Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Seendy, ráda bych ti k tomu něco napsala, ale jsem na úplném začátku, takže ti asi něco napíše někdo zkušenější.
Kaczul beruško, to mě mrzí ![]()
Seendy píše:
Holky už jste takové zkušené určitě poradíte i nám. Nám bylo doporučeno hned IVF,doktor nás informoval co nás čeká hormony, odběr vajíček atd., to vše jsem se i dočetla jen bych chtěla váš názor je to hodně náročné myslím tím pro vás pro ženy tím vším projít.Zvažujeme totiž jestli do toho jít nebo zvolit adopci.máme totiž doma dítě postižené a vím že musím fungovat na 100 pořád, každý den.Tak jestli při stimulaci jsou nějaké vedlejší účinky.Děkuji za vaše rady,názory
Seendy, určitě ti tady holky poradí. Já ještě IVF ani adopci za sebou nemám. Ale co jsem slyšela, tak adopce taky není zrovna procházka růžovým sadem. To vyřízování kolem, pak vás zkouší, jestli vůbec na to máte, psychotesty, a pak to čekání…
Každpádně Vám přeju ať se brzy dočkáte svého uzlíčku štěstí ![]()
Ahoj holky, tak HCG negativní(tak jak jsem tušila), ani jeden bobek se neudržel
, Vám všem tady přeji více štěstí a hlavně pevnou vůli jít za svým snem, jednou se to určitě podaří. Teď si nám na chvíli pauzu, jsem tak trochu na emiminu závislá, pořád něco pročítám, úspěchy, neúspěchy… Občas tady na vás mrknu, co nového…Novým čekatelkám gratuluji k dobrému výběru CARu, uvidíte budete spokojeni. Tak hodně štěstí všem
![]()
celine píše:
Ahoj holky, tak HCG negativní(tak jak jsem tušila), ani jeden bobek se neudržel, Vám všem tady přeji více štěstí a hlavně pevnou vůli jít za svým snem, jednou se to určitě podaří. Teď si nám na chvíli pauzu, jsem tak trochu na emiminu závislá, pořád něco pročítám, úspěchy, neúspěchy… Občas tady na vás mrknu, co nového…Novým čekatelkám gratuluji k dobrému výběru CARu, uvidíte budete spokojeni. Tak hodně štěstí všem
![]()
to je mi lito …
Cel,to mě mrzí…ale neboj,jednou se usměje štěstí na každou z nás…
![]()
Ahoj holky.
Tak předně Leni moc a moc gratuluji a tiše závidím
Jši fakt šikula!!!
Celine je to na pytel, mrzí mě to ![]()
Jinak já od včerejšího večera píchám - teda přítel mi to píchá. Je šikovný, já bych to asi nezvládla. To mám za to, že já jsem mu pomáhala v odebírat vzorky
Včera zase srandoval byla u mě kámoška a ptala se ho, jestli mi to jako bude píchat a on ji odpověděl - vždyť ji píchám pořád, tak teď akorát něčím jiným
![]()
Jo a bavila jsem se s doktorem kolik zavést embryí, tak mi říkal, že při mé výšce určitě nedoporučuje dvě
Takže jsem zase v pytli a nevím co teď ![]()
konévko u toho rozhoduje i výška?
A kolik měříš? My až dojdem k IVF a bude co zavést, tak oba s manželem bychom taky chtěli zavést 2 ![]()
Takže konévko, Synarel zabral jak měl a ty už jsi píchalka
A klobouk dolů před přítelem
to já už jsem domluvena s kámoškou, co bydlí vedle
A co pícháš? (jsem zvědavá
) A s tou výškou, jsi mě dostala
Já pokud se zadaří, chci totiž dvě ![]()
S tou výškou mě to taky zajímá…já jsem sice na úplném začátku,ale snažím se sbírat info kde se dá…
Ahoj holky,já mám 174cm a nechala jsem si zavest dvě......teda je to už delší dobu (2007-2008)
Marruš píše:
Tak to já s mýma 172 cm budu asi taky moct do dvou
budu držet palce,ať ti to výjde ![]()
petruska10 píše:Marruš píše:budu držet palce,ať ti to výjde
Tak to já s mýma 172 cm budu asi taky moct do dvou
Děkuji
Tak výšku na to mám, tak snad jo ![]()