CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3911
10.2.12 07:33

ahojky holky,
vy teda tady píšete a píšete :D Já byla včera na UTZ a sliznice má 9,5mm. Takže dnes v 11 si volám do laborky a v pondělí KET :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
10.2.12 08:02
andreabul píše:
ahojky holky,
vy teda tady píšete a píšete :D Já byla včera na UTZ a sliznice má 9,5mm. Takže dnes v 11 si volám do laborky a v pondělí KET :dance:

Držím palečky,ať se vše povede,jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
10.2.12 08:17
andreabul píše:
ahojky holky,
vy teda tady píšete a píšete :D Já byla včera na UTZ a sliznice má 9,5mm. Takže dnes v 11 si volám do laborky a v pondělí KET :dance:

Andrej, tak to je super :potlesk: :palec: Budeme ti držet v pondělí palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
10.2.12 08:39
andreabul píše:
ahojky holky,

Andreiko super, tak to budu držet palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
10.2.12 08:40

Luci a Petulko, určitě budete v Caru spokojeni, Dr. je suprovní, vše vysvětlí, do ničeho Vás nebude nutit :) Určitě se Vám tam bude líbit :) Já jsem max spokojená, už bych neměnila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
10.2.12 08:45

Ahojky Andrejko držím palečky na pondělí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
10.2.12 08:49
andreabul píše:
ahojky holky,

držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
10.2.12 09:02

Andrej tak super, teď už to prostě vyjde! :hug:
Jinak holky - když jsme potřebovali vzorek :mrgreen: , tak jsem šla do té kabinky s chlapem já. Ale jak to tak čtu a i jak jsem viděla, tak tam většina chlapů chodí sama. Zas na druhou stranu než tam na něho čekat a dívat se na ty jeho ukřivděné pohledy, tak tam zajdu udělám šup šup a je to. Jednou musel jít sám a už ráno byl celý nervózní a říkal, že tam byl dlouho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
10.2.12 09:16
konévka píše:
Andrej tak super, teď už to prostě vyjde! :hug:
Jinak holky - když jsme potřebovali vzorek :mrgreen: , tak jsem šla do té kabinky s chlapem já. Ale jak to tak čtu a i jak jsem viděla, tak tam většina chlapů chodí sama. Zas na druhou stranu než tam na něho čekat a dívat se na ty jeho ukřivděné pohledy, tak tam zajdu udělám šup šup a je to. Jednou musel jít sám a už ráno byl celý nervózní a říkal, že tam byl dlouho :D

Taky dobrý :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
10.2.12 10:11

Ahoj

tak mršina dneska dorazila :( jsem nastavaná, doufala jsem, že se po laparce zadaří a opět nic :( Nějak to na mně dneska padlo a už dvě hodiny ryčím :( , věřím, že IVf se povede. Obdivuji ty co mají za sebou mnoho pokusů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
10.2.12 10:14

Kaczulinko :hug: hlavu vzhurů určitě IVF vyjde,ale chápu tě kolikrát já jsem brečela pak se zase zvednu a jdu dál musíme bojovat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
10.2.12 10:19

Vím, že musím bojovat,ale ted jsem zrovna v takovém rozpoložení, že mi to je všechno jedno :( No,ale zvednu se a ten boj vyhraju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
10.2.12 10:33

Kaczulinko,to je mi líto.Držím palečky při IVF,to už se povést musí.Hlavně to nevzdávej,nevěš hlavu a bojuj.Jsme při tobě :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
10.2.12 11:16

holka šikovná:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
10.2.12 12:02

Hojky ty jo va ste sa rozbehli, ja som si myslela, že sa tu niš nedeje a zistila som, že mám vypnuté zasielanie reakcií mailom. :jazyk: Všetko som, ale dočetla.
Ja mám dnes volno, večer ideme na ples a moc sa mi nechce. Pohormónové kilo som pracne zhodila iba jedno :zed: Mám mastné vlasy, chlpaté nohy :poblion: radšej by som mala vymknutý kotník a ležala doma u telky, než sa mám isť niekde tváriť… :pocitac:

Peti vitaj, zvolila si dobre, určo budeš apokojná :palec:

Ajak si super nosnica :kytka: gratulojem a sucho závidím mne sa niečo také nikdy nepodarí :?

Kaczulino buď smutná , vybreč sa, dostaň to zo seba a ideme ďalej sme bojovnice a raz sa dočkáme :hug: :hug:

Andreabul budem na teba pondelok myslieť :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital