Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hm to je taky pravda, že ti mohou zvyšovat dávky,tak pak by v tom asi byl nepořádek. Tak se necháme překvapit, jak to bude ![]()
Holky já jsem tak unavená,ten prednison mi teda dává záhul, málem tu spím
Jdu si asi lehnout ![]()
Ahoj kelišky:) . Tak já to mám ještě v čerstvě v paměti, za léky ke stimulaci + pregnyl zaplatíte v hotovosti sestřičce ráno před OPU, po vyspání z narkozy půjdete ještě k Dr. ke konzultaci, kde vám řekne, kolik bylo odebráno oocytů, a domluvíte se na příp. ICSI, AH,PK apod. a on vám dá papír s částkou a číslem účtu, kterou uhradíte z účtu nejlépe v den ET. Já šla na ET odpoledne, tak jsem ráno přes net zaplatila určenou částku. Vše vám sestřička vysvětlí, nic předem neplaťte! Snad jsem aspoň trošku ukojila vaši zvědavost
a napsala to správně, když, tak mě někdo opravte. Možná, že to všechny nemáme stejné.
Andrejko,tak UTZ dopadl dobře néé ![]()
Za chvilku OPU a už budeš mít bublinky v bříšku ![]()
Ty jo to uteklo.
Po laparce se už cítím lépe s každým dnem to bude lepší a lepší
.
kaczulina píše:
Maruš tak to je super, že už to tak utíká
Konévko ty už si v jakém stádiu, ty už sprejuješ? Nějak jsem se v tom ztratila.
Kaczule se neozvala, měla by už testit
Luci laparka je v pohodě, nemusíš se vůbec ničeho bátJá jsem se bála strašně ale zvládla jsem to, vždyt to děláme pro miminko
Holky bylo někomu špatně po prednisonu? Já to dneska jím 10 dní a pořád mně bolí žaludek, chce se mi neustále zvracet a mám šílené chutě. Počkám ještě týden a pokud to nepovolí tak zajdu k doktorovi at mi to vysadí a dá mi jiné prášky. Ted do konce týdne čekám mršinu a jsem zvědavá jestli příjde tak jak má, když mám po laparce
Předtím jsem to měla skoro vždy přesně na den, tak uvidíme.
Kaczuoli, já uvažuju, že ani testit nebudu
Nemám vůbec žádné příznaky, a když říkám žádné, tak opravdu VŮBEC žádné. Tak si asi počkám na ms ![]()
Ahoj holky!!
![]()
Tak čtu, že se chystá srazík!! Vezmete mě ještě mezi sebe??
![]()
Už máte datum?? Já bych šla, jsem z Havířova, ale do OVy dojedu. Jen pokud by to bylo až příští týden.. Tento týden ještě nemůžu..
Andrejko, veliká gratulace k folíkům!!!!!
![]()
Leni, to víš, že tě vemem
Předáš nám svoje zkušenosti
A co vím, tak datum ještě nemáme
Taky zdravím kelišky.
Chtěla bych se zase po dlouhé době zapojit do hovoru.
Co se týče Laparoskopie tak tu nenám a doktor říkal že by to bylo při IVF zbytečné ale při IUI to asi není od věci.
Na sraz bych taky chtěla přijít ale nevím jak to budu mít s časem. Jsem z Dolního Benešova a do Ostravy bych asi musela busem. ale jestli mi to výjde tak bych přijela.
Zatím jsem ve stádiu HA a už čekám na příští týden co mi doktor naordinuje.
Měl by to být dlouhý protokol ale kdo ví.
Peníze jsme taky hradily z účtu až po ET.
holky občas kouknu co lenik -jsem šťastná leni, že je vše OK a rizikové období jsi překonala ![]()
a narazila jsem na tvůj příspěvek Kalerino - po nepovedeném IVF bych laparku zvažovala, můžeš mít špatné vejcovody a v nich zánětlivou tekutinu a nemusí se ti povést taky žádné
já věděla, že mám jeden špatný vejcovod se salpingitidou - jedno IVf jsem riskla, nevyšlo,tak před druhým šel vejcovod pryč
ona se taky může zjistit ednoška nebo přepážka v děloze a jiné fajnovky
držím palce všem holky ![]()
Holky tak zatím tak:
Konévka Ostrava
Marruš Ostrava
Kaczule1 Ostrava
Ajak Havířov
Laura83 Opava
Lenka72 Havířov
Kalerina D.Benešov
Já bych možná ten sraz nechala nejen po těch mrazech, ale až po stimulkách, co? ![]()
Boriska píše:
holky občas kouknu co lenik -jsem šťastná leni, že je vše OK a rizikové období jsi překonala
a narazila jsem na tvůj příspěvek Kalerino - po nepovedeném IVF bych laparku zvažovala, můžeš mít špatné vejcovody a v nich zánětlivou tekutinu a nemusí se ti povést taky žádnéjá věděla, že mám jeden špatný vejcovod se salpingitidou - jedno IVf jsem riskla, nevyšlo,tak před druhým šel vejcovod pryč
ona se taky může zjistit ednoška nebo přepážka v děloze a jiné fajnovky
držím palce všem holky
Děkuji za zkušenost. Určitě to prokonzultuju s doktorem.