Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,jaké mám manželovi koupit vitamíny na posílení SPG?Máme kys.listovou,tu zobeme oba.Ale něco spešl na zkvalitnění jeho nábojů
…musíme vyzkoušet vše ![]()
Marruš píše:
Ahoj holky, tak mě jen napadlo, viděli jste tenhle dokument ČT? (má dva díly)http://www.stopneplodnosti.cz/…ivota-dil-i/
Jůů,to jsem neviděla.Kouknu na to.Dík ![]()
luculkak píše:
Holky,jaké mám manželovi koupit vitamíny na posílení SPG?Máme kys.listovou,tu zobeme oba.Ale něco spešl na zkvalitnění jeho nábojů…musíme vyzkoušet vše
Prý je dobrý zinek ![]()
luculkak píše:
Holky,jaké mám manželovi koupit vitamíny na posílení SPG?Máme kys.listovou,tu zobeme oba.Ale něco spešl na zkvalitnění jeho nábojů…musíme vyzkoušet vše
Ahoj Luckulak
Já jsem manželovi koupila Profertil ale jsou docela drahé a jelikož se spermie vyvíjí kolem 78 dnů tak než zaberou tak je to dlouhá doba.
Ale hodně lidem to pomohlo i mojí kamarádce které manželovi se špatným spermiogramem. řekli že mají asi 2% přirozeně otěhotnět a 3 IVF jim nevyšlo a pak po práškách hned po 3 měsících užívání.Mají holčičku.
(Manžel je užívá a říkal že mu v něm pěkně hučí)
Marruš píše:
My jsme naštěstí žádný problém s spg neměli. Mám doma kance
Taky mám doma kance
A naštěstí je problém jen ve mně ![]()
Jj, u nás je to taky tak
Ale jak říká můj muž, IVF má velkou výhodu, nikdy si ze mě nebudou dělat srandu v hospodě, jestli u nás nebyl soused na návštěvě
Prý, kdo má dneska takovou jistotu, že je dítě jeho
Miluju jeho pozitivní přístup ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat na tu laparoskopii.
Bojím se totiž že když ji nemám udělanou tak může být problém taky i ve mě. A zaplatíme si 2. IVF a nevýjde to tak mě picne kdyby to bylo mnou.
Můj chlap má naštěstí taky k tomu pozitivní přístup. Ještě, že tak
Po IUI pořád chodil a říkal, že jsem kotná
Když jsem mu pak řekla, že ne, tak řekl, že nevadí, že budu za 14 dnů ![]()
Kalerin,děkuji za tip.Hned jsem se koukla na ně na netu…cena zrovna ideální není…
…ukážu manželovi,co mi na to řekne…
Kaczul a Marruš,my máme právě problém na manželové straně
.Já bych měla být ok,dle všech vyšetření,co mi kdy dělali.
kalerina píše:
Ještě jsem se chtěla zeptat na tu laparoskopii.
Bojím se totiž že když ji nemám udělanou tak může být problém taky i ve mě. A zaplatíme si 2. IVF a nevýjde to tak mě picne kdyby to bylo mnou.
Laparo na to nemá vliv, ne? To ti jen ukáže, jestli máš průchodné vejcovody nebo endošku… Ale na IVF nemusíš mít průchodné, vlastně je nemusíš mít vůbec
Ale to je jen můj názor, nevyznám se v tom ![]()
Kalerin, těžko říct. Ale myslím, že dr. ví, co dělá. Přece by z vás jen netahali peníze jen tak. To jim za to nestojí. Se s ním o tom pobav. A já mám kamarádku, oba jsou v naprostém pořádku a už mají za sebou 2 pokusy a neúspěšné
Ona ta příroda si stejně udělá co chce ![]()
Kaczule1, buďme vděčné za takové chlapy ![]()
Nemusíš je mít vůbec. To já vím přesně. To je můj případ ![]()