Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marruš píše:petruska10 píše:DěkujiMarruš píše:budu držet palce,ať ti to výjde
Tak to já s mýma 172 cm budu asi taky moct do dvouTak výšku na to mám, tak snad jo
Ahoj holky! ![]()
Celine..moc mě to mrzí..
Ale jednou to vyjde!!! Teď ti určitě do smíchu není, ale touha po miminku je velká a ženská toho vydrží hodně. Tak neboj, určitě se zadaří! Podívej třeba na Leníka! ![]()
Seendy, já za sebe mohu říct, že na mě stimulka vůbec nijak nepůsobila. A to jsem měla vysoké dávky hormonů. Normálně jsem chodila do práce a fungovala každý den, jen večer a pak i ráno injekce, a to zvládneš určitě!
Samozřejmě každá jsme jiná a na někoho to může působit ospalostí, únavou, změnou nálady.. Ale vše tohle za to stojí!!!! Je to mnohem jednodušší cesta, než adopce. Jen po OPU bys měla být v klidu, budeš po narkoze, a také po ET aspoň 3 dny polehávat. Ale to ti určitě pan doktor řekl. Každopádně je to šance mít své miminko a to se s adopcí nedá srovnávat!! ![]()
Dneska srším holky vtipem, tak snad mi to vydrží
. Včera jsem naprosto nesmyslně depkovala ![]()
Marruš píše:
Dneska srším holky vtipem, tak snad mi to vydrží. Včera jsem naprosto nesmyslně depkovala
Určitě ti to vydrží
Kdy začínáš pichat? A kdy potom je OPU?
V pátek jdu do EF na krev a jestli bude vše ok, tak píchat budu od pátku 17.2., tak OPU bývá za 10 dní? ![]()
Jinak holky, co se týká počtu zavedených embrijek, tak u nás to byl jednoduchý výběr - dobře se vyvíjelo jen jedno. Ale od začátku stimulky, když jsme o tom s manžou mluvili, tak byl zásadně proti zavedení dvou..
Ale to bylo spíš ze strachu o můj zdravotní stav, pokud by vyšly dvojčata. A navíc u mě hrozilo nebezpečí dělení i jednoho embryjka, máme v rodině spoustu dvojčat. Takto třeba dopada Lenik, ze dvou embryjek byly tři.. ![]()
Marruš, takže v pátek budeš mít hned výsledky a začneš pichat? Na co jsou vůbec ty odběry? ![]()
ahoj holky
,
já 172 cm, dvě embrya a z toho se jedno na chvíli chytlo, tak držím palce ![]()
jinak my byli včera zase v sauně (celkem tam bylo asi 10 chlapů a 3 ženské včetně mě), tak už se stydím míň
ale stejně je to boj se odhalit ![]()
dneska mě čeká úklid, vaření, prádlo, v tv Davis Cup, večer moje první zpověď (jsem z toho trochu vyklepaná) a pak si půjdem s mužem někam sednout na skleničku ![]()
copak podnikáte vy? ![]()
Maruš, budeš chodit na UTZ, doktor bude kontrolovat, jak rostou folíky a až budou hezky velké, tak půjdeš na OPU. Já měla jen 2 vajíčka, tak rostly celkem rychle a šla jsem na OPU 11DC, ale některé holky třeba až 15DC.
Ahoj Matri!! ![]()
Ty jdeš na zpověď k faráři???
..no to teda nevím, jak mu budeš vysvětlovat tu saunu s 10ti chlapama!!!
![]()
Martina82 píše:
ahoj holky![]()
,
já 172 cm, dvě embrya a z toho se jedno na chvíli chytlo, tak držím palce
jinak my byli včera zase v sauně (celkem tam bylo asi 10 chlapů a 3 ženské včetně mě), tak už se stydím míňale stejně je to boj se odhalit
dneska mě čeká úklid, vaření, prádlo, v tv Davis Cup, večer moje první zpověď (jsem z toho trochu vyklepaná) a pak si půjdem s mužem někam sednout na skleničku
copak podnikáte vy?
A proč jdeš na zpověď? Já celý víkend hodlám jen tak proflákat, max. trošku uklidit. Jsem totiž nachcipana
Sice už se cítím líp, ale nechci aby se mi to za 2 týdny zase vrátilo.
kaczule1 píše:
Marruš, takže v pátek budeš mít hned výsledky a začneš pichat? Na co jsou vůbec ty odběry?
Na nějaký hormon estriadol. Musí mít nějakou určitou hodnotu ![]()
ahoj Leni
,
no to mu říkat nebudu, však je to pro zdraví, ne?
a navíc jsem tam šla s manželem, tak co, to on mě překecal ![]()
no jdu na zpověď, páč křtěná jsem od podzimu, ale ještě jsem u zpovědi nebyla
ach jo, jak ráda bych mu i řekla o té švagrové a o tom uměl. opl., ale asi mu nic neřeknu, přeci jen je to farář, je sice „normální“ a rozumný a mladý, ale stejně se bojím, co by na to říkal
možná mu to řeknu časem, anebo zajdu na zpověď někam jinam anonymně ![]()
Leni, já jsem když jsem v EF, tak je mi vždycky všechno jasné. A pak než dojedu domů, tak hodně věcí tak nějak zapomenu
No, každopádně, jsem si myslela, že ten Synarel mi „zastaví, přeruší“ MS tak, jak psala konévka. A vypadalo to, že mi ji zastavil, ale od včerejška to vypadá, že se MS vrátila k normálu ![]()
Leni, ještě ti moc gratuluju ke státnicím
já se snažím dočítat, ale nějak nestíhám a přehlídla jsem to ![]()