CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
10.2.12 17:42
ajak píše:
Leničko gratuluju
jinak dneska jsem volala,tak 9 se podařilo oplodnit a zase budem volat zítra jak se dál vyvíjejí v úterý by jsme měli mít ET na VALENTÝNA :srdce: :srdce: to bude asi nejlepší valentýn v mém životě :dance:

Super!! :hug: Budu držet palečky ať se povede. Budete zavádět 2? Takže budou i mrazáčky, jo? :palec: Kolik jste jich oplodnilo „přirozeně“ Dávali jste nakonec ICSI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
10.2.12 17:47

Jinak jsme si to dneska s muzem vazne uzili, pri ceste domu jsme tak srandovali az jsme si rikali ze ti co si jednou vrznou a maji dite jsou tim vlastne ochuzeni o nase super zazitky.
Ajak, drzim pesti, 9 je moc hezké, at to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
10.2.12 17:55

Leni, velká gratulace :potlesk:

Ajak, držím palečky :palec: Valentýnské dětičky, to je nádhera :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
10.2.12 17:58

holky děkuji :hug:
Kaczule1 jo budeme davat asi 2 embryjka jsem byla tak hotová,že se podařilo tolik oplodnit,že jsem se zapoměla se zeptat jestli přirozeně nebo přes ICSI,zítra se zeptám
mražáčky ještě nevíme jestli budou záleží jak se budou dál vyvíjet
holky moc vám všem držím palečky i těm kteří jsou teprve na začátku holky bojujte někdy je to těžké hlavně když už máte za sebou hodně pokusů to mi tady některé holky potvrdí,ale nesmíme to vzdát jednou to musí vyjít :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
10.2.12 18:04

Jj, já jsem na tom tak, že věřím, nám to teď výjde. Je to sice první pokus, ale říkám si, proč bych nemohla být mezi těmi šťastnými :D No a pokud ne, tak si určo pobrečím, ale pak se přidám k holkám, co na to vlítnou po IUI nebo jak je ta jejich zkratka :mrgreen: a pojedu další kolo. Jednou to vyjít musí, ne? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
10.2.12 18:05

to si piš Marruš,že jednou to vyjít musí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.2.12 18:06

Jak dlouho se vůbec po IVF může dělat další IVF? Tam bude třeba asi nějaká pauza, že? :think: Vím, že tak nemám přemýšlet, že zatím řešíme IUI, ale prostě mě takové myšlenky napadají :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
10.2.12 18:07
ajak píše:
to si piš Marruš,že jednou to vyjít musí :dance:

Přesně tak :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
10.2.12 18:09

Holky, a co ta naše Konévka, začala už dneska s injekcema? Nevíte? Možná jsem to přehlídla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
10.2.12 18:15

myslím,že po 3.měsicích,tak mi to říkali doktoři můžeš jít zase znovu do IVF ani pojišťovna to dříve neschváli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
10.2.12 18:19
ajak píše:
myslím,že po 3.měsicích,tak mi to říkali doktoři můžeš jít zase znovu do IVF ani pojišťovna to dříve neschváli :(

Ale tak třeba se zadaří mít mrazíky a mezi tím jde KET, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
10.2.12 19:50

Děkuji holky!!! :kytka: :hug:
Andrejko, tolik oplozených vajíček!!! To je nádhera!!! :* :hug:
A ET na Valentýna je prostě parádní datum!!! :palec: Budu na tebe myslet!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
10.2.12 19:53

jo to jo na KET to myslím nevadí to se myslím může ob měsíc tak to měla kámoška nebo možná každý měsíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
10.2.12 20:05
kaczulina píše:
Ahojtak mršina dneska dorazila :( jsem nastavaná, doufala jsem, že se po laparce zadaří a opět nic :( Nějak to na mně dneska padlo a už dvě hodiny ryčím :( , věřím, že IVf se povede. Obdivuji ty co mají za sebou mnoho pokusů.

drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.2.12 20:47

Holky už jste takové zkušené určitě poradíte i nám. Nám bylo doporučeno hned IVF,doktor nás informoval co nás čeká hormony, odběr vajíček atd., to vše jsem se i dočetla jen bych chtěla váš názor je to hodně náročné myslím tím pro vás pro ženy tím vším projít.Zvažujeme totiž jestli do toho jít nebo zvolit adopci.máme totiž doma dítě postižené a vím že musím fungovat na 100 pořád, každý den.Tak jestli při stimulaci jsou nějaké vedlejší účinky.Děkuji za vaše rady,názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí