CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6410
6.2.12 10:37

Co to je za přístup od toho tvého dr., ať si najdeš, kdo a kde ti to udělají :roll: To být tebou, tak zkus zavolat do CARu a zeptat se, jestli je lepší ještě před konzultací a nebo vydržet, až co ti řekne Jaroš :nevim: Asi bych udělala tohle. A neboj, ono to uteče, u mě to taky trvalo dlouho, než se začalo něco dít. Tak jsem jenom chodila sem a četla a četla a už je to tady a já se dočkala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
6.2.12 10:49

ahojky Luci,

vítám tě tady :hug:
já jsem taky z Havířova :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
6.2.12 10:49

Ahoj Luculk, jen k tvemu dotazu, divny pristup tveho dr.at si zajistis kde ti to provedou…Pockej na pohovor s Jarosem, ale mi rikal pred IUI ze ji primarne pred tim nedela, ze je dobre ze to mam za sebou, (taky me na to poslal muj Dr.) a pak az nasledovala konzultace a prvni IUI v EF.
Ja osobne jsem rada ze to mam za sebou jeste pred iui, protoze 3 cykly se pokousime IUI, cpu hormony a pokud bych si nebyla jista ze je vse v poradku, tak by ve me jiste nejaka pochybnost o tom ze je to ztrata casu byla. Tak to muj nazor ale neboj on ti jiste vse objasni, vydrz na prvni konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
6.2.12 10:59

Lucíku, počkej na vstupní pohovor s Dr. Jarošem. Dr. mi chtěl udělat laparku až po 3 IUI, ale já jsem podstoupila u něj jedno IUI, které nevyšlo a pak jsem jsi vyžádala laparku. Udělal mi ji hned následující měsíc a ted jsem ráda, že už to mám za sebou. Měla jsem tam srůsty a endometriouzu, další snažení o mimi bez laparky by bylo pro mně neúspěšné. Ted,ale jdu rovnou do IVF, jelikož se už delší dobu snažím o mimi. Já jsem se rozhodla hned pro IVF.

Do Bílovce to není zas tak daleko, pro mně bylo rozhodující, že mně operoval přímo dr., který mně léči pro neplodnost. Což má velkou výhodu, on pak ví přesně jak to tam u mně vypada :) Určo ,ale záleží na tobě jak se rozhodneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
6.2.12 11:18

Kaczul já už od čtvrtka sprejuju a v pátek už budou asi injekce. Prednison už mám dobraný jedno plato celé a z druhého půlku a nic mi z toho není :nevim:
Lucul to si nemyslím, že by ti IUI bez laparky neudělali. U IVF už bych tomu možná i věřila, ale hlavně laparka je pro tvoje dobro. Není to výmysl doktorů, protože jim to dělá dobře :) Aspoň ti zjistí průchodnost atd. a ty pak budeš vědět jak na tom jsi.
Si vem, že bys investovala třeba 25 tis. do IVF a pak až se dozvěděla, že je něco špatně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.2.12 11:24

A konévko, ty už víš, jaké injekce mít budeš? Já se to dozvím až 17.2. … :nevim: A podle všeho, ty jsi přesně o týden přede mnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
6.2.12 11:27

No vím a nevím :oops: Budu mít nějaké dvoje :nevim: Holky které to znají, tak mě snad doplní, pže na názvy já jsem fakt tupoun. Ale vím, že jsem si mohla vybrat buď jen jeden druh, nebo si připlatit a mít ty dva druhy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
6.2.12 11:35
luculkak píše:
Holky a co je na tom pravdy,že bez laparky mi IUI neudělají?Můj gynekolog mi toto tvrdí.Proto mě na ni i posílá.Říká,že bych měla mít vše v pohodě,ale na vyšetření vaječníků mě poslat MUSÍ,že to kliniky vyžadují k provedení IUI,popř.IVF.
Letím do práce…pááá a děkuji

Já když jsem dostala doporučení do EF, tak tam dr. napsal - zvážení laparoskopie. Ale rozhodnutí nechal na Dr. Jarošovi. Ten mi ale řekl, že se zatím do toho nebudem pouštět a že rovnou uděláme IUI. Takže mám první měsíc IUI za sebou a bez lapara a bude mě čekat další :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
6.2.12 11:35
konévka píše:
Holky co kdybysme napsaly odkud kdo je a která by byla pro to sejít se.
Já začnu - jsem z Ostravy a jsem pro :)
Dejte vždycky citovat a odpovězte, protože jinak se v těch samostatných příspěvkách ztratíme.

Taky jsem z Ostravy a jsem pro sraz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.2.12 12:08
konévka píše:
No vím a nevím :oops: Budu mít nějaké dvoje :nevim: Holky které to znají, tak mě snad doplní, pže na názvy já jsem fakt tupoun. Ale vím, že jsem si mohla vybrat buď jen jeden druh, nebo si připlatit a mít ty dva druhy :nevim:

No, mi nic neřekl. Jen mi dali ten sprej a řekli jak jej brát a že zbytek mi řeknou toho 17.2. :nevim: Takže ani nevím, kolik peněz s sebou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
6.2.12 12:09

Maruš já neberu peníze ani v ten pátek. Sestřička říkala, že brát nemám, že to až všechno potom najednou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
6.2.12 12:21

Konévko myslíš najednou i s OPU? Nebo najednou zaplatíš všechny léky a pak OPU atd. A platí se to hotově nebo přímo na účet? Už jsem se ho ptala, ale řekl, že je ještě brzo se o tom bavit :) Mně to, ale zajímá :) Holt kelišová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.2.12 12:27

Taky jsem se ptala :lol: Dostala jsem odpoveď, že je zvláštní, že každá jim chceme dávat hned nějaké peníze :mrgreen: ale že pokud chci, tak si léky můžu zaplatit najednou a pak ten zbytek… Léky u sestřičky a to další :nevim: tak daleko ještě nejsem. Tak jsem myslela, že už bych ty léky zaplatila toho 17.2. Asi si vezmu aspoň něco :lol:

Takže Kaczul, tady jsou to celé Hoštice :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
6.2.12 12:30

Podle mě se ty léky platí až při opu, protože do té doby ti to pořád můžou změnit a může se třeba stát, že ty už něco zaplatíš, ale doktor ti to změní :nevim:
Co se týče ICSI, ET, zmražení tak to se taky platí až po provedení a posílá se to doktorovi na účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
6.2.12 12:30

Hoštice jak vyšité :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie