CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2979
12.2.12 18:21

****Konévko******já jsem taky nemocná,vzala jsem si paralen a beru prenidson. Dr. mi sice říkal, že před IVF bych neměla tak 3 měsíce brát prášky, myslel asi antibiotika. Ale paralen si myslím, že by jsi mohla. Je lepší zažehnat bacila než aby se ti pak nemoc rozjela a ještě měla horečky.

Příspěvek upraven 12.02.12 v 18:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.2.12 18:21
vanejka píše:
Jo a v tombole sme vyhrali netbuk. Asi keď budem ležať s dvojčátkami v nemocnici aby som sa nenudila :lol:

gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
12.2.12 18:22

Vanejko, gratuluju k výhře, to je super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
12.2.12 18:22
vanejka píše:
Jo a v tombole sme vyhrali netbuk. Asi keď budem ležať s dvojčátkami v nemocnici aby som sa nenudila :lol:

Ty jo tak to gratulace, to byla první cena? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
12.2.12 18:23

Ajak a měli jste ICSI? Nevím zda jsi to tu už nepsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
12.2.12 19:07

Holky cen bola asi 7 prvá cena bola 3D televize. Myslím na to, že ak boh dá nabudúci rok na ples nepojdeme,pretože budeme v očakávaní........

Budúci týždeň je významný pre naše Andrejky jedna KET v podelí, druhá ET v úterý
holky držíme palce :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
12.2.12 19:55

Kaczul super, tak já si aspoň jeden dám, jinak zhebnu :zed: A to mám ve středu tu opravnou zkoušku, takže jako vůbec nevím, jak se mám učit. Do pr… :pocitac:
Tak Andrejky budeme na vás myslet :hug:
Vanejko super cena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.2.12 20:12
Ahoj holky :mavam:
Kalerino,jj je to tak psala jsem i na lékaři on line a jen potvrdili co říkal můj gynekolog.Pokud je ve vejcovodu saktosalpinx(zánětlivá tekutina)proniká do dělohy a znemožní přichycení embryjka.Ale rozhodnutí je jen a jen na tobě,věřím,že se správně rozhodneš.Taky mě ničí že musím teď 2 měsíce čekat na zahojení a rekonvalescenci po odstranění ale i když by to náhodou nevyšlo,tak vím,že jsem pro to udělala všechno :palec: .
Jdu vás dočíst :D .Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
kalerina píše:
Katka1311 píše:
Kalerino: já taky za sebou jedno neúspěšné IVF a neúspěšná minimálka.V listopadu laparo a zjištění že oba vejcovody neprůchozí a k tomu ten pravý se zánětlivou tekutinou.Když je zánět a ani nemusíš o tom vědět(zjištění jen u laparky) tak to brání k uchycení embryjka.
Tak minulý týden odstranění obou vejcovodů.
No totiž mě uplně nahlodala Katka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
12.2.12 20:55

Vanejko,gratuluji k výhře…
Andrejkám přeji hodně štestíčka.Budu na Vás myslet…

Holky,dneska jsem byla navštívit kamarádku.Má 14ti denní holčičku.Je náádherná.Jsem si ji užívala celé odpoledne.Krmila,nosila,uspávala…úplně jsem si představovala,že už je to naše miminko.Vůbec se mi od ni nechtělo.Ale taky se dočkáme,musíme :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
13.2.12 08:33

Dobré ránko holky,
ozývám se až teď.. včera dopoledne bylo hodně práce, žehlení, vaření,..
No, jen k těm nevolnostem, ty já měla akutní kolem a po Vánocích, ale nezvracela jsem.. no a včera jsem si uvařila svou milovanou bramborajdu.. snědla jsem si s takovou chutí.. že asi za půl hoďky se ozval žaludek, že něco není OK a už jsem valila na záchod, takže na konci 14.tt jsem poprvé.. :poblion:
Pak jsem už celý den jen polehávala, protože mi bylo fakt na nic.. já teda zatím pořád nic nepřiprala, jen ze začátku jsem spíše zhubla 2kg a ještě po včerejšku jsem tomu taky moc nedala, takže se každý den vážím a nic.. no ale za chvíli když už půjde váha pěkně nahoru, tak to zase bud na nervy, ať už neroste.. :mrgreen:
Jinak LENI, super, že je už vše v pořádku!!! Ale pořád dávej na sebe pozor a buď opatrná.. já teď když nasněžilo.. chodím pomalu jak nějaká důchodkyně.. :mrgreen:
VANEJKO, ohledně Prednisonu, nic se nestane, když si dáš teď nějakou tabletku jako je Paralen, já ho brala už od září a na IVF jsme šli začátek listopadu a když mně bolela hlava něbo něco, vůbec jsem to neřešila, vzala brufen a hotovo!
Raději se teď vykurýruj a vypoť, než by se ti to mělo rozjet před IVF a taky si myslím, že dr.spíše myslel ATB!!!
Jinak všechny holky snažilky moc zdravím a přeju hromadu štěstíčka!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
13.2.12 11:28

Krásné ráno holky :-)

Andrei držím pěsti na dnešní KET :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
13.2.12 11:52

Ahoj holky! :kytka:
Tak já jsem po KO a čekáme kluka!!! :roll: A to jsme tááák chtěli holčičku..
Ale už se s tím smiřuji a hlavní je, ať je zdravý. Dnes večer asi probereme jména.. :think:
JInak včera jsem opět začala špinit :zed: , sice dnes zase v pohodě, ale i tak jsem na nemocenské do další kontroly, tj cca 3 týdny. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
13.2.12 11:55

Gratuluji Leniku ke klukovi :kytka: Přesně tak,hlavně at je miminko zdravučké :)
Leniku je fajn,že si na nemocenské,alespoň si v klidečku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
13.2.12 12:00
Lenka72 píše:
Ahoj holky! :kytka:
Tak já jsem po KO a čekáme kluka!!! :roll: A to jsme tááák chtěli holčičku..
Ale už se s tím smiřuji a hlavní je, ať je zdravý. Dnes večer asi probereme jména.. :think:
JInak včera jsem opět začala špinit :zed: , sice dnes zase v pohodě, ale i tak jsem na nemocenské do další kontroly, tj cca 3 týdny. :jazyk:

gratuluji…hlavně ať že jste oba zdraví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
13.2.12 12:12

Leni gratuluju a pěkně odpočívej doma v klídku ještě se napracuješ až až…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí