CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2979
6.2.12 12:32

Hm to je taky pravda, že ti mohou zvyšovat dávky,tak pak by v tom asi byl nepořádek. Tak se necháme překvapit, jak to bude :)
Holky já jsem tak unavená,ten prednison mi teda dává záhul, málem tu spím :) Jdu si asi lehnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
6.2.12 12:39

Ahoj kelišky:) . Tak já to mám ještě v čerstvě v paměti, za léky ke stimulaci + pregnyl zaplatíte v hotovosti sestřičce ráno před OPU, po vyspání z narkozy půjdete ještě k Dr. ke konzultaci, kde vám řekne, kolik bylo odebráno oocytů, a domluvíte se na příp. ICSI, AH,PK apod. a on vám dá papír s částkou a číslem účtu, kterou uhradíte z účtu nejlépe v den ET. Já šla na ET odpoledne, tak jsem ráno přes net zaplatila určenou částku. Vše vám sestřička vysvětlí, nic předem neplaťte! Snad jsem aspoň trošku ukojila vaši zvědavost :) :) :) a napsala to správně, když, tak mě někdo opravte. Možná, že to všechny nemáme stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.2.12 12:51

Cel, děkuji :hug: Tak se nechám překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
6.2.12 12:54

Celi a pokud by bylo na zamražení tak se to platí kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
6.2.12 13:55

holky já jsem v EF platila vždycky všechno najednou až po ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
6.2.12 13:56

ale už to může být jinak já jsem tam byla před rokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.2.12 14:27

Andrejko,tak UTZ dopadl dobře néé :dance:
Za chvilku OPU a už budeš mít bublinky v bříšku :dance:
Ty jo to uteklo.
Po laparce se už cítím lépe s každým dnem to bude lepší a lepší :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
6.2.12 17:17
kaczulina píše:
Maruš tak to je super, že už to tak utíká :)
Konévko ty už si v jakém stádiu, ty už sprejuješ? Nějak jsem se v tom ztratila.
Kaczule se neozvala, měla by už testit :)
Luci laparka je v pohodě, nemusíš se vůbec ničeho bát :) Já jsem se bála strašně ale zvládla jsem to, vždyt to děláme pro miminko :)Holky bylo někomu špatně po prednisonu? Já to dneska jím 10 dní a pořád mně bolí žaludek, chce se mi neustále zvracet a mám šílené chutě. Počkám ještě týden a pokud to nepovolí tak zajdu k doktorovi at mi to vysadí a dá mi jiné prášky. Ted do konce týdne čekám mršinu a jsem zvědavá jestli příjde tak jak má, když mám po laparce :) Předtím jsem to měla skoro vždy přesně na den, tak uvidíme. :)

Kaczuoli, já uvažuju, že ani testit nebudu :think: Nemám vůbec žádné příznaky, a když říkám žádné, tak opravdu VŮBEC žádné. Tak si asi počkám na ms :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
6.2.12 17:22

Ahoj holky!! :kytka: :kytka:
Tak čtu, že se chystá srazík!! Vezmete mě ještě mezi sebe?? :D :mrgreen:
Už máte datum?? Já bych šla, jsem z Havířova, ale do OVy dojedu. Jen pokud by to bylo až příští týden.. Tento týden ještě nemůžu..
Andrejko, veliká gratulace k folíkům!!!!! :* :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
6.2.12 17:23

Leni, to víš, že tě vemem :mrgreen: Předáš nám svoje zkušenosti :mrgreen: A co vím, tak datum ještě nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
6.2.12 18:57

Ahoj

Taky zdravím kelišky.
Chtěla bych se zase po dlouhé době zapojit do hovoru.
Co se týče Laparoskopie tak tu nenám a doktor říkal že by to bylo při IVF zbytečné ale při IUI to asi není od věci.
Na sraz bych taky chtěla přijít ale nevím jak to budu mít s časem. Jsem z Dolního Benešova a do Ostravy bych asi musela busem. ale jestli mi to výjde tak bych přijela.
Zatím jsem ve stádiu HA a už čekám na příští týden co mi doktor naordinuje.
Měl by to být dlouhý protokol ale kdo ví.
Peníze jsme taky hradily z účtu až po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
6.2.12 19:01

holky občas kouknu co lenik -jsem šťastná leni, že je vše OK a rizikové období jsi překonala :hug:
a narazila jsem na tvůj příspěvek Kalerino - po nepovedeném IVF bych laparku zvažovala, můžeš mít špatné vejcovody a v nich zánětlivou tekutinu a nemusí se ti povést taky žádné :roll: já věděla, že mám jeden špatný vejcovod se salpingitidou - jedno IVf jsem riskla, nevyšlo,tak před druhým šel vejcovod pryč :,( ona se taky může zjistit ednoška nebo přepážka v děloze a jiné fajnovky :roll: držím palce všem holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
6.2.12 19:21

Holky tak zatím tak:
Konévka Ostrava
Marruš Ostrava
Kaczule1 Ostrava
Ajak Havířov
Laura83 Opava
Lenka72 Havířov
Kalerina D.Benešov

Já bych možná ten sraz nechala nejen po těch mrazech, ale až po stimulkách, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
6.2.12 19:24
Boriska píše:
holky občas kouknu co lenik -jsem šťastná leni, že je vše OK a rizikové období jsi překonala :hug:
a narazila jsem na tvůj příspěvek Kalerino - po nepovedeném IVF bych laparku zvažovala, můžeš mít špatné vejcovody a v nich zánětlivou tekutinu a nemusí se ti povést taky žádné :roll: já věděla, že mám jeden špatný vejcovod se salpingitidou - jedno IVf jsem riskla, nevyšlo,tak před druhým šel vejcovod pryč :,( ona se taky může zjistit ednoška nebo přepážka v děloze a jiné fajnovky :roll: držím palce všem holky :palec:

Děkuji za zkušenost. Určitě to prokonzultuju s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
6.2.12 19:24

Borisko, zdravím tě!!! A děkuju!!! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie