Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Martina82 píše:
ahoj Leni![]()
,
no to mu říkat nebudu, však je to pro zdraví, ne?![]()
![]()
a navíc jsem tam šla s manželem, tak co, to on mě překecal
no jdu na zpověď, páč křtěná jsem od podzimu, ale ještě jsem u zpovědi nebylaach jo, jak ráda bych mu i řekla o té švagrové a o tom uměl. opl., ale asi mu nic neřeknu, přeci jen je to farář, je sice „normální“ a rozumný a mladý, ale stejně se bojím, co by na to říkal
možná mu to řeknu časem, anebo zajdu na zpověď někam jinam anonymně
Marti a neměla bys být u té zpovědi upřímná?
Já křetěná nejsem a vůbec si nedovedu představit, jak bych k té zpovědi šla
Jsem zvědavá, co pak napíšeš. Jaké to bylo ![]()
Maruško,
jasně, že budu upřímná, prostě nebudu mluvit konkrétně, ale zaobalím to
důležité je, aby si člověk uvědomil, co dělá špatně a za co by se měl stydět a požádat o odpuštění ![]()
ono taky náš farář studuje dálkově psychologii, tak třeba to ze mě vytáhne a ani nebude vědět jak
o tom, že jsem trpěla depresemi a úzkostnými stavy, jsem mu už řekla, tak mi říkal, že je rád, že bude aspoň vědět, jak na mě - teda něco ve smyslu, že nebude šťourat a bude „hodný“ - nevím jak to napsat ![]()
No, jsem zvědavá, jaké budou tvoje pocity po zpovědi
Ale když tak nad tím přemýšlím, tak teda za saunu se stydět nemusíš
To by ti měl spíš říct, že jsi statečná ![]()
Marti, děkuji!!! ![]()
Já jsem křtěná jako mimino, ale u zpovědi jsem v životě nebyla. A do kostela taky nechodím. Jen po revoluci nás taťka vždycky vzal na Vánoce na mši a pak s dětma a segrou na jesličky.
No..a co mu teda chceš říct, když nic špatného neděláš??? Já bych byla tajemná jako hrad v Karpatech!!! ![]()
Holky,brala jste si některá kvůli IUI nemocenskou?Já doufám,že nebude nutná
…kolikrát se jde k dr.?UTZ a pak IUI…a po IUI se jde taky na kontrolu?Nebo můžu hned následující den do práce.Pracuji jako sestra u dr.,jsem s ním sama,nemám kolegyni.Takže musím zameškat,co jak nejméně ![]()
luculkak píše:
Holky,brala jste si některá kvůli IUI nemocenskou?Já doufám,že nebude nutná…kolikrát se jde k dr.?UTZ a pak IUI…a po IUI se jde taky na kontrolu?Nebo můžu hned následující den do práce.Pracuji jako sestra u dr.,jsem s ním sama,nemám kolegyni.Takže musím zameškat,co jak nejméně
Po IUI není třeba vůbec na nemocenskou, je to takový „kvalitnější sex“
Já jsem byla akorát na kontrole, folíky byly takové jaké mají být, tak hned to dopoledne bylo IUI a za 2 dny další, ale normálně se chodí do práce, nejsou u toho žádné omezení
Luci, určitě si po IUI nemocenskou nemusíš brát! Po sexíku si ji přece taky nebereš!!
A na kontrolu folíků se domluvíš tak, že si jen odběhneš z práce. Já to tak dělala a nemocenskou jsem neměla ani na IVF! ![]()
Jupííí,tak to jste mě potěšili.To udělám radost i mému šéfovi
ale stejně mi ten „odskok na kliniku“ bude trvat déle…jsem z HA a nemám auto.Takže pěkně busíkem…takže půldenní volno to stejně jistí…
Každopádně k tomu ale budeš potřebovat chlapa. Já jsem tam jela bez, ale byl na telefonu. Když mi dr. řekl, že folíky jsou jaké mají být a že manžel může dát vzorek, tak jsem mu zavolala a on za půl hoďky přijel. Pak dal vzorek a zas utíkal do práce. Já jsem mezitím měla 2 hoďky čas. Oni to „zpracovali“, já za 2 hoďky přišla a dr. to dal do mně. Ale bylo to, jak běžná kontrola, jenom jsem tam ještě chviličku ležela na te koze ![]()
kaczule1 píše:
Každopádně k tomu ale budeš potřebovat chlapa. Já jsem tam jela bez, ale byl na telefonu. Když mi dr. řekl, že folíky jsou jaké mají být a že manžel může dát vzorek, tak jsem mu zavolala a on za půl hoďky přijel. Pak dal vzorek a zas utíkal do práce. Já jsem mezitím měla 2 hoďky čas. Oni to „zpracovali“, já za 2 hoďky přišla a dr. to dal do mně. Ale bylo to, jak běžná kontrola, jenom jsem tam ještě chviličku ležela na te koze
Jj,to jsem pochopila.Bude na tel. a kdyžtak dojede,odevzdá náboje a vrátí se do práce
.Děkuji za info ![]()
Maruš beru Menopur a Puregon. Zatím to mám i se sprejem za 4200 Kč
A to jsme ještě ani pořádně nezačali
NO co nadělám.
Lucul já si taky neplánuju brán nemocenskou ani na IVF a na IUI ani nevím, jestli by ji doktor napsal ![]()
Marti tak to jsi teda dobrá. A proč ses nechala křtít teď? Vy jste měli svatbu v kostele? Já jsem taky křťená jako mimino, ale do kostela nechodím. A jak se ti vůbec líbí v práci? ![]()
Na krev se chodí jak psala Maruška, jestli mám správné hodnoty hormonů, ale nevím jakých
Stejně tomu nerozumím, takže svou hlavinku nebudu zatěžovat více, než je nutné ![]()
Jo a jsem prcek - měřím 156 cm, ale celkově doktor říkal, že prostě ženské tělo a děloha je přizpůsobena jednomu plodu, tak ho asi poslechnu a nebudu riskovat ![]()
my jdeme dneska na narozeniny kamošce na bowling na Zaguří Leničko zamavám ti ![]()
ale samozřejmě budu slušná holka řidím a mám trošku rýmu,tak budu pít čajíček s medíkem už si bude zvykat když už holky pak nebudeme moc pít co!! ![]()
Jé a my jdeme na bowling zítra
A taky už si nedávám ani slzu alkoholu. Takže i když je mi zima, žádný svařáček, žádný grog ![]()
Jinak holky, ta moje MS, ta se rozjela jak blázen. Sprej nesprej, tak snad je to ok ![]()
v práci se mi líbí, akorát jsem včera navažovala cyclobenzaprine na analýzu a trochu jsem se načuchala, jak to prášilo, nu ale snad to neva, bylo to jen trochu
a brzo už budem mít laboranta, tak snad takové věci - jako je navažování vzorků - už nebudem dělat tak často ![]()
jé, Andrejko, to Záguří ti závidím, výborně tam vaří, že? ![]()
Maruško, kašli na ms, stříkej sprej jak máš a nech to na doktorovi ![]()