo jinou?Já sama nevím…nikdo mi žádnou nedoporučil,nemám žádnou kamarádku po IUI nebo IVF…prostě jsem ji našla na netu a zkusila.Teda teprve zkusím,snad mi přinese štěstí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
9.2.12 20:38
luculkak píše:
Holky,proč jste zvolily zrovna Eurofertil?A né třeba Fertimed nebo jinou?Já sama nevím…nikdo mi žádnou nedoporučil,nemám žádnou kamarádku po IUI nebo IVF…prostě jsem ji našla na netu a zkusila.Teda teprve zkusím,snad mi přinese štěstí :dance:

já volila podle toho co jsem se dočetla na netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
9.2.12 20:38
luculkak píše:
Holky,proč jste zvolily zrovna Eurofertil?A né třeba Fertimed nebo jinou?Já sama nevím…nikdo mi žádnou nedoporučil,nemám žádnou kamarádku po IUI nebo IVF…prostě jsem ji našla na netu a zkusila.Teda teprve zkusím,snad mi přinese štěstí :dance:

Tak já jsem byla rozhodnutá pro Fertimed. Ale pak mi můj dr. řekl, že spolu s Jarošem otevírají nový CAR a v tu chvíli jsem věděla, že jdu do Eurofertilu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
9.2.12 20:40

PetruškoAha,já četla chválu snad na všechny :) tak bylo těžké vybírat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
9.2.12 20:49
Marruš píše:
luculkak píše:
Tak já jsem byla rozhodnutá pro Fertimed. Ale pak mi můj dr. řekl, že spolu s Jarošem otevírají nový CAR a v tu chvíli jsem věděla, že jdu do Eurofertilu :)

Tak to jo,když tam máš přímo i svého dr.,tak to byla jasná volba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
9.2.12 20:51
luculkak píše:
PetruškoAha,já četla chválu snad na všechny :) tak bylo těžké vybírat. :think:

no to mi povídej,uvažovala jsem že bych jela i do Olomouce…ale pak jsem narazila na tohle a nějak se mi to zalíbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
9.2.12 20:54
luculkak píše:
Marruš píše:
luculkak píše:
Tak já jsem byla rozhodnutá pro Fertimed. Ale pak mi můj dr. řekl, že spolu s Jarošem otevírají nový CAR a v tu chvíli jsem věděla, že jdu do Eurofertilu :)
Tak to jo,když tam máš přímo i svého dr.,tak to byla jasná volba :)

Tak spíš je zainteresován finančně :) a ve čtvrtky tam dělá nějaké zákroky. Ale i tak, volba to byla jasná :) Když jsem změnila gynekologa, protože ten před tím byl idiot a našla si toho „svého“, tak mi moc pomohl a neuvěřitelně se staral. Tak jsem mu věřila i s tímhle novým CARem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
9.2.12 20:58
petruska10 píše:
luculkak píše:
no to mi povídej,uvažovala jsem že bych jela i do Olomouce…ale pak jsem narazila na tohle a nějak se mi to zalíbilo

Tak uvidíme na vstupním pohovoru…snad nás to nadšení nepřejde.Ja už se tak těšíííím :dance: vůbec nevím,co mě čeká,ale mám z toho velkou radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
9.2.12 20:59
luculkak píše:
petruska10 píše:
luculkak píše:
Tak uvidíme na vstupním pohovoru…snad nás to nadšení nepřejde.Ja už se tak těšíííím :dance: vůbec nevím,co mě čeká,ale mám z toho velkou radost :dance:

už jsi četla vstupní dotazník? dneska jsem ho stáhla a vytiskla,protože si neumím předtavit že bych vyplňovala až na místě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
9.2.12 21:01

Holky, já věřím, že budete spokojené :hug: Já jsem byla z konzultace nadšená. A manžel ani nemluvím. Já už jsem měla něco načteno, ale pro něj bylo všechno nové :D

Držím vám oběma moc palce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital