Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky holky,
vy teda tady píšete a píšete
Já byla včera na UTZ a sliznice má 9,5mm. Takže dnes v 11 si volám do laborky a v pondělí KET ![]()
andreabul píše:
ahojky holky,
vy teda tady píšete a píšeteJá byla včera na UTZ a sliznice má 9,5mm. Takže dnes v 11 si volám do laborky a v pondělí KET
Držím palečky,ať se vše povede,jak má ![]()
andreabul píše:
ahojky holky,
vy teda tady píšete a píšeteJá byla včera na UTZ a sliznice má 9,5mm. Takže dnes v 11 si volám do laborky a v pondělí KET
Andrej, tak to je super
Budeme ti držet v pondělí palce ![]()
andreabul píše:
ahojky holky,
Andreiko super, tak to budu držet palečky ![]()
Luci a Petulko, určitě budete v Caru spokojeni, Dr. je suprovní, vše vysvětlí, do ničeho Vás nebude nutit
Určitě se Vám tam bude líbit
Já jsem max spokojená, už bych neměnila ![]()
andreabul píše:
ahojky holky,
držím palce ![]()
Andrej tak super, teď už to prostě vyjde! ![]()
Jinak holky - když jsme potřebovali vzorek
, tak jsem šla do té kabinky s chlapem já. Ale jak to tak čtu a i jak jsem viděla, tak tam většina chlapů chodí sama. Zas na druhou stranu než tam na něho čekat a dívat se na ty jeho ukřivděné pohledy, tak tam zajdu udělám šup šup a je to. Jednou musel jít sám a už ráno byl celý nervózní a říkal, že tam byl dlouho ![]()
konévka píše:
Andrej tak super, teď už to prostě vyjde!
Jinak holky - když jsme potřebovali vzorek, tak jsem šla do té kabinky s chlapem já. Ale jak to tak čtu a i jak jsem viděla, tak tam většina chlapů chodí sama. Zas na druhou stranu než tam na něho čekat a dívat se na ty jeho ukřivděné pohledy, tak tam zajdu udělám šup šup a je to. Jednou musel jít sám a už ráno byl celý nervózní a říkal, že tam byl dlouho
Taky dobrý
![]()
Ahoj
tak mršina dneska dorazila
jsem nastavaná, doufala jsem, že se po laparce zadaří a opět nic
Nějak to na mně dneska padlo a už dvě hodiny ryčím
, věřím, že IVf se povede. Obdivuji ty co mají za sebou mnoho pokusů.
Kaczulinko
hlavu vzhurů určitě IVF vyjde,ale chápu tě kolikrát já jsem brečela pak se zase zvednu a jdu dál musíme bojovat!!!
Vím, že musím bojovat,ale ted jsem zrovna v takovém rozpoložení, že mi to je všechno jedno
No,ale zvednu se a ten boj vyhraju.
Kaczulinko,to je mi líto.Držím palečky při IVF,to už se povést musí.Hlavně to nevzdávej,nevěš hlavu a bojuj.Jsme při tobě
.
Hojky ty jo va ste sa rozbehli, ja som si myslela, že sa tu niš nedeje a zistila som, že mám vypnuté zasielanie reakcií mailom.
Všetko som, ale dočetla.
Ja mám dnes volno, večer ideme na ples a moc sa mi nechce. Pohormónové kilo som pracne zhodila iba jedno
Mám mastné vlasy, chlpaté nohy
radšej by som mala vymknutý kotník a ležala doma u telky, než sa mám isť niekde tváriť… ![]()
Peti vitaj, zvolila si dobre, určo budeš apokojná ![]()
Ajak si super nosnica
gratulojem a sucho závidím mne sa niečo také nikdy nepodarí ![]()
Kaczulino buď smutná , vybreč sa, dostaň to zo seba a ideme ďalej sme bojovnice a raz sa dočkáme
![]()
Andreabul budem na teba pondelok myslieť ![]()