CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11692
11.2.12 09:37
Marruš píše:
petruska10 píše:
Marruš píše:
Tak to já s mýma 172 cm budu asi taky moct do dvou :)
budu držet palce,ať ti to výjde :mavam:
Děkuji :hug: Tak výšku na to mám, tak snad jo :lol:
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
11.2.12 09:39

Ahoj holky! :kytka:
Celine..moc mě to mrzí.. :hug: :hug: Ale jednou to vyjde!!! Teď ti určitě do smíchu není, ale touha po miminku je velká a ženská toho vydrží hodně. Tak neboj, určitě se zadaří! Podívej třeba na Leníka! ;)
Seendy, já za sebe mohu říct, že na mě stimulka vůbec nijak nepůsobila. A to jsem měla vysoké dávky hormonů. Normálně jsem chodila do práce a fungovala každý den, jen večer a pak i ráno injekce, a to zvládneš určitě! :hug: Samozřejmě každá jsme jiná a na někoho to může působit ospalostí, únavou, změnou nálady.. Ale vše tohle za to stojí!!!! Je to mnohem jednodušší cesta, než adopce. Jen po OPU bys měla být v klidu, budeš po narkoze, a také po ET aspoň 3 dny polehávat. Ale to ti určitě pan doktor řekl. Každopádně je to šance mít své miminko a to se s adopcí nedá srovnávat!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 09:40

Dneska srším holky vtipem, tak snad mi to vydrží :D . Včera jsem naprosto nesmyslně depkovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 09:42
Marruš píše:
Dneska srším holky vtipem, tak snad mi to vydrží :D . Včera jsem naprosto nesmyslně depkovala :nevim:

Určitě ti to vydrží :palec: Kdy začínáš pichat? A kdy potom je OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 09:44

V pátek jdu do EF na krev a jestli bude vše ok, tak píchat budu od pátku 17.2., tak OPU bývá za 10 dní? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
11.2.12 09:44

Jinak holky, co se týká počtu zavedených embrijek, tak u nás to byl jednoduchý výběr - dobře se vyvíjelo jen jedno. Ale od začátku stimulky, když jsme o tom s manžou mluvili, tak byl zásadně proti zavedení dvou.. :think: Ale to bylo spíš ze strachu o můj zdravotní stav, pokud by vyšly dvojčata. A navíc u mě hrozilo nebezpečí dělení i jednoho embryjka, máme v rodině spoustu dvojčat. Takto třeba dopada Lenik, ze dvou embryjek byly tři.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 09:46

Marruš, takže v pátek budeš mít hned výsledky a začneš pichat? Na co jsou vůbec ty odběry? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
11.2.12 09:47

ahoj holky :mavam: :kytka: ,
já 172 cm, dvě embrya a z toho se jedno na chvíli chytlo, tak držím palce :palec:
jinak my byli včera zase v sauně (celkem tam bylo asi 10 chlapů a 3 ženské včetně mě), tak už se stydím míň :mrgreen: ale stejně je to boj se odhalit :oops:
dneska mě čeká úklid, vaření, prádlo, v tv Davis Cup, večer moje první zpověď (jsem z toho trochu vyklepaná) a pak si půjdem s mužem někam sednout na skleničku :D
copak podnikáte vy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
11.2.12 09:48

Maruš, budeš chodit na UTZ, doktor bude kontrolovat, jak rostou folíky a až budou hezky velké, tak půjdeš na OPU. Já měla jen 2 vajíčka, tak rostly celkem rychle a šla jsem na OPU 11DC, ale některé holky třeba až 15DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
11.2.12 09:50

Ahoj Matri!! :kytka:
Ty jdeš na zpověď k faráři??? 8o ..no to teda nevím, jak mu budeš vysvětlovat tu saunu s 10ti chlapama!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 09:51
Martina82 píše:
ahoj holky :mavam: :kytka: ,
já 172 cm, dvě embrya a z toho se jedno na chvíli chytlo, tak držím palce :palec:
jinak my byli včera zase v sauně (celkem tam bylo asi 10 chlapů a 3 ženské včetně mě), tak už se stydím míň :mrgreen: ale stejně je to boj se odhalit :oops:
dneska mě čeká úklid, vaření, prádlo, v tv Davis Cup, večer moje první zpověď (jsem z toho trochu vyklepaná) a pak si půjdem s mužem někam sednout na skleničku :D
copak podnikáte vy? :think:

A proč jdeš na zpověď? Já celý víkend hodlám jen tak proflákat, max. trošku uklidit. Jsem totiž nachcipana :cert: Sice už se cítím líp, ale nechci aby se mi to za 2 týdny zase vrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 09:52
kaczule1 píše:
Marruš, takže v pátek budeš mít hned výsledky a začneš pichat? Na co jsou vůbec ty odběry? :think:

Na nějaký hormon estriadol. Musí mít nějakou určitou hodnotu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
11.2.12 09:59

ahoj Leni :kytka: :mavam: ,
no to mu říkat nebudu, však je to pro zdraví, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a navíc jsem tam šla s manželem, tak co, to on mě překecal :mrgreen:
no jdu na zpověď, páč křtěná jsem od podzimu, ale ještě jsem u zpovědi nebyla :think: ach jo, jak ráda bych mu i řekla o té švagrové a o tom uměl. opl., ale asi mu nic neřeknu, přeci jen je to farář, je sice „normální“ a rozumný a mladý, ale stejně se bojím, co by na to říkal :nevim: možná mu to řeknu časem, anebo zajdu na zpověď někam jinam anonymně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 09:59

Leni, já jsem když jsem v EF, tak je mi vždycky všechno jasné. A pak než dojedu domů, tak hodně věcí tak nějak zapomenu :) :oops: No, každopádně, jsem si myslela, že ten Synarel mi „zastaví, přeruší“ MS tak, jak psala konévka. A vypadalo to, že mi ji zastavil, ale od včerejška to vypadá, že se MS vrátila k normálu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
11.2.12 10:00

Leni, ještě ti moc gratuluju ke státnicím :dance: já se snažím dočítat, ale nějak nestíhám a přehlídla jsem to 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí