CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6410
11.2.12 10:03
Martina82 píše:
ahoj Leni :kytka: :mavam: ,
no to mu říkat nebudu, však je to pro zdraví, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a navíc jsem tam šla s manželem, tak co, to on mě překecal :mrgreen:
no jdu na zpověď, páč křtěná jsem od podzimu, ale ještě jsem u zpovědi nebyla :think: ach jo, jak ráda bych mu i řekla o té švagrové a o tom uměl. opl., ale asi mu nic neřeknu, přeci jen je to farář, je sice „normální“ a rozumný a mladý, ale stejně se bojím, co by na to říkal :nevim: možná mu to řeknu časem, anebo zajdu na zpověď někam jinam anonymně :think:

Marti a neměla bys být u té zpovědi upřímná? :think: :) Já křetěná nejsem a vůbec si nedovedu představit, jak bych k té zpovědi šla 8o Jsem zvědavá, co pak napíšeš. Jaké to bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
11.2.12 10:05

Maruško,
jasně, že budu upřímná, prostě nebudu mluvit konkrétně, ale zaobalím to :think: důležité je, aby si člověk uvědomil, co dělá špatně a za co by se měl stydět a požádat o odpuštění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
11.2.12 10:09

ono taky náš farář studuje dálkově psychologii, tak třeba to ze mě vytáhne a ani nebude vědět jak :mrgreen: o tom, že jsem trpěla depresemi a úzkostnými stavy, jsem mu už řekla, tak mi říkal, že je rád, že bude aspoň vědět, jak na mě - teda něco ve smyslu, že nebude šťourat a bude „hodný“ - nevím jak to napsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 10:14

No, jsem zvědavá, jaké budou tvoje pocity po zpovědi :) Ale když tak nad tím přemýšlím, tak teda za saunu se stydět nemusíš :mrgreen: To by ti měl spíš říct, že jsi statečná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
11.2.12 10:14

Marti, děkuji!!! ;)
Já jsem křtěná jako mimino, ale u zpovědi jsem v životě nebyla. A do kostela taky nechodím. Jen po revoluci nás taťka vždycky vzal na Vánoce na mši a pak s dětma a segrou na jesličky.
No..a co mu teda chceš říct, když nic špatného neděláš??? Já bych byla tajemná jako hrad v Karpatech!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.2.12 10:16

Holky,brala jste si některá kvůli IUI nemocenskou?Já doufám,že nebude nutná :think: …kolikrát se jde k dr.?UTZ a pak IUI…a po IUI se jde taky na kontrolu?Nebo můžu hned následující den do práce.Pracuji jako sestra u dr.,jsem s ním sama,nemám kolegyni.Takže musím zameškat,co jak nejméně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 10:18
luculkak píše:
Holky,brala jste si některá kvůli IUI nemocenskou?Já doufám,že nebude nutná :think: …kolikrát se jde k dr.?UTZ a pak IUI…a po IUI se jde taky na kontrolu?Nebo můžu hned následující den do práce.Pracuji jako sestra u dr.,jsem s ním sama,nemám kolegyni.Takže musím zameškat,co jak nejméně :)

Po IUI není třeba vůbec na nemocenskou, je to takový „kvalitnější sex“ :mrgreen: Já jsem byla akorát na kontrole, folíky byly takové jaké mají být, tak hned to dopoledne bylo IUI a za 2 dny další, ale normálně se chodí do práce, nejsou u toho žádné omezení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
11.2.12 10:19

Luci, určitě si po IUI nemocenskou nemusíš brát! Po sexíku si ji přece taky nebereš!! ;) A na kontrolu folíků se domluvíš tak, že si jen odběhneš z práce. Já to tak dělala a nemocenskou jsem neměla ani na IVF! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.2.12 10:24

Jupííí,tak to jste mě potěšili.To udělám radost i mému šéfovi :mrgreen: ale stejně mi ten „odskok na kliniku“ bude trvat déle…jsem z HA a nemám auto.Takže pěkně busíkem…takže půldenní volno to stejně jistí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 10:27

Každopádně k tomu ale budeš potřebovat chlapa. Já jsem tam jela bez, ale byl na telefonu. Když mi dr. řekl, že folíky jsou jaké mají být a že manžel může dát vzorek, tak jsem mu zavolala a on za půl hoďky přijel. Pak dal vzorek a zas utíkal do práce. Já jsem mezitím měla 2 hoďky čas. Oni to „zpracovali“, já za 2 hoďky přišla a dr. to dal do mně. Ale bylo to, jak běžná kontrola, jenom jsem tam ještě chviličku ležela na te koze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.2.12 10:31
kaczule1 píše:
Každopádně k tomu ale budeš potřebovat chlapa. Já jsem tam jela bez, ale byl na telefonu. Když mi dr. řekl, že folíky jsou jaké mají být a že manžel může dát vzorek, tak jsem mu zavolala a on za půl hoďky přijel. Pak dal vzorek a zas utíkal do práce. Já jsem mezitím měla 2 hoďky čas. Oni to „zpracovali“, já za 2 hoďky přišla a dr. to dal do mně. Ale bylo to, jak běžná kontrola, jenom jsem tam ještě chviličku ležela na te koze :mrgreen:

Jj,to jsem pochopila.Bude na tel. a kdyžtak dojede,odevzdá náboje a vrátí se do práce :) .Děkuji za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
11.2.12 10:40

Maruš beru Menopur a Puregon. Zatím to mám i se sprejem za 4200 Kč :roll: A to jsme ještě ani pořádně nezačali :roll: NO co nadělám.
Lucul já si taky neplánuju brán nemocenskou ani na IVF a na IUI ani nevím, jestli by ji doktor napsal :nevim:
Marti tak to jsi teda dobrá. A proč ses nechala křtít teď? Vy jste měli svatbu v kostele? Já jsem taky křťená jako mimino, ale do kostela nechodím. A jak se ti vůbec líbí v práci? :)
Na krev se chodí jak psala Maruška, jestli mám správné hodnoty hormonů, ale nevím jakých :nevim: Stejně tomu nerozumím, takže svou hlavinku nebudu zatěžovat více, než je nutné :lol:
Jo a jsem prcek - měřím 156 cm, ale celkově doktor říkal, že prostě ženské tělo a děloha je přizpůsobena jednomu plodu, tak ho asi poslechnu a nebudu riskovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
11.2.12 11:17

my jdeme dneska na narozeniny kamošce na bowling na Zaguří Leničko zamavám ti :mavam:
ale samozřejmě budu slušná holka řidím a mám trošku rýmu,tak budu pít čajíček s medíkem už si bude zvykat když už holky pak nebudeme moc pít co!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 12:03

Jé a my jdeme na bowling zítra :mavam: A taky už si nedávám ani slzu alkoholu. Takže i když je mi zima, žádný svařáček, žádný grog :mavam:

Jinak holky, ta moje MS, ta se rozjela jak blázen. Sprej nesprej, tak snad je to ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
11.2.12 12:08

v práci se mi líbí, akorát jsem včera navažovala cyclobenzaprine na analýzu a trochu jsem se načuchala, jak to prášilo, nu ale snad to neva, bylo to jen trochu :think: a brzo už budem mít laboranta, tak snad takové věci - jako je navažování vzorků - už nebudem dělat tak často :palec:
jé, Andrejko, to Záguří ti závidím, výborně tam vaří, že? :lol:
Maruško, kašli na ms, stříkej sprej jak máš a nech to na doktorovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí