Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Leni, gratuluju
U nás doma by měl chlapeček obrovský úspěch
Hlavně dědeček by to ocenil. U nás je to samá holka ![]()
Děkuji holky!!! ![]()
No vím, že některé holky, co jsou stejně jako já, už to ví, tak jsem se dnes zeptala paní doktorky a šly jsme spolu hledat (na UTZ). No a hned jsem viděla pindíka, ani mi ho nemusela ukazovat. Pak ještě zkoušela z jiných poloh a potvrdila kluka. ![]()
Marruš píše:
Leni, gratuluju![]()
U nás doma by měl chlapeček obrovský úspěch
Hlavně dědeček by to ocenil. U nás je to samá holka
Ahojky holky,
Leni, gratuluji ke klučinovi
Hlavně ať jste oba v pořádku. ![]()
Vanejko, vyhrát netbook, to je krása. Já letos vyhrála na plese nástěnnné hodiny.
Andrejko, Tobě přeji zítra hodně štěstí. Možná jsi to tady někde psala, ale necháte si zavést jedno nebo dvě?
Hlásím se po KETu. Rozmražení mi přežilo 1 embryjko ze dvou. Tak doufám, že bude hodně silné a že vám ze 14 dní dám pěknou fotku testu. To uvidím. To je ještě daleko ![]()
je Andrejko super
že jedno vydrželo určitě bude silné uvidíš
ještě nevíme uvidíme zítra kolik jich ještě zůstalo jestli budou nějaké mražáčky
včera jsme měli 6 ks 8-buněčné
ale nebraníme se klidně dát dvě
Leník s klukama máš aspoň skúsenosti, keď sa narodí ani si nespomeniete, že ste chceli holčičku, hlavne zdravíčko.
Andrejko držím palečky nech je toi bojovník a udrží sa ![]()
Holky dnes mám samé dobré správy. Bola som na kardiu na kontrolu, tlak sa drží v pohode,Dr.robil aj ECHO srdce v poriadku, užívanie Prednisonu by som mala zvládnuť viac menej bez vedlajších účinkov. Pýtala som sa ho aj na dvojčátka, povadal, že si to u mňa vie predstaviť…
A ešte mi dnes volali z genetiky ve čtvrtek si mám ísť pre výsledky. ![]()
Ach jo už nech je duben aby som mohla začať stimulovať. ![]()
Andreikotak to je super, že bojovníčka už máš u sebe
Tak věřím, že za 14 dní nám tu hodíš ten testík abychom se pokochali ![]()
Ajko takže budete zavádět dvě jo? Určo zbyde i na zmražení, do zítřka se určo udrží ![]()
Vanejko tak to jsou samé pozitivní zprávičky
Už je polovina února, do dubna to uteče ![]()
Andrejko, věřím, že Ti vydží všechny a bude se jim u tebe líbit ![]()
andrejko, tak to držím pěstíky, ať se bobek drží ![]()
leni, gratuluju ke chlapečkovi. Hlavně ať je zdravý ![]()
kaczuli, už víš, v kolik jdeš v pondělí na kontrolu?
to se tam možná taky potkáme, jelikož pokud bude IUI v pondělí, tak bude i ve středu a pokud budou foliky v pondělí malé (pokud vůbec nějaké budou), tak tam půjdu asi ve středu stejně opět
Ale to předbíhám a uvidím, jak to bude vypadat v to pondělí ![]()
Leni, tak to je super, že jste oba v pořádku!!! To je důležité a hlavně je fajn, že jsi doma.. já být tebou.. neriskovala bych už do práce.. jak psaly holky, ještě se napracuješ dost!!!
A už víte i pohlaví???
To jsi mně úplně šokla!!! Taky brzy, já počítala, že se to uvidí až někdy kolem 18/19tt! Samozřejmě gratuluju k chlapečkovi!!!
To teda musím donutit dr., aby se už taky koukl, jestli něco neuvidí!!! Já jdu na KO 23.2., tak jsem zvědavá!!! ![]()
Jinak všechny zdravím a zatím papa.. ![]()
Ahojky, gratulace lenikovi k chlapečkovi ![]()
22.2. jdu taky do ef na ultrazvuk, teda jestli začnu v pátek píchat ![]()
lucie82 píše:
Ahojky, gratulace lenikovi k chlapečkovi
22.2. jdu taky do ef na ultrazvuk, teda jestli začnu v pátek píchat
luci a na kterou tam jdeš?