CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
693
11.2.12 21:36

Holky,jaké mám manželovi koupit vitamíny na posílení SPG?Máme kys.listovou,tu zobeme oba.Ale něco spešl na zkvalitnění jeho nábojů :nevim: …musíme vyzkoušet vše :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.2.12 21:38
Marruš píše:
Ahoj holky, tak mě jen napadlo, viděli jste tenhle dokument ČT? (má dva díly)http://www.stopneplodnosti.cz/…ivota-dil-i/

Jůů,to jsem neviděla.Kouknu na to.Dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 21:39
luculkak píše:
Holky,jaké mám manželovi koupit vitamíny na posílení SPG?Máme kys.listovou,tu zobeme oba.Ale něco spešl na zkvalitnění jeho nábojů :nevim: …musíme vyzkoušet vše :pankac:

Prý je dobrý zinek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.2.12 21:43

Kaczul,díky.Vyzkoušíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
11.2.12 21:46
luculkak píše:
Holky,jaké mám manželovi koupit vitamíny na posílení SPG?Máme kys.listovou,tu zobeme oba.Ale něco spešl na zkvalitnění jeho nábojů :nevim: …musíme vyzkoušet vše :pankac:

Ahoj Luckulak
Já jsem manželovi koupila Profertil ale jsou docela drahé a jelikož se spermie vyvíjí kolem 78 dnů tak než zaberou tak je to dlouhá doba.
Ale hodně lidem to pomohlo i mojí kamarádce které manželovi se špatným spermiogramem. řekli že mají asi 2% přirozeně otěhotnět a 3 IVF jim nevyšlo a pak po práškách hned po 3 měsících užívání.Mají holčičku.
(Manžel je užívá a říkal že mu v něm pěkně hučí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 21:47

My jsme naštěstí žádný problém s spg neměli. Mám doma kance :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 21:49
Marruš píše:
My jsme naštěstí žádný problém s spg neměli. Mám doma kance :lol:

Taky mám doma kance :lol: A naštěstí je problém jen ve mně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
11.2.12 21:51

V pondělí jdu va 9 do EF bude tam některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 21:51

Jj, u nás je to taky tak :zed: Ale jak říká můj muž, IVF má velkou výhodu, nikdy si ze mě nebudou dělat srandu v hospodě, jestli u nás nebyl soused na návštěvě :lol: Prý, kdo má dneska takovou jistotu, že je dítě jeho :lol: Miluju jeho pozitivní přístup :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
11.2.12 21:55

Ještě jsem se chtěla zeptat na tu laparoskopii.
Bojím se totiž že když ji nemám udělanou tak může být problém taky i ve mě. A zaplatíme si 2. IVF a nevýjde to tak mě picne kdyby to bylo mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 21:56

Můj chlap má naštěstí taky k tomu pozitivní přístup. Ještě, že tak :mrgreen: Po IUI pořád chodil a říkal, že jsem kotná :mrgreen: Když jsem mu pak řekla, že ne, tak řekl, že nevadí, že budu za 14 dnů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.2.12 21:56

Kalerin,děkuji za tip.Hned jsem se koukla na ně na netu…cena zrovna ideální není… :( …ukážu manželovi,co mi na to řekne…

Kaczul a Marruš,my máme právě problém na manželové straně :think: .Já bych měla být ok,dle všech vyšetření,co mi kdy dělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 21:58
kalerina píše:
Ještě jsem se chtěla zeptat na tu laparoskopii.
Bojím se totiž že když ji nemám udělanou tak může být problém taky i ve mě. A zaplatíme si 2. IVF a nevýjde to tak mě picne kdyby to bylo mnou.

Laparo na to nemá vliv, ne? To ti jen ukáže, jestli máš průchodné vejcovody nebo endošku… Ale na IVF nemusíš mít průchodné, vlastně je nemusíš mít vůbec :think: Ale to je jen můj názor, nevyznám se v tom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 21:59

Kalerin, těžko říct. Ale myslím, že dr. ví, co dělá. Přece by z vás jen netahali peníze jen tak. To jim za to nestojí. Se s ním o tom pobav. A já mám kamarádku, oba jsou v naprostém pořádku a už mají za sebou 2 pokusy a neúspěšné :nevim: Ona ta příroda si stejně udělá co chce :cert:

Kaczule1, buďme vděčné za takové chlapy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 22:00
Laparo na to nemá vliv, ne? To ti jen ukáže, jestli máš průchodné vejcovody nebo endošku… Ale na IVF nemusíš mít průchodné, vlastně je nemusíš mít vůbec :think: Ale to je jen můj názor, nevyznám se v tom :nevim:

Nemusíš je mít vůbec. To já vím přesně. To je můj případ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí