CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11692
11.2.12 22:26

včera mi skončila menstruace tak se zase můžeme pokusit snažit. . . myslím že to bude dobrý způsob zkrácení si čekání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
11.2.12 22:28
luculkak píše:
Emimino je supeeer :pankac:

souhlasím . . . jo to tady super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 22:31
petruska10 píše:
včera mi skončila menstruace tak se zase můžeme pokusit snažit. . . myslím že to bude dobrý způsob zkrácení si čekání :)

Tak to jo. To si to ještě pořádně užijte :potlesk: Protože až si budete užívat jenom přes kondomy, tak nevím jak vy, ale u nás to je teprve zážitek a po těch letech :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
11.2.12 22:33
Marruš píše:
petruska10 píše:
včera mi skončila menstruace tak se zase můžeme pokusit snažit. . . myslím že to bude dobrý způsob zkrácení si čekání :)
Tak to jo. To si to ještě pořádně užijte :potlesk: Protože až si budete užívat jenom přes kondomy, tak nevím jak vy, ale u nás to je teprve zážitek a po těch letech :roll: :lol:

tak to dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 22:35

Ale zase, už jsme si to zpestřili, aby nás to víc bavilo. A už máme i svítící (nevím, na co to je dobré, dlouho to svítit nevidíme :lol: ) a barevné a tak :lol: Jsem netušila, kolik toho je :lol: :lol: Nicméně můj muž se ujal iniciativy, tak to oceňuju. A je u toho i sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
11.2.12 22:39
Marruš píše:
Ale zase, už jsme si to zpestřili, aby nás to víc bavilo. A už máme i svítící (nevím, na co to je dobré, dlouho to svítit nevidíme :lol: ) a barevné a tak :lol: Jsem netušila, kolik toho je :lol: :lol: Nicméně můj muž se ujal iniciativy, tak to oceňuju. A je u toho i sranda :lol:

tak to věřím,je třeba si to zpříjemnit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 22:40
Marruš píše:
Ale zase, už jsme si to zpestřili, aby nás to víc bavilo. A už máme i svítící (nevím, na co to je dobré, dlouho to svítit nevidíme :lol: ) a barevné a tak :lol: Jsem netušila, kolik toho je :lol: :lol: Nicméně můj muž se ujal iniciativy, tak to oceňuju. A je u toho i sranda :lol:

Ony jsou i svítící? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.2.12 22:41

Petruško,mě taky předevčírem skončila ms.Hned jsme na to hupsli…budeme doufat,že by se to mohlo povést ještě přírodní cestou :?:
Maruš Ta ochrana je nutná jen při IVF,že ano?Při IUI se nic nemění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.2.12 22:43

Svítící kondomy :think: ???No téééda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
11.2.12 22:45
luculkak píše:
Petruško,mě taky předevčírem skončila ms.Hned jsme na to hupsli…budeme doufat,že by se to mohlo povést ještě přírodní cestou :?:
Maruš Ta ochrana je nutná jen při IVF,že ano?Při IUI se nic nemění…

super:) taky ještě živime naději že by to mohlo vyjít přírodní cestou . . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 22:47

Jo holky, za chvíli mi bude 33 a žasnu :lol: Kámoška už si jeden odnesla :lol: A jo, funguje to jako ty svítící hvězdičky, co se lepí třeba na strop :lol: A na krabičce…technosex :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 22:47

Já jenom doufám, že u nás zabere alespoň IVF :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 22:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
Marruš píše:
Jo holky, za chvíli mi bude 33 a žasnu :lol: Kámoška už si jeden odnesla :lol: A jo, funguje to jako ty svítící hvězdičky, co se lepí třeba na strop :lol: A na krabičce…technosex :mrgreen: :mrgreen:

technosex,, :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
kaczule1 píše:
Já jenom doufám, že u nás zabere alespoň IVF :think:

Si piš, že ano :) Já si taky jinou možnost nepřipouštím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí