Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ajak píše:
Leničko gratuluju
jinak dneska jsem volala,tak 9 se podařilo oplodnit a zase budem volat zítra jak se dál vyvíjejí v úterý by jsme měli mít ET na VALENTÝNA![]()
to bude asi nejlepší valentýn v mém životě
Super!!
Budu držet palečky ať se povede. Budete zavádět 2? Takže budou i mrazáčky, jo?
Kolik jste jich oplodnilo „přirozeně“ Dávali jste nakonec ICSI?
Jinak jsme si to dneska s muzem vazne uzili, pri ceste domu jsme tak srandovali az jsme si rikali ze ti co si jednou vrznou a maji dite jsou tim vlastne ochuzeni o nase super zazitky.
Ajak, drzim pesti, 9 je moc hezké, at to vyjde!
Leni, velká gratulace ![]()
Ajak, držím palečky
Valentýnské dětičky, to je nádhera
![]()
holky děkuji ![]()
Kaczule1 jo budeme davat asi 2 embryjka jsem byla tak hotová,že se podařilo tolik oplodnit,že jsem se zapoměla se zeptat jestli přirozeně nebo přes ICSI,zítra se zeptám
mražáčky ještě nevíme jestli budou záleží jak se budou dál vyvíjet
holky moc vám všem držím palečky i těm kteří jsou teprve na začátku holky bojujte někdy je to těžké hlavně když už máte za sebou hodně pokusů to mi tady některé holky potvrdí,ale nesmíme to vzdát jednou to musí vyjít ![]()
Jj, já jsem na tom tak, že věřím, nám to teď výjde. Je to sice první pokus, ale říkám si, proč bych nemohla být mezi těmi šťastnými
No a pokud ne, tak si určo pobrečím, ale pak se přidám k holkám, co na to vlítnou po IUI nebo jak je ta jejich zkratka
a pojedu další kolo. Jednou to vyjít musí, ne? ![]()
Jak dlouho se vůbec po IVF může dělat další IVF? Tam bude třeba asi nějaká pauza, že?
Vím, že tak nemám přemýšlet, že zatím řešíme IUI, ale prostě mě takové myšlenky napadají ![]()
ajak píše:
to si piš Marruš,že jednou to vyjít musí
Přesně tak ![]()
Holky, a co ta naše Konévka, začala už dneska s injekcema? Nevíte? Možná jsem to přehlídla ![]()
myslím,že po 3.měsicích,tak mi to říkali doktoři můžeš jít zase znovu do IVF ani pojišťovna to dříve neschváli ![]()
ajak píše:
myslím,že po 3.měsicích,tak mi to říkali doktoři můžeš jít zase znovu do IVF ani pojišťovna to dříve neschváli
Ale tak třeba se zadaří mít mrazíky a mezi tím jde KET, že? ![]()
Děkuji holky!!!
![]()
Andrejko, tolik oplozených vajíček!!! To je nádhera!!!
![]()
A ET na Valentýna je prostě parádní datum!!!
Budu na tebe myslet!!! ![]()
jo to jo na KET to myslím nevadí to se myslím může ob měsíc tak to měla kámoška nebo možná každý měsíc ![]()
kaczulina píše:
Ahojtak mršina dneska dorazilajsem nastavaná, doufala jsem, že se po laparce zadaří a opět nic
Nějak to na mně dneska padlo a už dvě hodiny ryčím
, věřím, že IVf se povede. Obdivuji ty co mají za sebou mnoho pokusů.
drž se ![]()
Holky už jste takové zkušené určitě poradíte i nám. Nám bylo doporučeno hned IVF,doktor nás informoval co nás čeká hormony, odběr vajíček atd., to vše jsem se i dočetla jen bych chtěla váš názor je to hodně náročné myslím tím pro vás pro ženy tím vším projít.Zvažujeme totiž jestli do toho jít nebo zvolit adopci.máme totiž doma dítě postižené a vím že musím fungovat na 100 pořád, každý den.Tak jestli při stimulaci jsou nějaké vedlejší účinky.Děkuji za vaše rady,názory