CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6410
10.2.12 20:58

Seendy, ráda bych ti k tomu něco napsala, ale jsem na úplném začátku, takže ti asi něco napíše někdo zkušenější.

Kaczul beruško, to mě mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 08:04
Seendy píše:
Holky už jste takové zkušené určitě poradíte i nám. Nám bylo doporučeno hned IVF,doktor nás informoval co nás čeká hormony, odběr vajíček atd., to vše jsem se i dočetla jen bych chtěla váš názor je to hodně náročné myslím tím pro vás pro ženy tím vším projít.Zvažujeme totiž jestli do toho jít nebo zvolit adopci.máme totiž doma dítě postižené a vím že musím fungovat na 100 pořád, každý den.Tak jestli při stimulaci jsou nějaké vedlejší účinky.Děkuji za vaše rady,názory

Seendy, určitě ti tady holky poradí. Já ještě IVF ani adopci za sebou nemám. Ale co jsem slyšela, tak adopce taky není zrovna procházka růžovým sadem. To vyřízování kolem, pak vás zkouší, jestli vůbec na to máte, psychotesty, a pak to čekání… :think: Každpádně Vám přeju ať se brzy dočkáte svého uzlíčku štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
11.2.12 08:21

Ahoj holky, tak HCG negativní(tak jak jsem tušila), ani jeden bobek se neudržel :,( , Vám všem tady přeji více štěstí a hlavně pevnou vůli jít za svým snem, jednou se to určitě podaří. Teď si nám na chvíli pauzu, jsem tak trochu na emiminu závislá, pořád něco pročítám, úspěchy, neúspěchy… Občas tady na vás mrknu, co nového…Novým čekatelkám gratuluji k dobrému výběru CARu, uvidíte budete spokojeni. Tak hodně štěstí všem :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 08:28

celine, tak to mě mrzí :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 08:30

Cel, to je mi moc líto :( :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
11.2.12 08:41
celine píše:
Ahoj holky, tak HCG negativní(tak jak jsem tušila), ani jeden bobek se neudržel :,( , Vám všem tady přeji více štěstí a hlavně pevnou vůli jít za svým snem, jednou se to určitě podaří. Teď si nám na chvíli pauzu, jsem tak trochu na emiminu závislá, pořád něco pročítám, úspěchy, neúspěchy… Občas tady na vás mrknu, co nového…Novým čekatelkám gratuluji k dobrému výběru CARu, uvidíte budete spokojeni. Tak hodně štěstí všem :mavam: :mavam:

to je mi lito …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.2.12 08:53

Cel,to mě mrzí…ale neboj,jednou se usměje štěstí na každou z nás… :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
11.2.12 08:55

Ahoj holky.
Tak předně Leni moc a moc gratuluji a tiše závidím :palec: :potlesk: Jši fakt šikula!!!
Celine je to na pytel, mrzí mě to :hug:
Jinak já od včerejšího večera píchám - teda přítel mi to píchá. Je šikovný, já bych to asi nezvládla. To mám za to, že já jsem mu pomáhala v odebírat vzorky :mrgreen: Včera zase srandoval byla u mě kámoška a ptala se ho, jestli mi to jako bude píchat a on ji odpověděl - vždyť ji píchám pořád, tak teď akorát něčím jiným :mrgreen: :mrgreen:
Jo a bavila jsem se s doktorem kolik zavést embryí, tak mi říkal, že při mé výšce určitě nedoporučuje dvě 8o Takže jsem zase v pytli a nevím co teď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 08:58

konévko u toho rozhoduje i výška? 8o A kolik měříš? My až dojdem k IVF a bude co zavést, tak oba s manželem bychom taky chtěli zavést 2 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 09:04

Takže konévko, Synarel zabral jak měl a ty už jsi píchalka :palec: A klobouk dolů před přítelem :potlesk: to já už jsem domluvena s kámoškou, co bydlí vedle :oops: A co pícháš? (jsem zvědavá :roll: ) A s tou výškou, jsi mě dostala 8o Já pokud se zadaří, chci totiž dvě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.2.12 09:10

S tou výškou mě to taky zajímá…já jsem sice na úplném začátku,ale snažím se sbírat info kde se dá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
11.2.12 09:26

Ahoj holky,já mám 174cm a nechala jsem si zavest dvě......teda je to už delší dobu (2007-2008)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 09:30

Tak to já s mýma 172 cm budu asi taky moct do dvou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
11.2.12 09:35
Marruš píše:
Tak to já s mýma 172 cm budu asi taky moct do dvou :)

budu držet palce,ať ti to výjde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.2.12 09:37
petruska10 píše:
Marruš píše:
Tak to já s mýma 172 cm budu asi taky moct do dvou :)
budu držet palce,ať ti to výjde :mavam:

Děkuji :hug: Tak výšku na to mám, tak snad jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí